Anela Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 to je takové to "zahajovač rozhovoru" kolo jediné co mi k tomu stylově nesedí je brašna na sedlové trubce a přední světlo. chtělo to nějaké víc hipsterské modely
wawrik Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 @radik, wawrik: o funkcnost nejde (rikal ze ta naba ma snad 13 prevodu)13 prevodov? Chci data, informace!
Anela Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 na netu píšou, že v tom je tohlectohttps://bike.shimano.com/en-EU/product/component/alfine-s7000s700/SG-S7001-11.html
nickolas Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 to je takové to "zahajovač rozhovoru" kolo jediné co mi k tomu stylově nesedí je brašna na sedlové trubce a přední světlo. chtělo to nějaké víc hipsterské modelyTen pan co na tom prijel, byl zahajovac rozhovoru sam o sobe... Uz jak se blizil hledal pohledem potencialni obeti. A hipster to nebyl ani omylem
wawrik Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 na netu píšou, že v tom je tohlectohttps://bike.shimano.com/en-EU/product/component/alfine-s7000s700/SG-S7001-11.htmlTak to je paráda, ďakujem! Idem zháňať skúsenosti. Ak je to aspoň približne tak blbuvzdorné ako ten trojrýchlostný Sachs na detských bajkoch, tak to chcem! Idem si vyrátať, o koľko je to ťažšie oproti bežným riešeniam...
Kapo Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Moje paní má na kole náboj Alfine 8 rychlostí + dvojtalíř. Údržba bezproblémová, ale mám pocit, že při volnoběhu má náboj větší vnitřní odpor.
Moty Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Shimano Nexus Alfine 8 speed How it works
rolas Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Tak jsem to byl dneska projet a po rozborce hlavového složení a jeho vyčištění + namazání kolo při jakémkoliv pohybu nevydalo ani 1 hlásku, krásny pocit to byl . Uvažuji, že vyměním ještě brzdy, mám tam staré Avidy a chtěl bych tam hodit něco s minerálním olejem. Uvažoval jsem nad Magura MT Trail Sport HC, Formula Cura anebo Shimano XT / SLX (je v tam velký rozdíl, kromě váhy 30g?). Když jsem si tam četl různé diskuze, tak z hlediska jednoduchosti na servis atd. mi vychází asi Shimana. Vepředu i vzadu mám 160mm kotouč a víc ani nemám v plánu, všiml jsem si, že také dost se jede na 4 píst ve předu a 2 píst vzadu. Co by jste zvolili vy? Nejezdím žádné DH sjezdy, ale mám rád, když to brzdí.
moco Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Tak jsem to byl dneska projet a po rozborce hlavového složení a jeho vyčištění + namazání kolo při jakémkoliv pohybu nevydalo ani 1 hlásku, krásny pocit to byl . Uvažuji, že vyměním ještě brzdy, mám tam staré Avidy a chtěl bych tam hodit něco s minerálním olejem. Uvažoval jsem nad Magura MT Trail Sport HC, Formula Cura anebo Shimano XT / SLX (je v tam velký rozdíl, kromě váhy 30g?). Když jsem si tam četl různé diskuze, tak z hlediska jednoduchosti na servis atd. mi vychází asi Shimana. Vepředu i vzadu mám 160mm kotouč a víc ani nemám v plánu, všiml jsem si, že také dost se jede na 4 píst ve předu a 2 píst vzadu. Co by jste zvolili vy? Nejezdím žádné DH sjezdy, ale mám rád, když to brzdí.Shimano brzdí nejlépe.
spineshank Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Tak jsem to byl dneska projet a po rozborce hlavového složení a jeho vyčištění + namazání kolo při jakémkoliv pohybu nevydalo ani 1 hlásku, krásny pocit to byl . Uvažuji, že vyměním ještě brzdy, mám tam staré Avidy a chtěl bych tam hodit něco s minerálním olejem. Uvažoval jsem nad Magura MT Trail Sport HC, Formula Cura anebo Shimano XT / SLX (je v tam velký rozdíl, kromě váhy 30g?). Když jsem si tam četl různé diskuze, tak z hlediska jednoduchosti na servis atd. mi vychází asi Shimana. Vepředu i vzadu mám 160mm kotouč a víc ani nemám v plánu, všiml jsem si, že také dost se jede na 4 píst ve předu a 2 píst vzadu. Co by jste zvolili vy? Nejezdím žádné DH sjezdy, ale mám rád, když to brzdí.určo Shimano a dej 203/180 kotouč
kupko Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Rozhodně shimano nad ničím jinym ani neuvažuj XT nebo SLX Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mira188 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Tak dnes už klasický denní "zahrádkářský" švih... Ještě kdo chcete koukněte na kousíček sjezdu z mýho compu: (důrazně upozorňuji nepodcenit materiál! Horší brzdy se po pár km míjí učinku a fakt není hezký pohled na frajery pod alobalem) Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
tikzot Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Nadherny ten sjezd . Koliks to valil v plnym..? 60-70 tipuju?
Mira188 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Nadherny ten sjezd . Koliks to valil v plnym..? 60-70 tipuju?Až níž pod serpentinama. Je to úzký a málo přehledný můžeš potkat osobák nebo motorku, tak musíš mít fóra... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Cece Miro parada, ale kdyz uz ses tak nadrel hore, neni skoda to sfrcet zpatky po asfaltu? Ta tursticka je jetelna a paradni. Nebo moc lidi ?
Mira188 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Cece Miro parada, ale kdyz uz ses tak nadrel hore, neni skoda to sfrcet zpatky po asfaltu? Ta tursticka je jetelna a paradni. Nebo moc lidi ?Ty jo, nevim o jine ceste, pod vrcholem v sedle je Koča ke ktere vede stezka... Jinudy te snad ani nepusti... Cesta dle mapy/moje z gps na bajku: Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
rolas Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 určo Shimano a dej 203/180 kotoučNení 203/180 zbytečné? Jinak díky chlapi utvrdili jste mě v tom, že nemám experimentovat, budu brát XT od Shimano, vezmu klasicky 2 pístové, u 4 pístu jsem četl, že někdy bývá problém a na mých 80kg to musí stačit.
TLD Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Miro, kdyz to vezmu od horniho parkingu, kde je ten zakaz jet dal, co nikdo neododrzuje , smerem dolu, tak tusim za tim prvnim tunelem se da jit jakoby primo, obcas krizis silnici. Ja to pesky sel uz hodne davno, tak si nepamatuju presne. Letos z kraje cervna tam to horni parkoviste bylo cele jeste pod snehem, tak 2 m
Mira188 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Miro, kdyz to vezmu od horniho parkingu, kde je ten zakaz jet dal, co nikdo neododrzuje , smerem dolu, tak tusim za tim prvnim tunelem se da jit jakoby primo, obcas krizis silnici. Ja to pesky sel uz hodne davno, tak si nepamatuju presne. Letos z kraje cervna tam to horni parkoviste bylo cele jeste pod snehem, tak 2 m Taky jsem cumel na ten zakaz pod "kruhacem" na vrcholku. No skoda krosnu to priste, jestli nekoho ukecam aby si to vysvihl se mnou. Sam to moc nebylo ono, ale jsem rad ze jsem to dal, i ve slusnym prumeru... No ty jo, jeste jsem mijel par eckaru co to nedali, nevyznam se ale ze by to na ty ebiky bylo moc? Ani to dlouho do toho kopce netlacili, cemuz se teda nedivim Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky