Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, guzmic napsal:

Jezdím každý rok už snad deset let, krabičku nemám a zácpy jsou skoro vždy jen kolem Záhřebu, pokud to nepotáhneš v pátek až za něj tak je to fuck, já už to dělám tak, že Záhřeb musím proletět před 5 ráno a je to většinou cajk. A úplně nejlepší je nejezdit v sobotu.

V pátek to mám naplánovány zabalit hned při přejezdu CRO hranic...v klidu přespat a dopoledne vyrazit dolů...tak uvidím no. Případně tam jde i ta krabička na před mýtem koupit. Čas na to mít budu. Tak uvidím...

Odesláno
před 7 hodinami, Murphy97 napsal:

Pred sestnacti lety tam ale nekradli na ulici rolexky i s rukou, tak se opatruj 🙂

Myslím jak kde a v jaké situaci...pokud s nimi budeš pózovat zlitej ve dvě ráno na báru, tak přes rypák už dostaneš defakto všude, včetně vesnice kde bydlím 😂

01012160.jpg

Odesláno
před 11 hodinami, bandicoot napsal:

Musíš do hospod v bankovní čtvrti, tam je má každej druhej. I ty nalitý. V Nickel baru jsem byl Orisem jak chudej bratránek z východu.

Přesně ....chodí tady po ulici opravdu hafo krásných hodinek, APéčka tu snad rostou na stromech 😆

Odesláno

Zdravím místní turisty. Nemá náhodou někdo reference ne hezké a cenově přijatelné ubytování pro rodinu, vč. polopenze, v okolí Kokořínska? Díky Lukáš

Odesláno
před 20 hodinami, Murphy97 napsal:

Pred sestnacti lety tam ale nekradli na ulici rolexky i s rukou, tak se opatruj 🙂

První muslimská země s jadernou výzbrojí - Anglie 😉😀

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, vogysan napsal:

Zdravím místní turisty. Nemá náhodou někdo reference ne hezké a cenově přijatelné ubytování pro rodinu, vč. polopenze, v okolí Kokořínska? Díky Lukáš

Obávám se, že dle zadání tě komplexně neuspokojí nic.

Je to kraj rázovitý, loupežnický a drsný. A brzy se tam bude i střílet.

Kvalitních ubytování (nevím co je tvůj standard) tam moc není a ty co stojí za to stojí i peníze.

My ubytování neřešíme, ale když se chceme občas dobře najíst, tak jdeme sem kde se lze také ubytovat.

Ale stojí to prostě prachy.

Upraveno uživatelem YPO
  • Díky 1
Odesláno
V 8. 5. 2025 v 11:01, DavidLC napsal:

První muslimská země s jadernou výzbrojí - Anglie 😉😀

Tak jsme dnes doletěli a upřímně musím říct, že Londýn stejně úžasný jako před dlouhými lety 👍 Mimo to důležité proč tam vlastně turista míří, mě fascinují lidé a ta úžasná pohoda ve vzduchu. Právě že i ten muslim jak píšeš, ke kterému se nejdřív nakloníš a poslechneš si zdali netiká než se ho na něco zeptáš, je vstřícný, kamarádský a pohodový. Za pět dní jsme neměli jediný problém, ani se s ním nesetkali... např oproti naší stověžaté Praze, kde stačí pouhý víkend aby jsi jich zažil až dost 😅 Na druhou stranu je Londýn drahý, docela mě překvapili přemrštěné ceny městské dopravy, takže v osmi lidech nakonec nejlépe vyšel Uber. Harry Potter studia v případě děcek úžasná, dech beroucí povinnost. Často velmi přemrštěné ceny jdou trochu kompenzovat finálním nákupem třeba na Oxford street, příklad klukovi najky DS8 za osmnáct stovek, u nás čtyřka... takže v akci hadry, boty, voňavky kolikrát za polovic, lidi tam toho berou na bedny. Úžasný, perfektní, mega to prostě bylo, v říjnu letíme again 🤙

01012100.jpg

01012511.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já tam byl loni služebně několik dní a tak jsem si to užíval, že jsem neudělal ani wristshot, jak ted koukám do fotek. Naprosto srozumitelný město, metro, knajpy, jazyk, jídla… je to tam dobrý.

Hned z letiště jsem pochopil, jak mám jet metrem, abych vylez ještě s kufrem vedle Flying Horse a šel tam na biera.

edit: když se metro pípá kartou na vstupu a výstupu, je to levný.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
před 33 minutami, bandicoot napsal:

Já tam byl loni služebně několik dní a tak jsem si to užíval, že jsem neudělal ani wristshot, jak ted koukám do fotek. Naprosto srozumitelný město, metro, knajpy, jazyk, jídla… je to tam dobrý.

Hned z letiště jsem pochopil, jak mám jet metrem, abych vylez ještě s kufrem vedle Flying Horse a šel tam na biera.

Jop, jde to když jsi singl, nás bylo sedm a to už metro nešlo. Defakto první den nás vyšel dohromady na 2500,-, takže od té doby pouze Uber a vlak na dálky jako třeba Harry Potter studia. Fish a chips pamatuji za 1,6 libry...to byli časy 😆 Letos od sedmičky až po pade nějaká asi ze zlata. Jinak na luxusní street žrádlo doporučuji boroughmarket, pecka největší za super peníz 👍

https://boroughmarket.org.uk/

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

před 3 minutami, thps8 napsal:

Seiko v Alanyii,ceny maju myslím trochu nižšie, Zelvy srpe05 na ne mi dal cenu 500 euro co je myslím fajn,

20250517_155549.jpg

A jsou to férovy Seika? To Turecko tu má zajímavou pověst...

Odesláno
On 5/11/2025 at 9:17 PM, bandicoot said:

Metrom to je fajn, ak prave nie je strajk, ako ked som tam bol naposledy 🤣

A kvoli zapcham sme raz zmeskali lietadlo, lebo na Stanstead sme sa rozhdoli ist busom 😅.

Ale Londyn je uzasny, odtial mam i moje najoblubenejsie Rolady. Letenky vedia by za hubicku ale ceny hotelov, najma v centre, idu do peknych nezmyslov (dobru skusenost mam ale s Premier Inn). 

20220622_130400.thumb.jpg.544d5f8009e2a548449075597841a219.jpg

A jeden tip: ked bude polovicka nakupovat na Bond street, napr. vo Victoria's Secret, nedaleko je pasaz Burlington Arcade, kde najdete napr. aj taketo obchodiky 😉

20220622_153800.thumb.jpg.98ed987ee1d912198f0b160980e8223a.jpg

20220622_154712.thumb.jpg.7c767a17e552a0ad1c9416514f8e4ea3.jpg

Potter studia sme este nevideli, tak uz aby som zacal planovat dalsi rodinny vylet.. 😆

• Like 3
Odesláno
V 8. 5. 2025 v 10:41, vogysan napsal:

Čerstvě můžu doporučit Penzion Malba v Kokořínském Dolu, byli jsme tam skupina 16 lidí a penzion byl prakticky náš. Jako výchozí bod ideální. Paní provozní + její kolegyně velice příjemné, vše co mohli zařídit, vylepšit nebo vyřešit, tak s ochotou. Je to jednoduchý penizon, žádných deset hvězdiček, ale to jsme ani nechtěli. Byli jsme tam 5 dní, snídaně podbné, ale občas i nějaká malá změna, večeře vždy jedno jídlo, které paní nabídla, a opravdu dobré. Navíc venku posezení, ohniště, uvnitř stolní tenis, šipky, TV ve společnské místnosti. Vše ok 👍

Odesláno

S kamarády každý rok někam vycestujeme vlakem na krátký výlet. Napadl mě Berlín, kde jsem byl naposledy jako pionýr. Můžete mi doporučit rozumné ubytování a co vidět, zažít? Jsme už postarší 50-60 let a výlet tak na dvě, tři noci. Nebo někam jinam? Praha, Vídeň, Bratislava, Krakov už proběhly. 

Odesláno

Mníchov?

Len taký všeobecný tip... V Nemecku pri väčších mestách som si zvykol ubytovať sa mimo mesto pri železnici a do centra potom vlakom. Pri Mníchove napr. hotel Sauerlacher Post.

Odesláno (upraveno)
1 hour ago, vzduch said:

S kamarády každý rok někam vycestujeme vlakem na krátký výlet. Napadl mě Berlín, kde jsem byl naposledy jako pionýr. Můžete mi doporučit rozumné ubytování a co vidět, zažít? Jsme už postarší 50-60 let a výlet tak na dvě, tři noci. Nebo někam jinam? Praha, Vídeň, Bratislava, Krakov už proběhly. 

V Berline urcite Brandenburger Tor, vlakove nadrazi, zed a projizdku mestom na trabante, napr. trabi-safari, ale su viacere moznosti, bud so soferom alebo jazdis sam, skus pogooglit - zalezi aj aka velka skupina budete. Ja som tam bol pred vyse 10 rokmi v tom hoteli, kde im z akvarka vytiekli zraloky na ulicu 🤣, tak s ubytkom moc neporadim (ja vzdy hladam cez booking.com alebo pod.).

Upraveno uživatelem bluman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...