Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Takže klasickej sráč... když ono je to v téhle republice těžký... hranice trestného činu se zvedla z 5k na 10k, takže když tě na tomhle ojebe, tak už to ani není trestný čin... bohužel můj názor je ten, že se tady dělá vše pro to, aby se všem hajzlům, podvodníkům a zlodějům dařilo líp a líp... pokud by jim hrozily nějaký SKUTEČNÝ tresty, tak by to tady mohlo vypadat jinak... ono by si to hodně zmrdů rozmyslelo, pokud by jim hrozily nucený práce v kamenolomu, dokud by to nesplatili do poslední koruny... a ne že jim dáme podmínku, případně je na pár měsíců zavřeme do lochu a plácáme se po ramenou, jak moc jsme je "potrestali" a naprosto se neřeší, že z nich nikdo nedostane ani korunu... a jakmile trest doběhne (ideálně je propustíme po odsezení půlky), tak je pustíme na svobodu a čekáme až ojebou někoho dalšího a tak stále dokola :) a v mezičase si samozřejmě všechny zloděje a nemakačenka živíme z našich daní, aby nás mohli okrádat a nemakat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to jen v tehle republice. Napr. treba v us mraky podvodu na craigslist. Obecne je na netu dost nastrah. Doporucuju i tyhle mensi castky hlasit na policii, kdyz je toho vic, spoji si to a muzou ho usvedcit za tc.

Odkaz ke komentáři

@Void jj a pak bude trpět, no :D

zmrdi, co okradli mě:

1.sráč - v době kdy páchal posledních asi 5 trestných činů, tak už měl dávno sedět za něco jiného - ty poslední TČ celkově přes 1M Kč... rozsudek? fakt, že už sedí za předchozí TČ je dle našich soudů dostatečným trestem... překlad: napáchám škody přes 1M Kč a trest není žádný :)

2.sráč - spolupachatelství na krádeži v hodnotě skoro 400k Kč... rozsudek? podmínka na půl roku :)

...jasně, oba mají soudem nařízeno nahradit poškozeným vzniklé škody, ale zatím se nějak nikdo nestaral, kam mi má poslat prachy :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zkusil bys trochu rozebrat jak presne te ti lide dostali? Abychom se tomu mohli pripadne vyvarovat, rad se neco dozvim. Volani po represi a hodnotnych uvah jak by ostatni lide meli makat v lomu nebo jit sedet na dozivoti jsou plne diskuse vsude mozne, ale nastesti to je slepa ulicka.

Odkaz ke komentáři

@zceyee jak přesně mě dostali... mnoho telefonátů v průběhu několika týdnů (znova opakuju, že už se mi vlastně ani neměl dovolat, protože měl dávno bručet), budování důvěry, povídání si o všem možným i mimo hodinek, pohádky o tom, jak nakupuje pro potomky, protože je vážně nemocnej a chce jim odkázat něco hodnotnýho atd. atd. pak na místě už samozřejmě moje chyba, že sem věřil někomu cizímu, divadýlko a zdrhačka s hodinkama...

"...nastesti to je slepa ulicka." - to by mě zajímalo, jak tohle myslíš a jak bys teda řešil ty? Vážně ti přijdou potrestaný tím, že jeden nedostal vlastně žádnej trest a druhej podmínku? Je vidět, že tě nikdy nic podobnýho nepotkalo, jinak bys asi mluvil jinak...

Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, Lookyn napsal:

@zceyee jak přesně mě dostali... mnoho telefonátů v průběhu několika týdnů (znova opakuju, že už se mi vlastně ani neměl dovolat, protože měl dávno bručet), budování důvěry, povídání si o všem možným i mimo hodinek, pohádky o tom, jak nakupuje pro potomky, protože je vážně nemocnej a chce jim odkázat něco hodnotnýho atd. atd. pak na místě už samozřejmě moje chyba, že sem věřil někomu cizímu, divadýlko a zdrhačka s hodinkama...

"...nastesti to je slepa ulicka." - to by mě zajímalo, jak tohle myslíš a jak bys teda řešil ty? Vážně ti přijdou potrestaný tím, že jeden nedostal vlastně žádnej trest a druhej podmínku? Je vidět, že tě nikdy nic podobnýho nepotkalo, jinak bys asi mluvil jinak...

Me to zajimalo spise z pohledu, jak bych tomu mohl predejit, prubeh obchodu az na zdrhacku s hodinkama se mi zda ok, tam bych taky nejspis prave nevidel nejakou nesrovnalost s obvyklym chovanim nakupujicich.

Jinak ja netusim jak by mel vypadat spravny trest, mozna by mel byt ryze individualni, ale zatim bude zrejme podle zakona. A trest nerovna se msta, to jsou trosku odlisne veci. Ja to vidim take uz trosku jinou optikou, mam rozsudek NSS kde jsem byl uznan vinnym za nerozsvicene potkavaci svetlo (pritom nesvitilo obrysove), no opravny prostredek neni. Pred par mesici na me ex fízl podal trestni oznameni za vec, co si jeho syn totalne vycucal z prstu, zatim to zrejme prekvalifikovali na prestupek a jsem predvolan k podani vysvetleni, nicmene hadej kdo je opravnena uredni osoba .. ex fizluv dlouhodoby kamarad. Takze jakou mam asi sanci? Tak opatrne s tim volanim po represi, at si to pak nesliznete i z te druhe strany, on ten system neni uplne bezchybny.

edit: nedavno jsem videl toto a celkem me to zaujalo dale se asi presuneme do nehodinkove sekce.

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

@zceyee předejít se tomu dá... schůzky jen a pouze na veřejných místech, nikomu nevěřit ani nos mezi očima... a hlavně ze svých pravidel nikdy neslevit.... NIKDY... bohužel jsem se tím tehdy neřídil...

Tak to chápu, že to vidíš z opačné strany, já naštěstí nikdy na druhé straně barikády nestál...

Moji pachatelé to udělali a oba to i přiznali, tak to je trochu něco jiného, než kompletně vymyšlené obvinění, ne?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím všechny. Něco mě zaujalo na eshopu zaminutu.cz. V recenzích k tomuto eshopu tady na fóru je to s ohlasy nahoru dolu, navíc poslední příspěvek snad z 2016.

Nemáte, prosím, někdo zkušenost z poslední doby? Pokud jsem netrefil vlákno a dotaz se víc hodí jinam, prosím o tip, kam se přesunout. Recenze eshopu mají 0 sledovatelů, takže tam se toho asi moc nedozvím.

Díky. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Chronopetr napsal:

Zdravím všechny. Něco mě zaujalo na eshopu zaminutu.cz. V recenzích k tomuto eshopu tady na fóru je to s ohlasy nahoru dolu, navíc poslední příspěvek snad z 2016.

Nemáte, prosím, někdo zkušenost z poslední doby? Pokud jsem netrefil vlákno a dotaz se víc hodí jinam, prosím o tip, kam se přesunout. Recenze eshopu mají 0 sledovatelů, takže tam se toho asi moc nedozvím.

Díky. 

Tady docela hafo recenzí: https://obchody.heureka.cz/zaminutu-cz/recenze/overene

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Zmrzlinar napsal:

Díky moc. Já jsem blb. Vůbec jsem si neuvědomil, že na Heurece jsou recenze i eshopů. Vždy tam procházím jen recenze zboží a kupuji u ověřených obchodníků, takže na jejich recenze jsem tam nikdy nekoukal. Super, vypadá to bezpečně. 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Chronopetr napsal:

Díky. 

moje zaminutu: LISTOPAD 2021

26.11 pátek 22:34 objednáno přes Heureka,
22:59 přijali platbu (George CSAS)
úterý 30.11 (0:37- ;o) zpráva že zboží je na cestě,
další den jsem si to na zásilkovně vyzvedl.

Impulsivní nákup jak vyšitý

Citizen BM8560-88E, EcoDrive, titan, safír
5 312 CZK
takže o dvacet procent níž než okolo..

a s hodinkama spokojenost.

za mne bez výhrad, ale na základě jednoho pokusu nelze zobecňovat.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Roman-ZA napsal:

Co mas vybrane? Len tak zo zvedavosti.

No vybírám něco sportovního pro dceru. Tohle bych si uměl představit, ale asi to neprošlo 😊. Asi to znáte. Člověk by rád věnoval něco "hodnotnějšího" než je Daniel Welington, ale sám darovaný to jaksi jako hodnotnější nevnímá. Ale nevzdávám to 😂

https://www.zaminutu.cz/p/orient-ra-aa0814r19b/?gclid=CjwKCAjw6dmSBhBkEiwA_W-EoGWkthlsWNZvhnaEBf-0xDqUV-M3K9ezKBAxAylzY7gl5KFcuT4mjRoCOOIQAvD_BwE

1669269.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za reakce. Kamasu jsem na živo viděl a zklamaný jsem určitě nebyl. Za tu cenu zkrátka nelze očekávat Tudor. Navíc v Orient vlákně má spoustu nadšených majitelů, takže toto bych měl vyřešené. A velikost...naprosto běžně ženy nosí smart watch i potápky 42-43 mm. Zkoušela si na zápěstí SKX007 a pohoda. Když vidím holčičky s hodinkami se SIMkartou velikost 45 mm, hranice vnímání damských hodinek se tím posunují úplně jinam než před 20-30 roky ;-).

Omlouvám se za lehké plevelení mimo obsah vlákna. Ať se vám nákupy daří! 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...