siwi Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 No, tak na ty jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 11.1.2021 som ich rozbalil, nastavil a uložil...odchýlka presne po mesiaci poteší. Asi som mal šťastie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jsem nevěděl, že už je dělaj i v RC verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Dnes jsem kontroloval mé F91 po měsíci jejich pobytu ve skříňce bez nošení. Posun +3 sec oproti předchozímu seřízení dle DCF 77. Za mne ok, zvlášť pokud uvážím výrobní toleranci +- 30 sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Co k tomu tak napsat no... :-DD Zlatý jsou nejhezčí, ale ty už mi zabavila drahá polovička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 si kupoval v CR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) Nene všechno eBay. Každý od jiného prodejce... Upraveno 8. března 2021 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ty taky musíš zkusit všechno Ale tady jsem v klidu. Tyhle plasťáčky mi nikdy k srdci nepřirostly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Zlaťáky jsou nej. Já mám dnes kopr jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 to mi poudej. houmáč a kopr jsou jak bráchové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 4 hodinami, nooski napsal: Zlaťáky jsou nej. Já mám dnes kopr jak cyp jjo, zlatý jsou nejlepší, děkuji Ti, že jsi je tak krásně fotil a musel jsem je mít taky:) používám je na běhání a modrý jsem koupil dcerce na tahání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 11. 2. 2021 v 9:56, Franklin napsal: 11.1.2021 som ich rozbalil, nastavil a uložil...odchýlka presne po mesiaci poteší. Asi som mal šťastie... Já mám podobnou kombinaci, jen G-shock mám DW-5600E-1VER. No GS jsou takové mlátičky, ovšem co se týká čitelnosti depleje, tak F91W u mě těžce vedou. Začínám je mít snad i raději celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 17 hours ago, papun said: Já mám podobnou kombinaci, jen G-shock mám DW-5600E-1VER. No GS jsou takové mlátičky, ovšem co se týká čitelnosti depleje, tak F91W u mě těžce vedou. Začínám je mít snad i raději celkově. Přesně tuto stejnou kombinaci mi má přivést pošťák z Amazonu, nemůžu se dočkat, ale myslím, že to do Velikonoc nestihne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 @exellTak potom poreferuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Hodne jete modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Tak jsou doma, včetně camo-nato, až plast omrzí Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @exellNo a porovnání s GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) @papun Subjektivně jsem teď více, dle prvních dojmů, nadšený z Gshocků, jsou to pro mě první hodinky této kategorie. Už 5 let mám A158WE, které jsou s Fkama rozměrově nastejno, jen kvůli ocelovému tahu těžší. To je vlastně na nich ta největší přidaná (ubraná :D) hodnota, je zajímavé hodinky mít a vůbec je nevjímat skrze váhu. Čitelnost displaye je lepší na F91, ale u Gshocků mě zase baví pro mě nový modul a taky lumi. Asi bych ty hodinky nesrovnával, oboje budou mít v mojí sbírce místo pro trochu jiné užití. G do extrémů a F jednou vezmu na cestování po státech a nechám si narůst plnovous... Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @exell a F91 nemají snad lumi? Já GS a F91 nosím většinou odpoledne po šichtě. Bo je mi líto si odrbat mé cenější kousky. Ale ty F91 mě baví o trošku víc. Jak se seznámíte, tak dej vědět jak jdou přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 16 minutes ago, papun said: @exell a F91 nemají snad lumi? Já GS a F91 nosím většinou odpoledne po šichtě. Bo je mi líto si odrbat mé cenější kousky. Ale ty F91 mě baví o trošku víc. Jak se seznámíte, tak dej vědět jak jdou přesně. nedělej, žes mi s tou lumi nerozuměl seřídil jsem a po měsíci dám info sem https://forum.chronomag.cz/topic/130179-měření-přesnosti-quartzměsíc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se