gcom Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Moc se mi líbí tvůj Batbike, až budu měnit přehazovačku, tak půjdu do té elektriky, prej to maká dobře. PS: vůbec nejde poznat, že jde o scottJezdil jsem elektro Ultegru, Duru a nyní i Sram a tak jak jsem měl celý život rád Shimano, musím říct, že etap je prostě peckovej a mám ho nejraději. Krásně tiché, rychlé řazení, je to opravdu přesné. Na mtb mám sedlovku od rockshoxu se stejnou baterkou a řazením eagle axs, takže se mi doma sešly 4 stejné baterky, výhoda jednoho systému, jednou za měsíc to přes noc hodím nabít a víc se nestarám. Bál jsem se toho, ale nebylo čeho.
Robertilos Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Včerejší cíl - Vsacká Tanečnice. Vsetínské vrchy jsou krásné a na MTB parádní ježdění.
Igicz Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 gcom, 464 krasne to mate! oboji rakety! pomalu se s diskama smiruju, ale jeste vzdoruju. objednal sem klasicke. me to v tom prednim kole proste esteticky vadi:/ ze to brzdi uplne jinak mi je jasne:) Sent from my iPhone using Tapatalk
Joe75 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Nový Trek: Nevím jestli se probíral, ale to video je naprostá bomba.joe
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Ten schovaný tlumič je super :-)Je to takové sexuální a živočišné
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Jakože je to na pi.u ??No tenhle úhel pohledu mě nenapadl, ale to ukáže čas.
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 (upraveno) . Upraveno 6. září 2019 uživatelem moco
African Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Dneska to nebude hezké, od rána tu lije jako z konve, docela závodníky lituji...pojedu se mrknout do cíle.
stratom Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 To bude hodne dlouhý den na dlouhé trase
Gustaf Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 (upraveno) To video na Treka je super. Asi jim tu funguje, když na tom Jolanda jezdila celou sezónu... Každopádně vypadá dobře. Upraveno 7. září 2019 uživatelem Gustaf
rolas Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Ten trek vypadá parádně, tak nějak bych si představoval univerzální bike (jen bych tam hodil 2x11 ). Jinak jak jste nedávno tady dávali videjko Gwina jak to sjel bez řetězu, tak jsem na něho koukl a jak vidím, on má celkově zajímavé sjezdy.
moco Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Můžete mi někdo doporučit pohodlné sedlo na silniční kolo pro normálního středoevropského chlapce 190cm/93kg (zadek mám suchej, nejsem futbalista) :-) Co jsem tak slyšel, tak Selle Italia dělá dobré sedla, ale prd se v tom vyznám a zkoušet a testovat nic nebudu. Teď mám fizik, ze začátku dobrý, ale jak jsem začal více jezdit, tak už to není takové, jaké bych čekal. Chci nějaké všeobecně doporučované, vím, že je to individuální záležitost, ale prostě nějak nemám chuť chodit do obchodu a dožadovat se testovacích kusů
Duke650 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Naťukej pár věcí do Ergon Saddle Selector a máš tohttps://ergonbike.com/en/product.html?a=saettel
roura74 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Ergon, Selle, Spešl, Sqlab. Někde si změř prdel a podle toho pak vybírej.
PPavel Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Správná šířka je nejdůležitější, to je základ. Pak už jen záleží, jestli si tvůj zadek to sedlo zamiluje nebo ne. Za 8 let mám třetí silničku a stejně sedlo dávám stále to první, tenká šlupička od Spešlu. Mých 94 kg si s tim prostě rozumí.
Mira188 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Něco pro "baterkáře" Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky