sibirnaya Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 (upraveno) ... Upraveno 17. června 2022 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 9 hodinami, honza71 napsal: Ahoj, nikdy jsem nebyl o skolnich jarnich prazdninach u more. Prosim nejake tipy. Kam se konec unora / zacatek brezna leta ? Maledivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Thajsko ilustrační foto z internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 OK, diky moc. To je uplna smrst. Kanary a Dubai jsou realny. Ostatni je na me moc vysokej level a Egypt asi nedam pres hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Nebude na Kanárech v únoru kosa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 vetsinou jo. nekdy je tam i v breznu zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 (upraveno) Taky si myslím, tedy list kam k moři s koupáním bude vypadat nějak takto: Bali, Seychely, Mauricius, Dubai, Dominikána, Kuba a vůbec Karibik od Jamajky po Barbados, Costa Rica, Thajsko, Vietnam, Singapur, Sri Lanka (ale pozor na situaci) a samozřejmě Austrálie. Upraveno 17. června 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Rad bych neco "blizko". Jednak je to jen tyden volna a kluci jeste nikdy neleteli, tak bych je nerad prikoval na vic jak treba 5 hodin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Takže Dubai. Šest hodin, to už dal v pohodě i náš mladej když měl 5. Krom válení se na pláži mraky atraktivit, u větších resortů aquaparky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 58 minutami, Tom4 napsal: Taky si myslím, tedy list kam k moři s koupáním bude vypadat nějak takto: Bali, Seychely, Mauricius, Dubai, Dominikána, Kuba a vůbec Karibik od Jamajky po Barbados, Costa Rica, Thajsko, Vietnam, Singapur, Sri Lanka (ale pozor na situaci) a samozřejmě Austrálie. K seznamu bych přidal ještě Madagascar a Zanzibar (Tanzánie obecně), ten je docela dostupný a na jarní prázdniny ideální. https://www.invia.cz/zanzibar/pocasi-a-podnebi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Tohle jsem řešil už párkrát a všude blízko do pěti hodin bude prostě kosa...no pro někoho možná příjemně, ale za mě kosa, žádné příjemné koupání... Děti létají už hodně, krátké destinace, 4,5 hodiny Egypt letos už na pohodu, tak jarňáky příští rok už vidím právě na tom milovaném Zanzibaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Kolik casu tedka cca pocitat na standardni odbaveni (ne prioritni, vip) na Ruzyni? Letime v 05h rano, let v ramci Schengenu... Situace v Londyne me trochu zneklidnuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Kamarád dojel do Chorvatska po krásných patnácti hodinách, hned ho zkusil natáhnout majitel ubytování oproti bookingu o deset táců, hadka prý jako prase a v restauraci nechal za grill rybky s rodinou dva a půl litru Jsem docela rád už jenom kvůli té cestě, že jsem to prohodil za Egypt, Chorvati zdá se že se potřebují trochu po covidu nažrat, mám to tam moc rád, ale dám tak rok, dva voraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Podobné to bude také na Slovensku, termály. Jsem se na to letos vysral a budou Slapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 no mě/nás to čeká teď 9.7 tak jsem zvědav... slyšel jsem už z různých zdrojů, že se prej šíleně podražilo Jezdíme už pár let do stejnýho městečka, nic velkýho, žádná Makarská apod. tak snad se to týká jen velmi profláklých a "luxusnějších" lokalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Pro tohle chování zaved kamarád před lety pojem "ochorvatit": "Chtěli nás ochorvatit v hospodě, ještěže jsem přečet účet." apod. Jsem zvědavej jak to tam bude vypadat příští rok s eurem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Já vyrážim dneska v noci, tak jsem na to zvědavej. Psychicky jsem připraven na ledacos, ještě dočerpám kreditky a tadá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 (upraveno) V zájmu zachování vlastního duševního zdraví nevěřím, že to bude tak dramatické. Bedlivě sleduju reportáže na Nově i jinde a zatím jsem nezaznamenal nic co by nešlo rozleštit. Kámoš mi posílal něčí fotku s účtenkou na Karlovačko za 45Kn, ale nakonec z toho vylezlo, že to bylo na nějaké odjakživa předražené výletní lodi. Když bude v obchodě pivo kolem 10-12Kn, tak pohoda. Edit: stejně tak s tím Eurem...bude Euro, bude draho, pozooor! Proč jako? Protože někteří hamouni zdraží, protože se to vlastně čeká, tak můžou? Asi jo, ale jestli zdraží o 50-100%, kdo jim tam pojede? Upraveno 30. června 2022 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 před 1 minutou, nickolas napsal: a zatím jsem nezaznamenal nic co by nešlo rozleštit. To je dobrý a ochorvatit teda taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 před 32 minutami, African napsal: Kamarád dojel do Chorvatska po krásných patnácti hodinách, hned ho zkusil natáhnout majitel ubytování oproti bookingu o deset táců, hadka prý jako prase a v restauraci nechal za grill rybky s rodinou dva a půl litru Jsem docela rád už jenom kvůli té cestě, že jsem to prohodil za Egypt, Chorvati zdá se že se potřebují trochu po covidu nažrat, mám to tam moc rád, ale dám tak rok, dva voraz... Tohle je obehrana pisnicka ktera zacala par let po valce co tam zacala jezdit zapadni evropa. Ja si letos rikal, ze to zkusim a vyrazim tam autem po 10 letech a dam taky nejakou turistiku v Paklenici (to byl hlavni duvod ), ale jak sleduju co tam probiha (mozna je to jen nafoukly), tak zacinam pomalu menit plany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se