Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Moty napsal:

Chceme s manželkou někam vyrazit , 29.6. - 5.7., buď autem nebo letecky, ne k moři, spíš město nebo hory, aktivní dovolená, chození, klidně památky. Nějaký nápady na místo?

moznosti je temer nekonecno :) nahodim treba letecky Bergamo, presun na Lago di Como, tam podnikat vylety do okolnich mest kolem jezera, kousek MIlano, Verona, je tam vsude krasne a to zradlo 👌

Odesláno
před 22 hodinami, Sarka Farka napsal:

moznosti je temer nekonecno :) nahodim treba letecky Bergamo, presun na Lago di Como, tam podnikat vylety do okolnich mest kolem jezera, kousek MIlano, Verona, je tam vsude krasne a to zradlo 👌

Pohybuju se pracovně v posledním roce v Bosně a Hercegovině - a mohu doporučit. Třeba Bosenská pyramida hned u Sarajeva, Přejezd přes hory dolů k Mostaru, atd. Lidé příjemní, ceny mírné. Dopravní infrastruktura zaostalá (pokud je to něka 100 km, počítám s časem kolem 2,5 hodiny 🙂

Mohu dodat kontakt na moje místní spolupracovníky (bydlí v Kakanj, u Sarajeva), poskytnou info, případně servis.

• Dát hlas 1
Odesláno

Doporučíte parkování na letišti v Praze? Ideálně po nějaké zkušenosti, protože na netu je toho spoustu za různé peníze. Ideálně bych prostě zaparkoval někde uvnitř letiště než na nějakým placu pár km vedle. Díky

Odesláno
před 2 minutami, Steke_m napsal:

Doporučíte parkování na letišti v Praze? Ideálně po nějaké zkušenosti, protože na netu je toho spoustu za různé peníze. Ideálně bych prostě zaparkoval někde uvnitř letiště než na nějakým placu pár km vedle. Díky

Semtam pouzivam INWASH. Je to mycka s parkovanim, takze ti vratej pekny cisty auto 😎

Odesláno

Většinou využívám různé soukromníky v blízkých obcích u letiště, kteří mají parkoviště u baráku a na/z letiště mě odvezou včetně bagáže.

Odesláno

vždycky to nechávám u go parking - zaparkuju, do pár minut je u mne dodávka, zaveze nás na letiště, po příletu vylezu a za chvíli mne odvezou k autu - funguje to, kvůli pár korunám do toho vrtat nebudu

• Dát hlas 2
Odesláno

Parkuju přímo na letišti na PC Comfort. Pod střechou, z parkoviště vede krytá lávka rovnou na T2. S vhodnou Visa kartou se tam dá získat 10% sleva.

• Dát hlas 1
Odesláno

Za mě tedy také Go Parking, už jsem toho zkusil dost a za mě nejlepší...letos jsem se zase nechal unést levnější cenou o pár stovek u Air Parking a vcelku vopruz. Nechali nás tam čekat asi půl hodiny až bude víc lidí, delší dojezdová vzdálenost a myslím že chtěli pouze cash... klasický český vyjeb.

• Dát hlas 2
Odesláno
V 18. 6. 2025 v 9:13, Moty napsal:

Chceme s manželkou někam vyrazit , 29.6. - 5.7., buď autem nebo letecky, ne k moři, spíš město nebo hory, aktivní dovolená, chození, klidně památky. Nějaký nápady na místo?

Je to sice u moře, ale letecky do Nice, hory jsou za bukem, veřejná doprava vás odveze až do Monaka za hubičku, nebo u východních sousedů Terchová, mají tam krásný welness uprostřed ničeho, hřebenovka z Jánošíkových dier přes Rozsutec, ten velký je taková lehčí Ferrata a oboje za hubičku. Na obě místa se pravidelně vracím, a když se vyhnete Budgetovým hotelům, stojí za vidění. Jen tam bude teď turistů jak na Václaváku.

Odesláno
před 3 hodinami, Steke_m napsal:

Hledal bych něco většího. Když sem posledně parkoval u někoho menšího tak sem se pak dostal do dodávky s rodinou až po půl hodině. Jezdila jen 1 a čekalo asi 15 lidí a nechceš čekat když se vrátíš domů 30 minut na letišti ...   

Odesláno
před 8 hodinami, Marapis napsal:

Hledal bych něco většího. Když sem posledně parkoval u někoho menšího tak sem se pak dostal do dodávky s rodinou až po půl hodině. Jezdila jen 1 a čekalo asi 15 lidí a nechceš čekat když se vrátíš domů 30 minut na letišti ...   

@Steke_m Vždycky parkuju na https://www.goparking.cz/ objednáš na netu a furt jezdí shuttly mezi parkovištěm a letištěm, jednou sem zkusil parkovat někde nahoře Evropský, sice to bylo o 150,- levnější, ale měli jedno auto, muselo se jim volat a čekal sem, takže už používám jedině GoParking

Odesláno

PC Comfort byl fajn, ale teď neskutečně zdražili, takže jsme se po letech vrátili na goparking a pořád jsou super.

Akorát občas člověk trefí ne úplně friendly šoféra. Ale doveze a těch pět minut to přežiju. Naopak někteří šoféři jsou víc než fajn...

Odesláno

Mně ty ceny přijdou právě srovnatelný, že nic jinýho než C nepřipadá v úvahu. Teď jsem dělal rezervaci na 3-5 červenec, C 1630 a Goparking venku 1500. Jednou jsem musel za poslední roky parkovat na Go, bo C bylo plný a předbíhání různých kreténů po příletu při čekání na odvoz zpátky mě z toho zase rychle vyléčilo:)

Odesláno

Mám pocit, že letiště má na svejch parkovištích dynamický ceny, takže čím dřív zamluvit, tím líp. Tejden na přelomu srpna a září 2025 za 2235,-, kupováno v květnu.

Jinak i letiště už má svůj "go parking" alias vzdálený parkoviště - https://www.aeroparking.cz/flexi-parking.
Plus se vyplatí mrknout sem: https://www.visa.cz/cs_cz/visa-offers-and-perks/letistě-praha-aeroparking/147689

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...