Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Dnes na Tchibo černý tele 22mm se stěžejkama plus vystěžejkovávač 99.- pošta grátis.

Díky za typ. Dnes to dorazilo. Radost mi udělaly stěžejky s poctivým průměrem 1,8 mm a ne nějaké tenké chudinky, které k tomu přibalují většinou ostatní. Vystěžejkovač je trochu větší kopyto než mám, ale snad se bude dát použít. A řemen vyzkouším někdy později, i když teda mám raději silnější materiál, než je tento. 

post-32939-0-88618100-1403601933_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za typ. Dnes to dorazilo. Radost mi udělaly stěžejky s poctivým průměrem 1,8 mm a ne nějaké tenké chudinky, které k tomu přibalují většinou ostatní. Vystěžejkovač je trochu větší kopyto než mám, ale snad se bude dát použít. A řemen vyzkouším někdy později, i když teda mám raději silnější materiál, než je tento. 

Kdy jsi objednával? Já v sobotu a zatím nic nedorazilo, navíc mi na sledování zásilky od GLS, že  nenajde číslo balíku.

Odkaz ke komentáři

Kdy jsi objednával? Já v sobotu a zatím nic nedorazilo, navíc mi na sledování zásilky od GLS, že  nenajde číslo balíku.

Teď jsem se díval, že já o den dřív, v pátek. Taky mi to sledování nefungovalo. Přišel e-mail, že je to na cestě a než to sledování naskočilo, volal mi řidič dnes v 7 ráno, že už to veze.

Odkaz ke komentáři

http://www.ebay.co.uk/itm/351099835874?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2649

Co na to říkáte?

3_zpsdd5d3fa0.jpg

Rozumím tomu správně, že je původní origo IWC strojek v novém pouzdře? 

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři

Jak to tak zkoumám tak o Ukrajině tam nic není. Píšou (Standard Delivery from outside UK), že je to z UK což je Británie ne. Akorát obchodník je Polský. Nebo jsem to někde přehlédl tu Ukrajinu?

Item location:UE, Poland  - a UE je Unija evropijska

Odkaz ke komentáři

v novém pouzdře a v tomto případě i s novým cifrem, je toho plný ebay, mají z toho kucí ukrajinští a polští celkem slušný business

Kdyby to aspoň vsazovali do něčeho kvalitního. Ale většina těch krásných a kvalitních strojů je degradovaná laciným nekvalitním čínským pouzdrem a podobně mizerným cifrem.

Odkaz ke komentáři

V ponděli končí rezervace na limitku od Crepas

Reserva C?F?V?M TRIBUTE TO THE ?BANANA? ? 1969 by CREPAS

hodně vintážní look :-) lehce mi cuklo v peněžence ale fakt jenom lehce 

ale možná někdo bude mít radost ...

http://www.crepaswatches.com/en/watches/6-banana.html

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...