Mareka01 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Hrad Falkenstein, zřícenina Dívčí Hrady, Mikulov, lázně Laa an der Thaya, Lednicko Valtický areál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Nevíte kam zajít ve Val Gardeně? Jsem tu a nevím kam se vrtnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 marosh, to nemyslis vazne , ze nevies kam v gardene ,sak si tam ako doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Sakra odhalil si mě... Chtěl jsem slyšet nějaké tipy do ostatních. Program nalajnovaný ale je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 NY naopak rozhodně bez auta, kupodivu najdeš zajímavé ceny za slušný hotel okolo Empire state a Rockefeller centra nebo potom kousek směrem nahoru na Upper East ale nejvýš tak po 86th která jde skrz Central park. Tohle je takovej ten klasickej New York se vším všudy.Ještě k té FL jak psal kolega Naples tak potvrzuju, tam to mám taky rád. My se vykašlali na předražený Manhattan a ubytovali se v Brooklynu. Konkrétně v Brooklyn Heights, kde jsme kromě lepší ceny, měli kousek pěšky i výhled na dolní Manhattan a asi 6 linek metra, takže jsme byli stejně na pár minut kdekoliv na Manhattanu. Jednoznačně Sanibel Island. Má už skoro karibský feeling, žádná budova vyšší než palma, cyklostezky, ptačí rezervace, delfíni, želvy(i aligátoři, ale málo a spíš menší ), je za mostem s mejtem, takže relativně méně lidí, nejlepší místo na západní polokouli pro sběr mušlí(pokud pojedeš s dámou - neznám ženu, která by ráda nesbírala mušle ), hned před mostem outlet atd... Byl jsem tam v prosinci 6x a vždy naprosto super.Diky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Kluci, prosim, mate tip na nejakou plaz v Italii? Sever, nekde u Benatek. Mlada se chce jeste v ramci ?roadtripu? nekde na 3 dny vyvalit na slunko. Diky;) Bibione mi mistni moc nedoporucovali... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 caorle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Lignano Sabbiadoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Lido di Jesolo, Grado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Bibione cajk, Caorle trochu míň lidu. Lignano je dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Zítra jedeme na pár dní do Dolní Věstonice a pak mám v plánu Bítov. Pokud znáte nějaké zajímavosti co rozhodně stojí za to navštívit v okolí +- do 100km, tak budu rád za tipy. Sklepy v Pavlově, mají i obecní vínotéku. V Mikulově jeskyně Turold, Kafe Fara v Klentnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Zítra jedeme na pár dní do Dolní Věstonice a pak mám v plánu Bítov. Pokud znáte nějaké zajímavosti co rozhodně stojí za to navštívit v okolí +- do 100km, tak budu rád za tipy. Vřele doporučuji vinařství Obelisk ve Valticích. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Kluci, prosim, mate tip na nejakou plaz v Italii? Sever, nekde u Benatek. Mlada se chce jeste v ramci ?roadtripu? nekde na 3 dny vyvalit na slunko. Diky;) Bibione mi mistni moc nedoporucovali... Sent from my iPhone using TapatalkLido degli Estensi (cca 120 km od Benátok) Osobná skúsenosť (3x) Príjemné stredisko, ľudí tak akurát, češtinu a ani slovenčinu nepočuť. Cenovo prijateľne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Kucí, kam takhle v září na pár dní k moři? 3 - 4 noci, jen se ženou bez dětí, pučit si auto, podivat se někam do přírody, vykoupat se na pěkný pláži a dom. Zatim jsem vymyslel Mallorcu nebo Sicílii, ale rád si vyslechnu doporučení. Kucí dík za rady, nakonec to asi vymyslim jinak, páč bych sebou měl rád kola. Takže nějaký co nejbližší Chorvatsko autem, byly by tipy? Myslel bych si někde kolem Umagu, max Poreče, případně kolem Rijeky. Režim jen já s manželkou bez dětí, takže ideálně nějaká vesnice, romantika, pěkný čistý moře, žádný velký sporty a plážový bary a tak nepotřebujem. 3 - 4 dny. Konkrétní tip na ubytování nečekám, spíš oblast. Dík:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Novigrad, Rovinj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Moc děkuji za tipy! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Letos jsme nakoukli do Slovinska:Bled vTriglavu- zasloužilo by si to tam samostatný pobyt. Nádherné hory, krásné jezero...Piran- sice severní cíp Jadranu, ale podnebí jako minimálně Makarská. Navíc krásné městečko.Prostě "Slovinské Benátky".A závěr Lublaň- malinkaté hlavní město, 2 dny stačily na prohlídku- bonusem víkendové trhy a centrum jedna velká hospoda Celkově velká spokojenost, všude naúrovni, příjemní lidi, krásná příroda, hory, moře.Podle mě lepší varianta než Chorvatsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Slovinsku bych se vubec nebranil, cistota vody myslis srovnatelna s tou Istrii? Jde mi fakt hlavne o to koupani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 My byli na Istrii jen kolem Puly, ale tohle bylo lepší. Nic moc pro děcka, hned hloubka, ale viditelnost a čistota skvělá. A kousek vedle v Portoroži písečná pláž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Slovinsko na pobyt (moře i hory) mohu jen doporučit - byli jsme tam v posledních čtyřech letech u moře každé prázdniny (pobřeží má ale jen cca 50km). Osobně oceňuji hlavně to, že servis/služby byly vždy odpovídající vynaloženým financím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se