roura74 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 24. 6. 2019 v 13:49, 464 napsal: Nechtel bys spis radsi 1x11 gravel? Ten sram se mi k tem kolum hodi vyrazne vice.Nechtel. Jsem zvyklej na Shimano a 2x11. Jestli ho koupim, pak predelam fulla na novy XT 1x12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Dneska na Pryglu vlny jak na Balatone, zoncna rumplovala jak o zivot... Afri, slusnej kartac skrz Canona, ja radsi nediskutuji kde a jak pecou toho myho "Itala"... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) Já se byl dnes taky projet... No a posez slušný, měl jsem hrůzu z beranů... Váha ok, když sem se tahal s 15 kg fullem a treky maj taky tak... Pláště bych dal užší a rychlejší... Převod spíš asi určitě 1x11.. Takže sem toto odmítl a na pátek mi nachysta soota 70... Jede to dobře, 8,5 kg musí být raketa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2019 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Mira188, yes, to je pan gurmán a tak to má být, super :-) :-)A jinak vy nechodíte do rachoty holomci, nebo jak jako tady celý den brebtat :-) Už se na vás chystám, jen co dojedu z kanceláře domů, nebojte se nic....já vám dám Rockridera, Btwina, Tribana, Van Halsena nebo jak ten produkt vlastně nazýváte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) Pozooor, flashback.Afrika 12 let z5 V 16. 6. 2007 v 8:53, African napsal: Rozhodl jsem se pro tento Rock Machine, příští týden pro něj jedu"http://www.online-kola.cz/vyprodej-kol/roc...r-disc-158.html 11750,-Kdyby jste věděli o něčem lepším v této cenové kategorii, dejte mi prosím vědět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tome teď si to zabil. Ale hezký kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Dejte pokoj s těmi gravely, čekám na Canyon Ultimate a ještě chvilku mě tu budete masírovat tak přeobjednam na toho jejich dvouplošníka Grail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) V 24. 6. 2019 v 17:41, Tom4 napsal: Pozooor, flashback.Afrika 12 let z5 post-364-1181984007.jpgto je raketa. Uz jen nahodit eagla a jezdit :D tyvle 2007... Upraveno 24. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) 2007? Marně lovím v paměti, čím jsem tenkrát jezdil. Buď to byla ještě hliníková Merida s hydraulickými ráfkovými Magurami nebo už tato karbonová Merida FLX, sada Shimano SLX, obligátní šaltr XT, vidle Manitou R7, ráfky DT Swiss XR400, náby DT Swiss 240s. Lehké, tuhé, rychlé kolečko... ale 26" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) Já vím úplně přesně, to mi v kontejneru zpoza louže přijel Specialized Sirrus pro kilometry na skandinávském pobřeží . . . a můj Cannondale tenkrát zůstal v ameru, měl jsem ho přibalit. První opravdovej Canon. Dneska by měl čestný místo na zdi. Njn, co už dneska. Upraveno 24. června 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) Tos měl pěkný mooooc. Já měl tohle https://sport.hyperinzerce.cz/horska-kola/inzerat/13368776-horske-kolo-merida-kalahari-530-nabidka/ akorát jsem si dokoupil odpruženou RST vidlici... Upraveno 24. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tvl, 2007, pecka. To jsem mel prvniho Reigna, na Manitoucku. Nahoru to nejelo, dolu super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 6. 6. 2019 v 18:02, Duke650 napsal: ?Sloník?Hele tak kromě sloníka a kolibříka umím ještě ?duch Tinkera Juareze spurtuje do cíle? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 24. 6. 2019 v 17:41, Tom4 napsal: Pozooor, flashback.Afrika 12 let z5 No ty chlape jeden, já ti nedávno přemýšlel jak ho mám dlouho, to kolo se mnou zažilo má nejdivočejší léta a mám ho dodnes :-) Jsem myslel že ho mám tak dvacet....Pak se zachtělo fulla a vím že mi od Rock Machine nic nevyhovovalo, dělali takové střeštěné barvy a já chtěl něco nenápadneho, tak jsem hrábnul po RZ120. A teď vlastně ještě Trigger, takže v průměru každé čtyři roky nové kolo, au. No a před tím jsem měl Tatru Kopřivnici Superior a s pevnou vidlí, to byl teprve mazec. Na tom jsem si konec konců zlomil nejvíc prstů v jeden jediný den, v různou dobu. Ráno jeden, odpo další dva :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 24. 6. 2019 v 10:43, TLD napsal: Duke650, diky za tip. Kdyz ctu, kde vsude je puma, tak mam pocit , ze u nas zije volne, jako treba zajici Paradne sem se projel Zdarakama, nadhernej kus zeme a pecka dopoledne. Priste beru kolo Tak s tou pumou je to prý nějaké zacyklené. Myslivci prý nemají povolení na odchyt ani na odstřel. A narkotizační puška má dostřel cca dvacet metrů. Takže se spíše čeká, že zhebne nebo se přesune jinam a pak to bude problém jiného okresu, tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 V 24. 6. 2019 v 18:14, TLD napsal: Tvl, 2007, pecka. To jsem mel prvniho Reigna, na Manitoucku. Nahoru to nejelo, dolu super... Manitůčka a magury byl můj velký sen, tyto komponenty mě fascinovali, ale zrovna probíhalo obrovské šetření na vysněný dům, tak jsem se musel kousnout...A jak jinak Cannondejl není jak před dvaceti lety, jaká značka jako je? :-) Většina značek, hlavně hodinářských že ano, je rozděleno do skupin aby byli silnější vůči čínské invazi, ale to DNA tam stále je. Samozřejmě přidali i tzv. entry modely, cenově dostupnější pro socky jako jsem já, ale pokud máš šišky tak si myslím že nadále jsou schopni ti upéct super bike. A nesmyslná srovnávačka s Kingriderem? To je stejně tak nesmyslné jako dát za kilo vedle sebe Oystery bez datumky s Aquaracery se stopkami, datumkou, keramickou lunetou a říct, Rolexky jsou slabší...to jen tak kamaráde, aby jsi si nemyslel že jsi si jen tak třepil pusu a já ani neodpovím :-) Tobě vždycky a rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Hele, prej z cca 20ti pripadu za posledni leta, se nikdy nic nepotvrdilo. Krome toho klokana u Humpolce.Koukal jsem po ni dnes u Racina a nic:). Strasne me zaujal Kadov a okoli. Znas tam nejake traily? Fakt moc nadhernej flek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tyvle, ale jak Afri zná všechny jejich řady, triban, rockrider, vanhelsen... On je jejich obchoďák!!! Pěkně zahrál do autu ty blbosti co tu včera celý večer psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Přes Kadov jsem dnes jel na Devět skal. ..Měl jsem ?trojboj? - Zelená hora (Unesco) - Devět skal (top Žďárských vrchů) - Žákova hora.Vysloveně traily tady nemáme, teda kromě singlů nad Vysočina arénou. Je to spíše na takové kochací cross country vyjížďky nahoru dolů.Pár ukázek tras pro inspiraci zde http://www.vysocina.bike/mtb-okruhy/mtb-okruhy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky