LukasK Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 20 minutami, DarylVanHorne napsal: www.nabidkamajetku.cz Klikněte na nabídky pro veřejnost - sekce šperky, hodinky, drahé kovy a kameny. Nabídka majetku státu ČR formou aukce. Do 20.05.2021 jsou tam: IWC Schaffhausen DaVinci Kurt Klaus aktuálně za 324tis IWC Portugieser Yacht Club aktuálně za 152tis TH Monaco aktuálně za 79tis Béčka Navitimer aktuálně za 99tis přihodí si někdo? startovní ceny docela ambiciózní na můj vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 15 minutami, LukasK napsal: startovní ceny docela ambiciózní na můj vkus Ono to vetsinou ma svoje jasne dana pravidla, na kolika se muze zacit. Takze bych tipoval, ze to je i tenhle pripad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 21 minutami, LukasK napsal: startovní ceny docela ambiciózní na můj vkus Velmi slušně řečeno. Na ten stav a (ne)balení je to drahý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 1 hodinou, Karussell napsal: Velmi slušně řečeno. Na ten stav a (ne)balení je to drahý... Upřímně jsem přemýšlel, zda to nemám dát do vlákna Pro pobavení Aukro... Ale tohle je férová předražená nabídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 6 hodinami, Karussell napsal: Velmi slušně řečeno. Na ten stav a (ne)balení je to drahý... Becka Nav, bez papiru, bez krabice a s "drobnou" zavadou za 99.. top kauf Diagnostikou byla zjištěna drobná závada - k posunu data dochází na 3. hodině, nikoliv na 12. hodině. Bez krabičky. Zadavatel aukce nezaručuje funkčnost a předmět aukce nelze reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 13 hodinami, LukasK napsal: Becka Nav, bez papiru, bez krabice a s "drobnou" zavadou za 99.. top kauf Diagnostikou byla zjištěna drobná závada - k posunu data dochází na 3. hodině, nikoliv na 12. hodině. Bez krabičky. Zadavatel aukce nezaručuje funkčnost a předmět aukce nelze reklamovat. To je Český stát... Obchodníky pravidelně buzeruje ČOI, celníci atd. Ale když prodává stát, je to naprosto košér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 to vasi uradnici dostavaju akon erarne aj hodinky? tvl, vy ste frajeri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 https://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Taky jsem tam ty hodinky zahlid (uzsvm). To jim delal odhad nejakej "znalec"... Doufam ze to nikdo nekoupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Kdyby to někoho zajímalo, ve frcu v Praze na Sokolovské (u viaduktu) mají tyhle Rada za 10k https://www.ethoswatches.com/product-rado-diastar-r12637153-658-0637-3-015.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Já tam občas zajdu a přijde mi to jako slušná kolekce fejků. Rozhodně bych se tam bez detailní znalosti konkrétního modelu nic koupit neodvážil. Snad jen ty festiny tam mají origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 5 hodinami, odjinud napsal: Já tam občas zajdu a přijde mi to jako slušná kolekce fejků. Rozhodně bych se tam bez detailní znalosti konkrétního modelu nic koupit neodvážil. Snad jen ty festiny tam mají origo Festiny ve fejku by byly horší jak savo do očí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Fejk Festiny by byl skoro jako fejk fejku a to snad ani nejde Anebo se to neguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Nebo kdo si koupí dva (-) fejky, má originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Čo máte proti Festinkám? To je nejaká Festinovská diskriminácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Je antifa, proč ne antife. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 6 minutami, Pán času napsal: Čo máte proti Festinkám? To je nejaká Festinovská diskriminácia Všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Co se škádlívá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 54 minutami, Frantik napsal: Všechno Nevieš, čo je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Hele, meli tam jednou i fejkovy sturmanskie. Ne ty strare, ale fejky tech radoby novych, modrych. Uz v ruce divne lehke. Nesly, natahoval jsem je a neslo to, resp. uplne volne. Byl v tom quartz, provedeni hodinek ala trznice. A stejne pak zmizely, asi je nekdo vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se