Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Když letím z Prahy, tak Go parking. Do 10 minut od příjezdu jsem u terminálu, do 10 minut od chvíle, co vyjdu z terminálu jsem v autě, objednám a platím přes internet, žádné zdržení při příjezdu nebo odjezdu. Dříve se muselo po příletu volat, dnes v podstatě pendlují mezi parkingem a terminálem nepřetržitě.

Naposled jsem je využil asi před měsícem.

Stejně jako RLX4EVER ale lítám raději z Vídně, protože tam nemusím po D1 a mám tak větší jistotu, že se na letiště vůbec dostanu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://parkovisteletisteruzyne.cz/

Nejaké podezřele levné ne? :)

Je tam toho kolem letiště hafo, mrkni na nějaký recenze. Mě jednou vyškolil jeden maník, který nám po příletu nezvedl telefon a když nás dovezl k parkovišti taxík, tak jsme ještě čekali hodinu na odemknutí brány, od té doby tisíckrát goparking bez jediného problému :-) Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Přímo na letišti je asi 300m od terminálu velký parking...nebyl problém zaparkovat, cenu si už nepamatuju, ale myslím, že kolem litru...tak jako všude na těch 7-10 dní..

A vazeni parking u airport Dresden?

Co jsem cetl na webu, mozne snad u bytovek v Klotzsche a dojit kilak pesky, mate nejake tipy/zkusenost? Letim o prazdninach na dovcu s rodinou...

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové díky za tipy na tu Belgii a Ardeny pár stránek dozadu. Nakonec proběhl Dinant (nic moc), ten stejnej den ale Durbuy a to je parádní, na jeden den doporučuju, pak průjezd Ardenama na pobřeží Francie (Boulogne-sur-Mer), tam prima akvárko, pak den v Bruggách (celý dobrý) a Planckendael zoo.

Teď bych potřeboval opět poradit - chci vzít ženu na pár dní na Šumavu, nikdy tam nebyla. Vzali bychom kola a trochu to tam projezdili, s tím, že bych jí rád ukázal místní nejhezčí kouty. Trochu to znám v okolí Modravy, Strach, Kvildy, ale žádnej zázrak, byl jsem tam párkrát. Beru tipy na ideální ubytování, ideálně nějaký wellness, dobrý jídlo, případně tipy kam okolo.. dík! Jo, za čtrnáct dní:)

Odkaz ke komentáři

Kdyby nekdo chtel neco vyzkoušeneho a v podstate zadara v Řecku Zakynthos tak ted tam je odlet za 4 dny na 9 noci myslim za 10 tisic all. Normalni cena je 35. Hotel Golden Sun. Vyzkouseno. Doporucuju.

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Pánové díky za tipy na tu Belgii a Ardeny pár stránek dozadu. Nakonec proběhl Dinant (nic moc), ten stejnej den ale Durbuy a to je parádní, na jeden den doporučuju, pak průjezd Ardenama na pobřeží Francie (Boulogne-sur-Mer), tam prima akvárko, pak den v Bruggách (celý dobrý) a Planckendael zoo.

Teď bych potřeboval opět poradit - chci vzít ženu na pár dní na Šumavu, nikdy tam nebyla. Vzali bychom kola a trochu to tam projezdili, s tím, že bych jí rád ukázal místní nejhezčí kouty. Trochu to znám v okolí Modravy, Strach, Kvildy, ale žádnej zázrak, byl jsem tam párkrát. Beru tipy na ideální ubytování, ideálně nějaký wellness, dobrý jídlo, případně tipy kam okolo.. dík! Jo, za čtrnáct dní :)

Podle rozpočtu - ubytování Srní - Penzion Mechovský dvorec, Penzion Panenka, Antigl - kemp, ubytování Modrava - Klostermannova chata, Pivovar Modrava (Lyer). Výlety - Březník - pohoda, Oblík - nikdo není, Poledník - hezky vidět, pramen Vltavy (masakr - stromy zmizely, to vlastně všude), Prášilské jezero, Prášily, Hůrka kaple, dále je to už Čertovo,Černé jezero.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...