Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ty mas toho starsiho vid, s tlumicem vodorovne?

Skoda moc, ten novej je udajne dost dal. 

Jinak hmotnost dobry, SL je nejvyssi level no.

Ten novej bude určitě fajn, ale raději se vyhýbám testovací jízdě, abych zase zcela zbytečně :-) neutrácel za novou hračku.

U té aktuální modelové řady se totiž nedokážu vyrovnat s příliš pestrobarevným designem většiny modelů.

A ty decentní "jednobarevné" už stojí  raketu, a to prosím ani 910 není celokarbon, kyvka je alu.

Pak je celokarbon 900 tuned, ale ty barvy ne-e.

No a 900 ultimate je nadupaný topmodel, a dokonce jednobarevný, ale ta barva... jsem divný, vím :-)

https://www.scott-sports.com/cz/cs/products/bike-bikes-mountain-trail?q=%3A%3AModel%3AGenius&text=#

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem vyrazel opet brzo. Hodne brzo, jeste dost chybelo do sesti... Dupu do kopce, ne nejak prudkej, ale celkem technickej vyjezd. Parada, pohoda... Najednou me neco napadlo. Periferne jsem za sebou neco videl... Proste to zautocilo, nekam na zadni kolo... Vyletel jsem ze sedla, oprel se do pedalu a dupal jako o zivot, nevim jak dlouhou, pripadalo me to jako vecnost... Asi po 100 metrech jsem se odvazil zastavit, nic se nedelo... Kouknu na zadni kolo a sel jsem do kolen, to sem fakt necekal, utok predatora... Zautocil nejakej dravec, musel jsem se silene leknout, kdyz jsem to rozjel tak, ze jsem mu urval nohu. Musel to byt vazne fofr... Nastesti jezdim na mliku a to udrzelo tlak... Nebylo me nejlepe, ale pokracoval jsem dal...

Aby to nevypadalo, ze kecam, tak jsem to cvaknul...

post-26281-0-61776500-1561189059_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Když jsme u těch zážitků. Šlapu si takhle u nás na Valašsku do kopce po šotolině. Nejdříve přejetá liška. Pak mě předjede Audina (pomerně nová A6). Zastaví, já také. Spolujezdec stáhne okénko a ptá se: " Neviděls tu někde naše krávy?".

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vyrazel opet brzo. Hodne brzo, jeste dost chybelo do sesti... Dupu do kopce, ne nejak prudkej, ale celkem technickej vyjezd. Parada, pohoda... Najednou me neco napadlo. Periferne jsem za sebou neco videl... Proste to zautocilo, nekam na zadni kolo... Vyletel jsem ze sedla, oprel se do pedalu a dupal jako o zivot, nevim jak dlouhou, pripadalo me to jako vecnost... Asi po 100 metrech jsem se odvazil zastavit, nic se nedelo... Kouknu na zadni kolo a sel jsem do kolen, to sem fakt necekal, utok predatora... Zautocil nejakej dravec, musel jsem se silene leknout, kdyz jsem to rozjel tak, ze jsem mu urval nohu. Musel to byt vazne fofr... Nastesti jezdim na mliku a to udrzelo tlak... Nebylo me nejlepe, ale pokracoval jsem dal...

Aby to nevypadalo, ze kecam, tak jsem to cvaknul...

Tak to je husty... Nalozit do lihu a do vytriny

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Kluci, to je for tvl, nejsem ornitolog, podle me to byl nejakej mlade dravec, neco ho odlovilo, liska, jinej dravec?? Bylo tam i hodne peri a ten parat... Faakt jste verili, ze se me seknul do gumy? :) :) :) a jak jsem maknul, ze jsem mu urval nohu? :)

Odkaz ke komentáři

Kluci, to je for tvl, nejsem ornitolog, podle me to byl nejakej mlade dravec, neco ho odlovilo, liska, jinej dravec?? Bylo tam i hodne peri a ten parat... Faakt jste verili, ze se me seknul do gumy? :) :) :) a jak jsem maknul, ze jsem mu urval nohu? :)

Odkaz ke komentáři

já ti to hned nevěřil. Těžko by se ta packa 100m protacela rámem
Odkaz ke komentáři

Jasan, bylo to mysleno jako vtipna historka... :) Jinak ted v radiu hlasil, ze nejakej starosta videl pumu asi 15km od nas, ve skalach, kde jsem jezdil ve stredu. To by byla fotka, s takovou krasnou cicou :)

Takova puma kdyz te prozene, to musi byt fajn.

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři

Jasan, bylo to mysleno jako vtipna historka... :) Jinak ted v radiu hlasil, ze nejakej starosta videl pumu asi 15km od nas, ve skalach, kde jsem jezdil ve stredu. To by byla fotka, s takovou krasnou cicou :)

Cha, ty vole jeden, já ti to sežral tedy taky no jako :-) Takhle po ránu si z nás dělat srandičky.... :-) Jinak na skok zpět v ČR ve společnosti kamaráda jménem Trigger z Cannondejlu. Mám ho rád kluka, velmi rád pomůže když se člověk dostane do problémů... :-)

post-364-0-66959700-1561199572_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...