Robertilos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Ranní švihy mají něco do sebe. Dneska jsme vyrazili s kámošem v 5 ráno za příjemné teploty, nikde ani noha ani kolo, pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 To je ovšem krása, kde to je smím-li se optat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Taky jsem vyjel ráno. Sice jsem musel po včerejším dni stráveném v minipivovaru sezobnout ibalgin aby mě nebolela hlava, ale bylo to super. Hlavně že už mám kolo v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Duke> na horní fotce je Morávka, foceno od hráze. Na spodní Šance, Masarykovo údolí. Roura> Já jsem si dal včera raději míň vína a šel dříve do postele, takže analgetik nebylo třeba Proč vlastně to dřevo kropí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Roura> Já jsem si dal včera raději míň vína a šel dříve do postele, takže analgetik nebylo třeba Proč vlastně to dřevo kropí?Myslím, že to je nějaká vyšší jakost smrku, tak aby rychle neschlo a nepraskalo. Je to třeba na dýhu, nebo něco jiného speciálního. Ale je to pouze má domněnka. Už to dělali loni.Musím se zeptat hajnýho až ho potkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Taky ráno dvě hodinky po lese, taky s jedním ibalginem (zub), ale i to víno jsem v pátek popil Klid, nikde ani kolo, teplota ok, kdybych nemusel ráno do práce tak si to zítra zopakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Dnes fakt teplo, na slunci 40°C. Tak jsem zapad do lesů... Obrázek z táhlýho technickýho výjezdu 15-22% , pak oběd a pivko, klasika... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Co se taky dá vidět v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jasny, muzem pubnout, neni problem. OK, díky, já se nějak ozvu nebo se domluvíme, pokud vyjde nějaký pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak dnes me malem svihlo. Uz deset minut lezim na dlazbe a knucim. Nejak jsem si nehidal piti a poslednich 20km jel uplne bez vody. Musim se ale pochlubit 7 km rovinaty usek kde vzdy jezdim full gas jsem jel prumerem 47,6 km/h uz ty nohy zase jedou :-) no a pak mi dosla ta voda :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak dnes s pritelkyni a jejima rodicma prijemnych 70km severne od Prahy (Nymburk, Lysa n. Labem, St.Boleslav, Pha...). 2/3 hic, 1/3 slejvak, tak mame zazitky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Vojto, tady neni nikdo zvedavy na prumery na ebikuKez by byl na takove jako ty filtr na Strave! To byl samozrejme joke. Ja na kole taky piju hodne a jsem nervni, kdyz mam prazdne bidony. Nechapal jsem, kdyz kamos v Alpach vylival v kopci vodu, ze to zbytecne nepotahne nahoru Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Vylívám, je-li co, až dojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Vojto, tady neni nikdo zvedavy na prumery na ebikuKez by byl na takove jako ty filtr na Strave! To byl samozrejme joke. Ja na kole taky piju hodne a jsem nervni, kdyz mam prazdne bidony. Nechapal jsem, kdyz kamos v Alpach vylival v kopci vodu, ze to zbytecne nepotahne nahoru Sent from my iPhone using TapatalkTak trochu mi fouklo do zad no ale neprislo mi to jako podstatna informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak dneska 100 v nohách :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Vsetko v jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Dneska super pojezd v lužickejch...;/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 4 Hárwy - tak to je bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Pěkně prosím - vybírám si kolo a jako nejvhodnější typ pro mé ježdění mi vychází gravel. Mám v hledáčku Kellys Soot 50, Orbea Terra H40 a Giant Toughroad SLR.Nejvíc se mi líbí Orbea, ale je také výrazně dražší. Které z těchto kol byste mi doporučili? Případně kam jinam zaměřit pozornost v oblasti do 35 tisíc Kč?Moje výška je 181 cm, váha 86 kg, ježdění převážně po cyklostezkách a cestách v Praze a okolí. Důležitá je dostupnost jak skladová, tak možnost si kolo půjčit/projet v Praze. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Ahoj,nejsem z Prahy, ale byl jsem spokojenej se Štěrbou.Kdybych kupoval znova, určitě bych zašel k nim.ps: snad to nebude bráno jako nedovolená reklamaJoe https://www.sterba-kola.cz/typ/gravel-bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky