Pjurcik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 omlouvam se ti, ta fotka je tak hrozna, ze tam neni ta kvalita PP videt Byla to rychla fotka telefonem. Az budu mit chvilku tak se pokusim o nejake lepsi normalnim fotakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Manželka to má takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 moje devcata nosi hlavne becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Nově Nomos Tangente 33Zdroj fotky: uhrenselect.de ... pak má ještě Certiny a Hamiltony v quartzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 taky přidám... manželka si (po dlouhém přesvědčování, že na 28 mm je ještě mladá ;-)) vybrala Zeppelin.bude to překvapení pod stromeček, protože je očekává až na jaře (čili de facto je ještě nenosí :-)).http://www.pointtec.de/zeppelin/7337-1/ chtěla quartzky, které se jí budou líbit vzhledově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 sem vyfotil pritulky rolexy. ten brouseny povrch neni na zakazku, ona je jen takovy hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Sand blasted Bamford Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 sem vyfotil pritulky rolexy. ten brouseny povrch neni na zakazku, ona je jen takovy hovado jak toto zvladla? to je namacela do kyseliny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 jak toto zvladla? to je namacela do kyseliny? není potřeba, manželce jsem koupil TAGy a po necelým roce nošení vypadají podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Nemáme to s těma babama jednoduché :-) .Žena také zkoušela co vydrží Seika,když se potkají s dlažbou.Setrvačka v hájí že ano :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 totoobrázek.JPG Tyhle má kolegyně v práci, akorát v jiný barvě, a fakt na mě udělaly dojem, vypadaj ve skutečnosti fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) Mám pro manželku připravené Invicty. Nikdy mě nenapadlo,že je budu kupovat. V práci prej letí Rose gold . Nechtěl jsem to sem ani dávat,ale po přečtení celého vlákna mohu být v klidu,většina manželek,přítelkyň a milenek moc neřeší co má za hodinky.Prostě se musí líbit. Toho přemlouvání,toho času a výsledek? Nic s tím nenadělám. Stačí jí Casio-Sport ,Q&Q,Alpha,Fossil,Lorus a teď Invicta.O tom jak některé hodinky vypadají se nebudu ani rozepisovat. Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Nenosí nic, co jsem jí nekoupil. Tissot, Breil, DG, Suunto a dokonce občas dokáže vzít na ruku (=nastavit a natáhnout) mechanické Ruhly. Stejně mě ale občas pekelně se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Moja draha najcastejsie Certina a Lorus, ktore cvaknut neviem, kedze ich ma v praci.A este nieco vraj modne od Michael Kors, ci co. Vraj robia pekne kosele a svetriky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) Nemáme to s těma babama jednoduché :-) .Žena také zkoušela co vydrží Seika,když se potkají s dlažbou.Setrvačka v hájí že ano :-(Te svoji jsem koupil na prani k Vanocum Seiko 5 damske, tak jsem zvedav, jak se popasuje s automatem. Ale je zase na vsechno strasne opatrna, jako ja. Tak snad se ji to nevymsti, ja jsem ty svoje totiz furt lestil a opecovaval, az se mi jedou uvolnila stezejka a taky mi asi z metru slitly na dlazbu :'( Parsoxne jsem se bal, aby neprasklo pouzdro :-D Ty Michael Kors asi leti, pritelkyne sestra dostala taky Seika na mou radu, ale je nastvana, ze chtela MK :-D Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem neferirkare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Nejsou to protějšky, ale letos jsem si postupně obdaroval sestru a máti švýcarskou produkcí - Victorinox Maverick GS a Mondaine Big Date. Fotka včerejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 moje jede na fashion vlně typu Guess, Esprit atd a já ji né a né přemluvit do něčeho poctivějšího....ale abych ji nekřivdil tak jou tam i nějaké Tissoty a Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Přítelkyně nosí toto :-) Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem neferirkare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 moje jede na fashion vlně typu Guess, Esprit atd a já ji né a né přemluvit do něčeho poctivějšího....ale abych ji nekřivdil tak jou tam i nějaké Tissoty a Casia Vidím dobře, že tam má manželka troje téměř identický hranatý esprity? Já jsem svojí koupil pětky snx121. Prvně mumlala, že jí stačí quarzky Casio a QaQ, který dostala od rodičů k narozeninám, ať ji žádný nekupuju. Když je dostala loni na Vánoce, tak tvrdila, že je bude nosit jen svátečně, aby si je nezničila a za týden mi svoje starý hodinky nacpala do hodinkovnice a seika už nedá z ruky. Jen jí musím sem tam spravit datum, nějak ji to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se