code2 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Díky, a volil si schválně 20mm šířku? Šířka pásku u F91W je 18mm ne? Výběr těch pruženek je teda velký jdu objednávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Já jsem takovou barevnou v 18mm šíři nenašel, tak jsem zvolil nejbližší 20mm rozměr s tím, že to nevadí a docela dobře to navazuje na širší packy hodinek. Máš nějaký zdroj 18mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Něco jsem našel: https://www.nanitce.cz/galanterie/lemovaci-pruzenka-sire-18mm-tmave-modra/ https://www.galanterie-cendulka.cz/galonova-pruzenka-18mm-bila-p16412/ Ale je pravda že těch 20mm tak pasuje celkem pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 podobnou jako je ta bílá, která bude za chvíli jako prase, mám černou, ale je to o dost slabší materiál, který nevypadá tak pěkně jako ta s hvězdama. Ale je vidět, že F91 se dá nosit prakticky na všem. Kdyžtak se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Drsňák, kterej je nahodí na tu bílou gumu a alespoň jeden den ponosí, má u mě pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Na F91 je mimo jiný skvělý, že je můžeš nosit celej život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Dobrej týpek! Malej terorista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Epesní gumu na nich nemám, ale přesto mám ty svoje zlaťáky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Dost dobrý fotky. Umíš, závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Zlatý jsou super. Už jsem je málem taky měl. Na timestoru jsem na ně narazil za super cenu asi 300. Tak jsem objednal 4 a čekal. Dlouho se nic nedělo, tak mi to bylo podezřelý. Najednou telefon, že se omlouvají, ale že cenovka byla chybná a že kulový. Pořád ale nosím ty modrý na modrý gumě a furt spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Chce to tady probudit. Dneska se to narodilo a jsou to trojčátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Tak to dej do sekce Rodinné foto Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 ... a pořiď si k tomu ty tři budoucí majitele (trojčata) :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak to mám co dělat Já je nakoupil do foroty pro kamarády a známé jako dárky s příběhem. Sice jsou to jedny z nejlevnějších hodinek, ale snad je potěší jako mě. I když musím zopakovat, že moje první pocity byly velmi smíšené, ale postupem času se přetavily v nadšení, jak ten kus plastu funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 29 let je mám Má je někdo dýl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Tak to klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Chce to tady probudit. Dneska se to narodilo a jsou to trojčátka cz distribucia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Československá - timestore.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Kdysi jsem se tu dotazoval co u těchto hodinek znamená to písmenko U pod nápisem resist. Odpověď jsme nezjistil, ale teď mě napadlo, že by to byla mohla být značka odolnosti magnetismu. No ale ať nevypadám jakou jouda - dají se digitálky zamegnetizovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se