kupko Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Afri řetězem to určitě nebude pravděpodobně ohnutá patka nebo ramínko přehazovačky. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Afri řetězem to určitě nebude pravděpodobně ohnutá patka nebo ramínko přehazovačky. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkAhojda kamaráde, no, je pravda že jsem šel pěkně, ale na tvůj úžasný parakotoul to stejně nedalo. Tu tvoji parádičku jen tak někdo netrumpfne a pokud ano, bude to určitě na vrtulníček :-) :-) :-) OK, zkusím pořešit patku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Afri od toho pádu můj loket není ok :-( ale byl ukázkový :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Dneska ranní ?protočkolo?, rychle rychle, ať po obědě můžu ukojit rodinku. PS: v Tovačově v cukrárně ?Ve dvorku? (ulička u náměstí) dělají luxusní vafle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Kopeček na Helf je vždycky taková radost po cestě, žeano, na bajku ještě objezd okolo hradeb jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Kopeček na Helf je vždycky taková radost po cestě, žeano, na bajku ještě objezd okolo hradeb jako bonus Ano, v první půlce kopce jsem byl štěstím bez sebe ale letos jsem už byl dvakrát na Jívové, takže jsem nebyl překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Tak příště dej vědět, to máme skoro za barákem tak ti s mladým můžeme dělat doprovod, nic nepotěší v tom kopci více než osmiletý fakan co to jezdí 3x za týden a předjede tě s úšklebkem 2x Canyon + 1x Canyon = 3x Canyon pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Když počasí přeje,tak podzimní švihy nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Jj včera fakt přálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Kral, pekne. To je od kaple nad Sv. Jendou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Přesně tak. Na kole jsem tam nebyl ostudně dlouho. Ale podzim mám většinou o tom, že už na pohodu zajizdim na místa,kam jsem se přes sezónu nepodíval. Jen těch míst je kolem Prahy tolik, že na všechny se každou sezónu prostě nedostane:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Když počasí přeje,tak podzimní švihy nemají chybuzajímavě "naohýbané" berany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Manželka tomu říká "divno řidítka",ale v techničtějším sjezdu ( v gravel měřítku) jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Konečně jsem vyzkoušel tento setup a jsem maximálně spokojenej. Si říkám, kolik sem si mohl ušetřit omlacenych loktů, kdybych tam ty nástavce dal už dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Jen pozor na reakční dobu pěti brzdění. A na boční vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 pět brzdění neznám a bočák mi nevadí, jezdil sem tak když to šlo i bez toho, akorát jsem potřebovat super asfalt, s tímhle se dá jet i na horším povrchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 koukám, co mi to ten mobil zase napověděl za slovo tam mělo být samozřejmě bacha na reakční dobu při brždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 ok, já se už bál, že neznám nějaký cyklistický výraz pěti brždění :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Technika pěti brždění a puklého srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Afri řetězem to určitě nebude pravděpodobně ohnutá patka nebo ramínko přehazovačky.Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTa patka prý nejde ohnout, je to nějaký odlitek a prý se maximálně zlomí, co mi řekli kluci v Cannondejlu. Tak jsem drapnul přehazovačku a na jejich doporučení silou vyhnul ven, no a funguje to, takže jsi se asi trefil s tím ramínkem a já už bych koupil nový řetěz :-) :-) :-) Vyvolávám déšť protože tady mám na zkoušku nějaký nepromok kousek od Rakoncaje a on bohužel nepřichází :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky