shewcza Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Blame napiš kupkovi, neco ti vybere mě nepřipadá špatný tento Canyon... https://www.canyon.com/cs/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-6-0.html Ty canyony se mi líbí, ale proboha která "zkuřka" vymýšlela tu grafiku "Canyon". To je jedním slovem příšerné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jarett, hele, ja si vubec nemyslim, ze spesl dela spatna kola. A take si nemyslim, ze treba Ghost neumi geo, navic to je tak individualni vec, ze kazdemu muze sedet neco jineho. Domnivam se ale, ze pri budgetu lehce pres dvacku je lepsi volba koukat po kole mene zname znacky, tim opet nechci tvrdit, ze treba ten ghost je neznamej , a ty prachy radsi vrazit do vybavy nez platit ,,S´´. A tim nemyslim SLX nebo XT, ale treba si doprat lepsi vidlu nebo kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jarett, hele, ja si vubec nemyslim, ze spesl dela spatna kola. A take si nemyslim, ze treba Ghost neumi geo, navic to je tak individualni vec, ze kazdemu muze sedet neco jineho. Domnivam se ale, ze pri budgetu lehce pres dvacku je lepsi volba koukat po kole mene zname znacky, tim opet nechci tvrdit, ze treba ten ghost je neznamej , a ty prachy radsi vrazit do vybavy nez platit ,,S´´. A tim nemyslim SLX nebo XT, ale treba si doprat lepsi vidlu nebo kola. Tak to jsme si jen nerozuměli Fakt posledních dvou let ale je, že "S" ve srovnání s ostatními už rozhodně není drahý, jen si to lidé pořád myslí ... Jinak já jsem dnes začal přípravu na novou sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jarret: S neni drahy, ale za mne nektere jeho kombinace vybav za ty penize jsou vazne predrazene. Mozna 18 jsou na tom jinak, ale 17 a tusim i 17 modely tak byly. Kombinace sram shimano na jednom kole atd Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jarret: S neni drahy, ale za mne nektere jeho kombinace vybav za ty penize jsou vazne predrazene. Mozna 18 jsou na tom jinak, ale 17 a tusim i 17 modely tak byly. Kombinace sram shimano na jednom kole atd Sent from my iPhone using TapatalkTaky jsem se nad tim pozastavil, pritelkyne ma pujcenyho "S" karbonovyho fulla a ma kombinaci Sram a Shimano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Ja kupoval kolo 2 roky zpet v podobne hladine (25-30k), HT, a Spesl byl vesrovnatelne vybave vzdy minimalne o level (5k) drazsi. To jen abych potvrdil co mel TLD na mysli. Vsak on kupko uz neco vymysli V tehle cene bych navic rekl, ze je nabidka natolik solidni, ze se skoro neda udelat chyba, krom te geometrie teda, tam si to clovek musi trochu osedet proste. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Já oslavil 1000km drobným tuningem. Zatím na test čína a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Já oslavil 1000km drobným tuningem. Zatím na test čína a uvidíme. Oval? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 JoBudes spokojeny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 No týden ležím doma, ale neodolal jsem a provětral jsem to aspon na 5 minut a celkem překvapení že je to fakt trochu cítit. I řetězová linka sedí hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 JoBudes spokojeny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Není ovál pouze placebo efekt? Tuším v zářijovým Velu se tomu věnovali trochu vědecky a žádná pecka to nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 No já četl asi 50 různých rozborů a vyšlo z toho 70 názorů. Tak jsem se rozhodl to vyzkušet. Převodník z Ali stál 18 dolaru, tak mi to nebude líto až to vyhodím, ale zatím na pár km se i zdálo že do stoupální to jakoby fakt trochu pomáhá. Dříve to propagovalo shimano ale měli ho natočení naopak a to se projevilo jako blbost, tak od toho upustili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Jarett, jasan, myslim, ze ted si rozumime Kluci, a co delate Vy v sobotu brzo rano ? Jak tu probehla diskuze k tem najezdum, tak sem zacal byt zvedavej kolik muzu natocit za vyjizdku. Pustil sem si nejakeho stopare v mobilu, nevim jak presne to je, ale cas jizdy trefil s hodinkama dobre. Vyrazil jsem tesne po pul sedme, krasny rano, -3C. Byl jsem na kole 3.07hod. Udelal jsem tri fotky, jinak porad dupal. Resp, dost jsem chodil, v lese je strasne polomu a to by clovek neveril, kolik sily sebere to prelejzani, kdyz to kolo tahate pres 10-15-20tej... smrk. Ty vetve jsou jak ruce . No a ukazalo to necelejch 24km!!! :) Ale uzil jsem si kazdou vterinu, kazdej metr. Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Honzo super. Tady je uzasne a ja se nedostanu. Dopoledne v kuchyni, odpoledne si prijede kamos zkusit moje kolo, ze ho chce koupit. Tak smolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Ondro pecka, hele a to neni moc dobrej kamos vid ? Kdyz mu chces nadelit Meridu :) Tak at to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Ja mu ji rozmlouvam. Bude mu velka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Po šesti dlouhých týdnech v sedle, yes :-) Jen jsem zapomněl vatu do uší a oni ty Poláci ji snad ani nevedou, tak jsem musel koupit uchošťoury a deset minut otrhavat. Tén polskej santaklaus musí začít tak měsíc předem aby ty fousy zvládnul natrhat :-) Jinak jednou větou, nejlepší období v roce a já ho málem propásnul... TLD dotaz na tebe, máš stejnou přehazovačku, lanko co mě vede spodem dovnitř nejde přesně středem a dře se, mrkni prosím na fotku a napiš mi jak to máš ty, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky