Jarett Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 To nevypada spatne...zatim je to nesmyslne drahy, ale treba za nekolik let: http://reviews.mtbr.com/first-ride-rockshox-rs-1-inverted-forkPříští rok budou tyto vidlice na hodně kolech, co vím tak do montáže je bude dávat hodně značek Vypadá to zvláštně, ale funkční to bude jistě dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 možná to bude vypadat blbě, ale já taky tak i já...stejné míry, stejnej průměr :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 asi je to o zvyku,ale vypadá to divně ta vidle.......no a ta cena je opravdu raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Kluci jak vozíte kola v autě?potřebuju asi něco nejlépe na střechu nebo..?nějakej tip,nebo postřeh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Zasadne na tazne. Mnohalete zkusenosti se skrabanim auta, spinenim se a nasledne po zapomenuti s parkovanim pod nizkyma vetvema, ci pristreskem v pripade stresnich nosicu. Nikdy vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Na tazne ma i tu vyhodu ze ho tam nalozi a upevni behem minuty i zenska, protoze kolo nemusi rozebirat nebo ho nekam zvedat na strechu auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Jednoznačně na tažné a doporučuji zn. THULE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Na tažným to můžes mazat po dálnici 140 a o kolech nevíš, to nemluvím o konfortu nasazování kol.Někdo tvrdí že se kola za autem víc špiní což nemohu potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ale nekdo to do tebe náhodou zezadu jebne a máš po kolech i po autě já mám střešní od Hakra. Ale budu muset koupit s vetsim uchycenim. co mam, tak obejme ram jen tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) ale nekdo to do tebe náhodou zezadu jebne a máš po kolech i po autě :Djá mám střešní od Hakra.hodíš auto na boudu a máš po kolech i po autě Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Tohle vyřeší všechny vaše problémy, ani na střechu ani na tažný..do kabelky:http://www.novinky.cz/muzi/334103-muz-si-patentoval-jizdni-kolo-velke-jako-destnik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Kluci díky za postřehy...já jsem si myslel,že na střeše to bude náročný(hlavně to tam dávat a sundávat)X5 je vysoká a nevím jak bych tam lozil.Takže na tažný,to mám,takže by neměl bejt problém.Akorát teda,že se nedostanu do kufru pokud kola nesundám je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Dostaneš, Thule to má pořešený, že se to dá sklopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Ja jsem na podzim vybiral nosic na tazne. Skoncil jsem misto u Thule u Atery. Model Atera Strada Evo. Zkousel jsem oba a pro Ateru rozhodli nasledujici: 1) Lepe se prenasi. Jde dokonce za madlo chytit do jedne ruky pod pazi a prenest.2) Velmi rychla montaz a opravdu jednoducha.3) Odklapi se pojezdem na kolejnickach, takze za kufrem vytvori vic mista. Se 4 kolama odklopi i moje zena. U Thule uz to chce trochu sily.4) Lze bez problemu dat do kufru auta. Thule jsem nedal do kufru aut Ford Mondeo combi, BMW X5 a BMW 5. Thule sel jenom do Range Roveru :-)5) Lepsi prichyceni kol. Nepouzivaji se kleste ale stahovaci pasek. Cenou vychazi stejne jak Thule. Jeste neco k naboreni auta ze zadu. Tohle se prihodilo memu znamemu. Borec v 50km/h nedobrzdil na krizovatce. Jedina poskozena vec byl drzak na kolo, ktery pojistovna zaplatila v plne vysi. Kola totiz po narazu lehla na kapotu auta. Jen prvni kolo melo mensi skrabanec. Ale porad kepsi jak lestit kola od much :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Musim kouknout na tu tvoji Ateru. Jsem v procesu vyberu a o necem jinem, nez Thule EuroClassic G6 jsem vlastne ani neuvazoval. Edit: No, Evo 3+1 je za 18, Thule 3+1 je za 12. To uz je docela rozdil, ne skoro stejna cena. Jeste to prostuduju, mozna se vyplati priplatit, ale je to 50 procent narust. Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Mám 4 perfektní Thule na střechu, ale co mám Galaxy tak už mě to nandavání tak nebaví, nehledě na výšku auta s nosiči, kdy mám v garážích 190cm blbý pocit. Na delší výlety za Prahu je to OK, to se přemůžu to nainstalovat, kola nasadit, ale potřeboval bych i nějakou levnou variantu na víko kufru - na drobné pojížďky po městě. Na 3 kola. Za Thule Backpack se mi nechce solit tolik peněz. Leda že bych prodal ty 4 Thule ProRide a financoval kus z toho. Taky si úplně nejsem jistý, jestli to vůbec má smysl, protože na kufru to bude stejně relativně vysoko nad světlama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Ja ho kupoval tady: http://pro-auta.cz/atera-strada-evo-3-novinka-adapter-na-4-kolo-doprava-zdarma-akce/produkt-3382/ Ukecal jsem nejakou slevu a bez DPH me to vyslo na cca. 11.000litru. Z obchodem mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Jsou velmi ochotni a vstricni! Edit: Vsimnul jsem si, ze mam jeste stary model bez LED svetel, jinak je stejny. Asi proto ta cena.... Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem schipe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Koukam na Thule i Ateru a jedina "nevyhoda" me napada, ze uchyceni kola pobiha za ram a mohlo by eventuelne hrozit nejake poskrabani (ale predpokladam, ze ty koncove svorky na ramenech bude z nejake gumy, takze asi ok) nebo problem s uchycenim v pripade nejakeho hodne atypickeho ramu. Bohuzel to vypada, ze Thule v Evrope jiny zpusob uchyceni na tazne neprodava. Uchyceni za predni kolo mi prijde mnohem elegantnejsi, rychlejsi a da se tam upnout cokoli od malych kol az po 29" kolo, absolutne nezalezi na tvaru ramu. Nasazeni a upevneni nezabera vic jak 10 sekund. Podival bych se jeste, jestli to nema nejaka jina firma v nabidce...napada me treba Yakima nebo Küat. Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 s tím poškábáním mám zkušenosti u svého stříšního. Koncovka je plastová s takovými zoubky....a jakmile je rám špinavej, tak se tam šmrdlá ta špína a kousek rámu tam poškrábanej mám. Ale čert to vem...na to kolo nejezdí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 A k cemu to je vlastne dobry to mit takto obracene? ...pár pokusů o upsidedown už bylo. Snad jediný Maverick je dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky