Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, a volil si schválně 20mm šířku? Šířka pásku u F91W je 18mm ne? Výběr těch pruženek je teda velký jdu objednávat 😄

Odesláno

Já jsem takovou barevnou v 18mm šíři nenašel, tak jsem zvolil nejbližší 20mm rozměr s tím, že to nevadí a docela dobře to navazuje na širší packy hodinek. Máš nějaký zdroj 18mm?

Odesláno

podobnou jako je ta bílá, která bude za chvíli jako prase, mám černou, ale je to o dost slabší materiál, který nevypadá tak pěkně jako ta s hvězdama.

Ale je vidět, že F91 se dá nosit prakticky na všem.

Kdyžtak se pak pochlub

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zlatý jsou super. Už jsem je málem taky měl. Na timestoru jsem na ně narazil za super cenu asi 300. Tak jsem objednal 4 a čekal. Dlouho se nic nedělo, tak mi to bylo podezřelý. Najednou telefon, že se omlouvají, ale že cenovka byla chybná a že kulový.

Pořád ale nosím ty modrý na modrý gumě a furt spokojenost. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak to mám co dělat 😀

Já je nakoupil do foroty pro kamarády a známé jako dárky s příběhem. Sice jsou to jedny z nejlevnějších hodinek, ale snad je potěší jako mě. I když musím zopakovat, že moje první pocity byly velmi smíšené, ale postupem času se přetavily v nadšení, jak ten kus plastu funguje.

Odesláno

Kdysi jsem se tu dotazoval co u těchto hodinek znamená to písmenko U pod nápisem resist. Odpověď jsme nezjistil, ale teď mě napadlo, že by to byla mohla být značka odolnosti magnetismu. No ale ať nevypadám jakou jouda - dají se digitálky zamegnetizovat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...