Sphinxx Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Každopádně tahle firma má velmi upřímné prodejce, což oceňuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jsou to vystavený kousky, které se dlouho válely na prodejně a navíc je Casio stahuje z prodeje. Ale za ty prachy je to dobrej kup.Nevíš prosím tě důvod proč se stahují za prodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Nevím, bohužel, ale berou (stahují) je i z Koscomu. Obecný názor jen za mě - já bych je nechtěl, zkoušel jsem je xkrát a nemohl jsem jim přijít na chuť. Jen digošky za půlku jsem nechtěl, navíc jsou dost přerostlé, ale když se nědo potápí, budou asi super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Bál jsem se, že mi nebudou sedět, (u některých hodinek, mi vychází dírka mezi) ale sedí skvěle. Neměl jsem si je, kde vyzkoušet, tak jsem to risknul. Krom toho s Hodinkami 365 je výborná komunikace a není problém hodinky vrátit. To jsem již s jedněmi, také absoloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ta černá je pěkná a hezčí než ta modrá, nechápu, že ta modrá je dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 černá je nej o tom žádná,ale i ta černá s modrou vypadá zajímavě,ale ta není v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 DW 5900 a Vietnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Kluci, chci se zeptat - vy co máte 5600 (spíš asi gw-m5610 z důvodu stejného pásku) - jak vám seděj na ruce?Mám g-5600 na prodej protože mi neseděj kolem ruky - uchycení mi přijde příliš úzké = řemínek tlačí ze stran na ruku a pouzdro jaksi nesedí jak by mělo. Jenže se mi dost líběj - jak tak po nich na poličce občas kouknu - a tak se chci zeptat, jestli se ten řemínek časem přizpůsobí zápěstí..?U jiných géček tohle nepamatuju - většinou mi byly velký - třeba řada 6900. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Mám 5600 a na můj 17.5 cm lovečák jsou to nejlepší géčka.Mě třeba nesednou staré mudmany.Jak nemají hodinky hranaté či soudkové pouzdro tak mi na ruce vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Mně sedí gw-m5610 na ruce dobře. Ale je pravda, že hodinky obecně nosím trochu volnější. Zápěstí mám taky asi 17.5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Kluci, chci se zeptat - vy co máte 5600 (spíš asi gw-m5610 z důvodu stejného pásku) - jak vám seděj na ruce?Mám g-5600 na prodej protože mi neseděj kolem ruky - uchycení mi přijde příliš úzké = řemínek tlačí ze stran na ruku a pouzdro jaksi nesedí jak by mělo. Jenže se mi dost líběj - jak tak po nich na poličce občas kouknu - a tak se chci zeptat, jestli se ten řemínek časem přizpůsobí zápěstí..?U jiných géček tohle nepamatuju - většinou mi byly velký - třeba řada 6900. Díky. Měl jsem je a řešil jsem stejný problém - jeden výstupek se mi hrozně zavrtával do ruky (je to způsobené menší lug to lug než u klasických 5600). Vyřešil jsem to tehdy koupí řemenu na jiná Gčka, co seděl i na tyhle (tuším řemen z modelu dw-6900, někde jsem to tu popisoval, má o jeden výstupek míň). Ale zase je ten řemen trochu širší, takže to esteticky vypadá o fous hůř... Anebo koupit NATO adaptéry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Frog-DW-Cambodia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 pěkný pohled,k dokonalosti to chtělo fotit Frogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Kluci, chci se zeptat - vy co máte 5600 (spíš asi gw-m5610 z důvodu stejného pásku) - jak vám seděj na ruce?Mám g-5600 na prodej protože mi neseděj kolem ruky - uchycení mi přijde příliš úzké = řemínek tlačí ze stran na ruku a pouzdro jaksi nesedí jak by mělo. Jenže se mi dost líběj - jak tak po nich na poličce občas kouknu - a tak se chci zeptat, jestli se ten řemínek časem přizpůsobí zápěstí..?U jiných géček tohle nepamatuju - většinou mi byly velký - třeba řada 6900. Díky. Já mám DW 5600 a ruku taky úzkou, ale kupodivu ty hodinky mi sedí celkem dobře, žádnej nepříjemnej pocit. Záleží asi na tvaru zápěstí. Jinak řemínek tvrdej, že by nějak po tom víc jak půl roce, co je mám (měl jsem je na ruce celý letní prázdniny a celkem je nosím), nějak zásadně chytil tvar zápěstí to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 pěkný pohled,k dokonalosti to chtělo fotit Frogy Ano to ma napadlo ako prve, ale na tento trip neboli frogy na zozname... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ano to ma napadlo ako prve, ale na tento trip neboli frogy na zozname...i tak je to pěkná fotečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Frog-DW-Cambodiaparádní fotka. a ten výlet taky musí stát za to jinak děkuji za reakce a za odměnu jsem vám připravil malé srovnání, jak to sedí na ruce - i když to už úplně nepatří k tématu, snad prominete. W-735H sedí dokonale - nejlíp ze všech digi co jsem měl. asi proto je mám tak rád W-215H - tady je to taky ok G5600 - pouzdro si na ruku nesedne.. pro srovnání G-5600 x W-735lug to lugvýška pouzdra.. 5600 vs W-215 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) U mě dobrý. Naštěstí. Mám taky asi 17.5cm, stejně jako ty, ale lepší tvar Jinak samozřejmě dávám přednost volnému uchycení řemínku k pouzdru před pevně definovaným tvarem, i když tady to zaplaťpánbů sedí. GW-M5610 B640W A ze srandy ještě obludně těžké, velké a vysoké kvarcky Mercedes-Benz B67871658 s velkým lug-to-lug, ale profilované tak, že mi překvapivě sedí. Upraveno 1. února 2019 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 U mě:GW-M5610 - nikde nic vevadí, nikde nic netlačíGW-B5600BC-1ER na náramku - taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Na horách, tak jsem provětral vrtule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se