Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

taky přidám... manželka si (po dlouhém přesvědčování, že na 28 mm je ještě mladá ;-)) vybrala Zeppelin.

bude to překvapení pod stromeček, protože je očekává až na jaře (čili de facto je ještě nenosí :-)).

http://www.pointtec.de/zeppelin/7337-1/

chtěla quartzky, které se jí budou líbit vzhledově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám pro manželku připravené Invicty. Nikdy mě nenapadlo,že je budu kupovat. V práci prej letí Rose gold :clap: .  Nechtěl jsem to sem ani dávat,ale po přečtení celého vlákna mohu být v klidu,většina manželek,přítelkyň a milenek moc neřeší co má za hodinky.Prostě se musí líbit. Toho přemlouvání,toho času a výsledek? Nic s tím nenadělám. Stačí jí Casio-Sport ,Q&Q,Alpha,Fossil,Lorus a teď Invicta.

O tom jak některé hodinky vypadají se nebudu ani rozepisovat. :chair:

post-8590-0-23509000-1387794927_thumb.jpg

post-8590-0-31639200-1387794933_thumb.jpg

post-8590-0-09566800-1387794940_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Nemáme to s těma babama jednoduché :-) .Žena také zkoušela co vydrží Seika,když se potkají s dlažbou.Setrvačka v hájí že ano :-(

Te svoji jsem koupil na prani k Vanocum Seiko 5 damske, tak jsem zvedav, jak se popasuje s automatem. Ale je zase na vsechno strasne opatrna, jako ja. Tak snad se ji to nevymsti, ja jsem ty svoje totiz furt lestil a opecovaval, az se mi jedou uvolnila stezejka a taky mi asi z metru slitly na dlazbu :'( Parsoxne jsem se bal, aby neprasklo pouzdro :-D Ty Michael Kors asi leti, pritelkyne sestra dostala taky Seika na mou radu, ale je nastvana, ze chtela MK :-D Upraveno uživatelem neferirkare
Odkaz ke komentáři

moje jede na fashion vlně typu Guess, Esprit atd a já ji né a né přemluvit do něčeho poctivějšího....ale abych ji nekřivdil tak jou tam i nějaké Tissoty a Casia  :)

Vidím dobře, že tam má manželka troje téměř identický hranatý esprity?

Já jsem svojí koupil pětky snx121. Prvně mumlala, že jí stačí quarzky Casio a QaQ, který dostala od rodičů k narozeninám, ať ji žádný nekupuju. Když je dostala loni na Vánoce, tak tvrdila, že je bude nosit jen svátečně, aby si je nezničila a za týden mi svoje starý hodinky nacpala do hodinkovnice a seika už nedá z ruky. Jen jí musím sem tam spravit datum, nějak ji to nejde...

761137d1342041610-sub-100$-business-dres

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...