African Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 To vojta1: Jo, jo, když dělám výstupy ve skalách, beru pohory, kolo na zádech nosím jako zpestření místo batohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Presne Afri, to je freeride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Tak sláva, jsem si v hospodě sedl, dostal pivo do skla a jídlo na talíř.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí TapatalkV pátek jsem si na tebe Míro vzpomněl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V pátek jsem si na tebe Míro vzpomněl. Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) Panove neznate prosim nejaky drzak na kouli, aby mel uchyceni za predni kolo? Neco jako napr. Thule T2 Pro XT nebo 1UP rack.... viz odkaz nize? Nemuzu v CR ani Evrope nic najit. Mame ted klasiku na kouli od Wjenzek a uz me to nakladani nebavi, hlavne kdyz vezu 2 kola. Blbe se tam vejdou, porad laboruju s tema ramenama kam ho dat a jak protahnout ramem kola abych dosahl na to druhe, zbytecne to neodrel atd. Mel jsem driv v US starsi verzi Thule jak je na videu (ale stejny princip) a nalozeni bylo na 10 sekund. Fakt to v Evrope nikdo nedela? Nechapu proc treba Thule to nenabizi v Evrope,. https://www.youtube.com/watch?v=sp5HDksMNGM https://www.youtube.com/watch?v=EFp752atJ3E Upraveno 12. května 2020 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Zdravim, panove, poreboval bych poradit. Premyslim nad elektrokolem pro mamu (65+ let). Dokazali byste mne prosim poradit nejakou rozumnou znacku? Nechci nejlepvnejsi krap, ale vzhledem k urceni nepotrebuju ani nic spickoveho. Na co bych mel davat pozor? Diky moc za jakoukoli radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 mrkni na MTF (mountfield) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 12 hodinami, kloubik napsal: Panove neznate prosim nejaky drzak na kouli, aby mel uchyceni za predni kolo? Neco jako napr. Thule T2 Pro XT nebo 1UP rack.... viz odkaz nize? https://www.youtube.com/watch?v=sp5HDksMNGM https://www.youtube.com/watch?v=EFp752atJ3E NOO, tak to je boží systém, ale nikdy jsem ho u nás neviděl, taky mám Wjenzeka a taky bych šel do něčeho lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) před 10 hodinami, Baldic napsal: Zdravim, panove, poreboval bych poradit. Premyslim nad elektrokolem pro mamu (65+ let). Dokazali byste mne prosim poradit nejakou rozumnou znacku? Nechci nejlepvnejsi krap, ale vzhledem k urceni nepotrebuju ani nic spickoveho. Na co bych mel davat pozor? Diky moc za jakoukoli radu. Já teď kupoval tchánovi. Takže jsem to prolezl osobně, pohybovali jsme se v kategorii do 35 tisíc, tchán má přescent a 60+. Hledali jsme kolo s dámským rámem a odolností pro vesnické skoropolní cesty do práce, do obchodu a do hospody takže ne na sport. V téhle kategorii Cruissis, Leader Fox, ten Cruissis je poměrně nekvalitně zpracován, nebrat. Leader Fox dobrý, ale evidentně nestíhají výrobu. Potom jsme přišli na Demu, ta už je na tom fajn, má středový motor, ale už je kolem 40. Obecně asi středový motor lepší než v zadním náboji, ale cena pak letí nahoru, takže jsme zůstali u verze motor vzadu, baterka nad zadním kolem v nosiči. Vzali jsme nakonec Author, je do docela pěkně zpracovaný, na 2 až 5km pojížďky mu baterie vydrží nabitá X dlouho. Jednoduchý kolo, odpružená vidlice, odpružená sedlovka osm koleček vzadu. Jednoduché ovládání. Velmi příjemné překvapení byla váha, u 18" rámu včetně baterie 17,84 kg, čekal jsem 25 jsou na tom 26" kola s 2.0 širokými plášti bez hrubeho vzorku, to se ukazuje jako ideální řešení, takže po týdnu spokojenost, první dojmy pozitivní, můžu doporučit. Upraveno 13. května 2020 uživatelem Tom4 Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Tak nakonec došlo taky na patku přehazovačky, nemůžu furt doladit, buď nejde pořádně vršek nebo spodek, tak je to poslední šance i přesto že každý tvrdí že ohnout jde jen stěží. Ale to já prostě umím zítra tady a vybíral jsem hlavně vizuálně, nechci to protahovat tak snad to klapne. Co těch patek existuje až se mi z toho kebule zatočila https://www.kolarnastore.eu/patky-na-ram/patka-kp173-jekyll--trigger/?variantId=22469&gclid=EAIaIQobChMIkZPGg8ew6QIVB-7tCh2yMwgyEAQYAyABEgJtu_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Afri, ta patka je na danej model kola, jak mas i v popisu, tak co resis mnozstvi ... Ja ji menil pred tydnem, dostal sem sutrem na zadek.... a porad jednu vozim u sebe, kdyby neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Patky zjišťují dle výrobního čísla kola, protože co nový model, to nová patka, na Trigger jsou údajně čtyři varianty, i karbon má samozřejmě jinou Prodejce už mě kontaktoval a měla by to být ona dle tabulek. ...jestli bude, objednám samozřejmě ještě jednu do foroty Je to alchymie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jo, je to tedka parada. Akorat by teda mohlo bejt teplejc:) Mimochodem vcera jsem se lehce rozcilil, neco mi cvakalo kolem stredu, zejo. Nakonec stacilo rozebrat a vycistit jeden cep zadni stavby, nicmene dlouho jsem podezrival uchyceni prevodniku ke klice, tak jakozeto dotahnu. Torx, dobry, mam. Jenze jasne ze to nemuze bejt normalni torx, ale je to na nejakej klic co ma v ty hlavicce diru, jestli mi teda jako rozumite. Novy XT. Proc sakra furt vymejslej novy a novy kraviny na novy a novy naradi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Jen bacha na ty čepy pružné zadní stavby, protože jsou momentové a na různých pozicích jsou různé momentové síly. Navíc lepené, takže by sami povolit neměli a když už jo, měli by se znovu zalepit. Cannondejl má na každým čepu uvedenou momentovou sílu, což trochu pomáhá, ale upřímně jsem to nikdy nedělal. Ale to třeba všechno samozřejmě víš, to jen kdyby, protože to může zničit klidně kostru kola Upraveno 13. května 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Aaale, vsechny ty momenty sou stejnak jen povery..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Já dnes zjistil, že řetěz kaput a kazeta kaput....a 6tis v prdeli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 No a trha se? Netrha, tak se na to vykasli a nech to na budoucim Gustafovi po sezone.. teda i s prevodnikem asi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 12 minutami, Micey napsal: Aaale, vsechny ty momenty sou stejnak jen povery..:) A lepidla taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 21 minutami, Micey napsal: No a trha se? Netrha, tak se na to vykasli a nech to na budoucim Gustafovi po sezone.. teda i s prevodnikem asi:) Už objednáno obojí nové. Taky mě napadlo to dojezdit do mrtě, ale raději vyměním, než dojebat i prehazku a pilu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Jsem byl na tůře s klukem, tak už se moc nechtělo, ale když jsem viděl tu pohodu Micey jakou jsi měl, tak jsem musel na hoďku, dvě tedy také A navíc ty nové brzdové desky trochu zaběhnout, než se rozhodnu pro něco serióznějšího...třeba nějaký ten sjezdík Upraveno 13. května 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky