Duke650 Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Jsem chtěl objednat ten Angi sensor a u každého českého prodejce zmiňují právě tu hlášku o předplatném, co to znamená? Zahrnuje 1 rok předplatného aplikace Specialized Ride Premium... Je to jen nějaká aplikace navíc, nebo mě ten bazmek po roce přestane pracovat?Původní obchodní model byl:koupíš helmu s ANGI nebo samotný ANGI - nainstaluješ appku Ride - založíš si user account a zadáš číslo platební karty - spáruješ ANGI s mobilem přes Bluetooth a rok jezdíš gratis - po 365 dnech ti Spešl poprvé strhne z karty ten roční paušál. A po dalším roku zase atd. Aktuální model by měl být jiný - platíš jen pořízení helmy nebo senzoru, provoz je pak free of charge. Ověřím v pondělí až budu v Brně u Svorady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Ok,díky. Také zavolám v pondělí pár lidem a zkusím zjistit nějaká moudra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Sakra, dvě hodiny jedu, dvě hodiny mě leje a dvě hodiny mě radar hlásí že bude krásně, asi to mají volajaké zaseknute :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Tak dneska to byl pořádný očistec, celou dobu v dešti a v lese buřina jako kráva, to bouchalo všude okolo...jsem rád že jsem zase zpátky ve zdraví doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Jsem sice nachlazenej jako prase ale, už druhej den mi doma stojí tenhle fešák. Tak jsem to nevydržel a dal krátkou projížďku. Mám ho na testování od Cyklo best. No, kuwa nevim jestli jim to vrátím Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Boží Jsem hrozně překvapen že to není až tak udrncané jak jsem čekal a ta rychlost Kua přemýšlím napsat na toho z cyklobazaru... Mám 185 cm, mě by byl... Kolik to teda váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 10,7 bez pedálu s teleskopem. To kolo mě dost baví a to L ti bude. Já mám 177 a M ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Jsem sice nachlazenej jako prase ale, už druhej den mi doma stojí tenhle fešák. Tak jsem to nevydržel a dal krátkou projížďku. Mám ho na testování od Cyklo best. No, kuwa nevim jestli jim to vrátím Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalkvelká paráda, nevracej. Můžeš jezdit na obědy dál a rozšířit pole působnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Dneska Praděd, pro dítě poprvé, dal to se ctí bez fňukání až nahoru. Počasí pecka, ale ráno na kopci docela kosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Kolik mu je? Kazdopadne respekt, ja to bez kecu nedal ani jako dospely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Osm, když ho to baví tak se ho snažím u toho držet (jako motivace, jezdím s ním po vrcholech Vrchařských Korun apod.), vloni najel asi 1200km, na letošní sezónu už má větší kolo a k dnešku už je tam tisícovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Je šikovný :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 (upraveno) Tak to je borec Upraveno 9. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Vyřídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Je dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 tak na kávu určitě do toho Grandu ,měl jsem filtr v Hario a málo kde ti to takhle připraví , v konvičce ,nahřátý šálek ....a maková zmrzlina , woowto věřím , já tam byl na týden před rokem a celkem cajk , ale je fakt , že přes týdenna doplnění tekutin si vzpomínám na Račín , vařili nějaké svoje pivo u rybníčku ....Dnes jsem si zajel do Přibyslavi na espresso a makovou zmrzlinu, díky za doporučení. Kafe slušný.V Račíně vaří několik různých piv, domů občas bereme medový speciál patnáctku, ale o víkendech se té hospodě vyhýbám, mraky lidí, váznoucí obsluha...http://www.pivo-richard.cz/pivovar-racin/racinska-pivka-richard.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Dnes jsem si zajel do Přibyslavi na espresso a makovou zmrzlinu, díky za doporučení. Kafe slušný.V Račíně vaří několik různých piv, domů občas bereme medový speciál patnáctku, ale o víkendech se té hospodě vyhýbám, mraky lidí, váznoucí obsluha...http://www.pivo-richard.cz/pivovar-racin/racinska-pivka-richard.htmlTo jsem rád :-)Ta patnáctka nám taky chutnala nejvíc , bral jsem ji domů kámošovi a než jsem mu ji stačil dát , tak ji žahla manželka s dcerou , ač nejsou pivařky :-)Z Račína směrem na Ždár se jelo fajnovým lesníma cestama , tam se nám moc líbilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 V tom lese mezi ZR a Račínem (on se teda táhne ještě kus dál) se dá bez problémů najezdit sto kiláků a člověk ani pak nemá projetý každý metr každé stezky... paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Jo a taky mezi Račínem a Ždírcem , pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Ono se to táhne od ZR až k Sobiňovu u Ždírce, tam můžeš jezdit od rána do večera a nevystrčíš nos z lesa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky