Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Hotel bez malých dětí? zajímavý :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Pro nás rodinné typy to už není, ale jinak všude ve světě běžné. Jako bezdětný jsem je preferoval také, hlavně z důvodu aby jsme právě při našich mejdanech nikoho neobtěžovali a funguje to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to ma i svy vyhody. Jak rika Afri...muzes tam jet s partou a nemusis trnout, kdy ti kdo vycte ze mu budis decka. Nebo i z druheho pohledu...jedes tam s deckama a pak poslouchas od personalu/ostatnich hostu ze tam nemaji delat bugr.

Holt jak decka, tak dospeli se potrebujou vyblbnout a kazdy k tomu potrebuje jine prostredi :)

Odkaz ke komentáři

Panove, jestli davate obcas pri jezdeni pivko tak davejte pozor, viz. muj prispevek tady. 

Tato věc není tak jednoduchá.

Pokud bouráš na kole a došlo ke zranění, policie má vyšetřovat. To by nakonec měla udělat, i když člověk spadne ze žebříku na vlastní zahradě a zavolá sanitku. Stejně tak může dát dýchat, zase bez ohledu na to, jestli jseš na kole či si pouze spadl z jabloně...

Na lesní cestě na kole jde také o nehodu. Po změně zákona už nejde pokutovat za nehodu osobu, která zranila sama sebe. Alkohol nicméně má stále svůj význam, jak si sám psal, zaprvé jde o přestupek (alkohol na kole), za další to má vliv na podílení se na nákladech na léčbu, nemocenská atd.

U nehody jsem samozřejmě nebyl a nemám faktické informace. Obecně jsou někdy policajti příliš horliví a v potřebě čárky jdou za hranici (přítelkyně spadla - zcela střízlivá - na mokré vozovce a i když měla zlomený nos, obličej plný krve a lékař byl proti, nutili jí dýchat). 0,3 je fakt nízká hladina a i kdyby se nebrala tolerance, ono podílení se na nákladech by mělo být minimální.

Každopádně ať si myslíme jako cyklisti, co chceme, pokud pijeme na kole, je to ve vztahu k možnému trestu riziko. Já si dávám pivo dvě běžně, když mě zastaví či si něco udělám, ponesu holt následky, no.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem oslavil 700km s kolem na singltreku Moravský kras a paráda. Z počátku jsem měl fakt strach, ale po chvíli mi to přešlo do krve a pustil jsem pár poletů. Jezdil jsem 3 hodinky, najel blbých 20 km a jsem ko. Každopádně je Neuronek naptosto suprovej a zdvih úplně v pohodě, vůbec mi nechyběl vyšší zdvih, ale je fakt že je to hodně uhlazené a polety mají dobré doskoky. Celej trail je poměrně dost rychlej a některé místa mi přišly docela na zabití.

Jo a včera jsem to pořádně umyl :-)

post-13539-0-87480600-1506623377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Super kluci...:-) Já na půl hluchý ještě v peřině na práškách, ve tři do práce za počítač. Kolo mám minimálně na dva měsíce zakázané, to je krach. Ještě jednou se omlouvám, že to u mě nedopadlo, ale prostě všechno na pizdu, doslova :-(

Odkaz ke komentáři

Tak já už třetí den na singletreku na Smrku a musím říct ty tratě pěkná nuda, ale zase kamarádovi se líbí. Já už dnes jezdil odpoledne jinde. Ale našli jsme super hotel v Pl, je to asi 500m k nastupu na oba treky na polské straně. Čtyři hvězdy, pokoje super. Vzali jsme polopenzi a jídlo fajn. Snídaně klasicky bufet, ale fakt s výběrem, večeře tři chody a vybíráte ze dvou variant. Na tři noci platíme každý 2,5 k, což mi přijde zadarmo. Nejsou tu povoleny děti do 12 let a krom nás jsou tu jen němečtí důchodci, to mi ale nějak nevadí. Je to lázeňské město a jsou tu termaly, mnohem hezčí než Nové město pod Smrkem. Tak kdyby jste někdo chtěl na kola na Smrk. Navíc je kousek od hotelu lanovka na Stog Izersky a tam jsou narozdil od těch singletreku opravdu pěkné jak sjezdy, tak výjezdy:) Kdyžtak googlete hotel Era, Swieradow zdrój.

Odkaz ke komentáři

Vojto a co je na tom blbe, respektive jak lip by sis to predstavoval?

Jinak ja taky vyrazil, cil - nejblizsi pivovar. A nadhera:)

attachicon.gif RenderedContent-321ADE3D-898B-4D0D-A469-67F35489794B.JPG

No hned první den jsme ty trasy projeli vsechny a nejak me to nebavilo. Technicky trochu zajimavych bylo treba 5%. Obecne je to fajn, jsem rad, ze neco takoveho existuje a jezdi tam lidi s detma atd. Ale ocenil bych neco trochu obtiznejsiho.

Me bavilo tohle, je to ceata ze Smrku:

69bed9da2dd286fa673e5a42fe0f50a8.jpg

Odkaz ke komentáři

Super kluci...:-) Já na půl hluchý ještě v peřině na práškách, ve tři do práce za počítač. Kolo mám minimálně na dva měsíce zakázané, to je krach. Ještě jednou se omlouvám, že to u mě nedopadlo, ale prostě všechno na pizdu, doslova :-(

Kamo co je co te postiho za MORUBUNDUS :-(

Odkaz ke komentáři

Kamo co je co te postiho za MORUBUNDUS :-(

Strašný, už jsem se zmiňoval :-( Vysmrkal jsem se a odpadl do škarpy, sluchový nerv v čoudu...tak na mě makaj a budu rád, když na to to ucho budu jednou slyšet. Je to hned, kolo a jiné libůstky na dva měsíce off :-(

Odkaz ke komentáři

Strašný, už jsem se zmiňoval :-( Vysmrkal jsem se a odpadl do škarpy, sluchový nerv v čoudu...tak na mě makaj a budu rád, když na to to ucho budu jednou slyšet. Je to hned, kolo a jiné libůstky na dva měsíce off :-(

A sakra rychle se uzdrav

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...