African Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 10:41, Geodet napsal: Já jsem tam parkoval předloni a žádnej problém nebyl. A loni jsem byl https://1parking.cz/ . Tam to taky šlo, až na řidiče, který nás vezl na letiště. Byl odněkud z Kazachstánu nebo jiného -stánu. A to jsem byl rád, že jsem to přežil. Rozšířit Dík za postřeh, platí se asi na místě jsem pochopil......
Geodet Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 12:35, African napsal: Dík za postřeh, platí se asi na místě jsem pochopil...... Rozšířit Předloni jsem to platil přes cestovku a loni keš na místě. A ještě je dobrý si zapamatovat kam to auto dávám. Protože jsem přiletěl v noci a nemohl jsem to auto najít. 1
vwtyp11 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Kluci jedu do champagne a chci vytáhnout nejakej skvost z garáže, tip na parking - jelikož bydlím v airbnb, který parking nema… nebo je Reims bezpečný?
Anton_ Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna DOTAZ Nemáte někdo zkušenost s ESTA do USA, když jste byli na dovče na Kubě? Zařadili jí v roce 2021 jako stát podporující terorismus. Tudíž kamarádovi, co byl v lednu na dovče ve Varaderu to zamítli okamžitě. A já tam byl v 2019 a teď mám čekat 72 až to vyhodnotí... Jsme si koupil lístky na Metallicu do Tampy vč. letenek....a tohle jsme teda nečekali
African Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 18:09, Anton_ napsal: DOTAZ Nemáte někdo zkušenost s ESTA do USA, když jste byli na dovče na Kubě? Zařadili jí v roce 2021 jako stát podporující terorismus. Tudíž kamarádovi, co byl v lednu na dovče ve Varaderu to zamítli okamžitě. A já tam byl v 2019 a teď mám čekat 72 až to vyhodnotí... Jsme si koupil lístky na Metallicu do Tampy vč. letenek....a tohle jsme teda nečekali Rozšířit Tak to je hustý, ale v dnešní době je úplně všechno možný Já ti shodou okolností právě dodělal UK ETU 4 žádosti, ty vogo, dělal jsem to hodinu Nafotit pas, ověřit čip, nafotit se, vyplnit formulář a průser že každou chvíli to spadne, system bussy a jedeš od začátku, masakr. Možná se to rozjede, ale já makal protože už ohlásili zdražení, po měsíci provozu? Prostě neuvěřitelný....a teď budeme čekat 3 dny jestli nás tam pustí Mě asi ne, prašule tedy zmizelí, ale potvrzení žádosti mě jedinému nepřišlo
Anton_ Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna (upraveno) Hustý, no on teď žádá (už asi 3 týdny) o klasický vízum a co mi řikal, tak je to něco ,jak popisuješ ty x10 Chtějí po něm návštěvy všech států za posledních 5 let, všechny návštěvy do USA s přesnýma datama, jestli mu byly brány otisky atd... a taky to prej to padá, ta stránka než se vyplní tak odhlásí... na ambasádě mu řekli ať si zavolá na oddělení, kde řeší pasy, tam mu zas řekli ať zavolá na ambasádu....termíny na osobní schůzky až bůh ví kdy... Pak prý se stačí někde splést, oni to hned zamítnou a člověk je pak už bez šance napořád No uvidíme... Takže na dovolený na KUBĚ POZOR Upraveno 2. dubna uživatelem Anton_
Anton_ Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Tak mi to schválili po 3 hodinách Nicméně -Schválení nezaručuje vpuštění na území USA To si mi tam ještě podá nějakej ten pracovník...
African Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 18:54, Anton_ napsal: Tak mi to schválili po 3 hodinách Nicméně -Schválení nezaručuje vpuštění na území USA To si mi tam ještě podá nějakej ten pracovník... Rozšířit Paráda...ale jak píšeš, prdel někam cestovat v dnešní době, obzvlášť do US za Trumpa
African Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 2. 4. 2025 v 18:54, Anton_ napsal: Tak mi to schválili po 3 hodinách Nicméně -Schválení nezaručuje vpuštění na území USA To si mi tam ještě podá nějakej ten pracovník... Rozšířit Tak nám to také dali, ty jsou ale hodný Akorát že to dává Anglie podle délky platnosti pasu a já jediný to mám na dva roky, jinak manželka jenom na rok. Za ty prachy nekupto Your ETA application has been approved. You can now travel to the UK. Your ETA is valid until: 2 APRIL 2027. You can travel to the UK as many times as you want until your ETA expires.
Potkan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2025 v 6:11, African napsal: Tak nám to také dali, ty jsou ale hodný Akorát že to dává Anglie podle délky platnosti pasu a já jediný to mám na dva roky, jinak manželka jenom na rok. Za ty prachy nekupto Your ETA application has been approved. You can now travel to the UK. Your ETA is valid until: 2 APRIL 2027. You can travel to the UK as many times as you want until your ETA expires. Rozšířit A taky ti k tomu napsali, ze mas mit pas platnej do roku 2060?
African Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 4. 4. 2025 v 18:40, Potkan napsal: A taky ti k tomu napsali, ze mas mit pas platnej do roku 2060? Rozšířit Jasný, ale kvůli jednomu týdnu v Anglii určitě tři nové pasy dělat nebudeme Já čekal že to bude nějaký dva roky platný certifikát na danou osobu, když všude píšou že to nejsou víza.... čert to vem, musíme se připravit na to, že v dnešní době nelehké i to cestování bude trochu komplikovanější.
Xenomorfus Odesláno sobota v 01:29 Nahlásit Odesláno sobota v 01:29 Anton: Z podobnych duvodu mam dva pasy. 1
Traveller Odesláno sobota v 04:52 Nahlásit Odesláno sobota v 04:52 V 5. 4. 2025 v 1:29, Xenomorfus napsal: Anton: Z podobnych duvodu mam dva pasy. Rozšířit Jj to je výborné řešení. Taky jsem to tak míval. Izrael a spřátelené země jeden, ostatní druhý. Mimochodem imigrační procedura v USA už taky není, co bývala. Už žádný velký výslech. Otisky, sken sítnice a jdeš.
vzduch Odesláno sobota v 14:25 Nahlásit Odesláno sobota v 14:25 Žena plánuje s dcerou letět do Barcelony koncem června 30. 6.-7. 7. Můžete mi doporučit nějakou spolehlivou leteckou společnost a spojení. Děkuji P.S. Já budu po výměně kolene hlídat psa
Murphy97 Odesláno sobota v 23:16 Nahlásit Odesláno sobota v 23:16 V 5. 4. 2025 v 14:25, vzduch napsal: Žena plánuje s dcerou letět do Barcelony koncem června 30. 6.-7. 7. Můžete mi doporučit nějakou spolehlivou leteckou společnost a spojení. Děkuji P.S. Já budu po výměně kolene hlídat psa Rozšířit Ja se teda strasne omluvuju, fakt to nemylim zle, ale jaka "nespolehliva" letecka spolecnost v tech presnych terminech leti do Barcelony? Mozna mi neco unika, ale proste kup, co tam leti. Z tech, kterymi letam rad me treba napada Katar nebo Turkish, ale nemyslim si, ze chces, aby holky letely pres Doha, nebo Istanbul.. 1
Zmrzlinar Odesláno neděle v 08:02 Nahlásit Odesláno neděle v 08:02 V 5. 4. 2025 v 14:25, vzduch napsal: Žena plánuje s dcerou letět do Barcelony koncem června 30. 6.-7. 7. Můžete mi doporučit nějakou spolehlivou leteckou společnost a spojení. Děkuji P.S. Já budu po výměně kolene hlídat psa Rozšířit https://www.google.com/travel/flights/search?tfs=CBwQAhooEgoyMDI1LTA2LTMwagwIAhIIL20vMDV5d2dyDAgDEggvbS8wMWY2MhooEgoyMDI1LTA3LTA3agwIAxIIL20vMDFmNjJyDAgCEggvbS8wNXl3Z0ABSAFwAYIBCwj___________8BmAEB
gunman Odesláno pondělí v 06:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:20 Jdu pro radu - moje ženy rozhodli, že je vezmu do Egypta, letíme brzo. Budeme v hotelu Concorde Moreen Beach & Spa, letiště Marsa Alam, což by mělo být blízko. Chtěl bych vidět pyramidy, protože tam budeme poprvé a nejsem si jistý, že se tam chci vracet. Na co se zaměřit u výletu? Ideálně bych to objednal v hotelu, jestli jste někdo byli nedávno, kolik je tak cena?
Kapo Odesláno pondělí v 13:45 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:45 Kdysi jsem byl v Marsa Alam, jeli jsme na jednodenní výlet do údolí králů - odjížděli jsme ve 2 hodiny ráno a návrat okolo půlnoci. Pyramidy jsou ještě mnohem dál.
Traveller Odesláno pondělí v 16:13 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:13 (upraveno) Z Marsy na pyramidy jedině letecky. Busem nebo jinak po cestě tě jebne. Už ten Luxor je na 24 hodin. 8 cesta tam, 8 prohlídky a 8 cesta zpět. V Marse bych doporučil spíš potápění nebo jen šnorchlování. Zrovna jsem se vrátil. Edit: tu jsem něco našel https://www.marsaalamtours.com/Cairo-Tours-From-Marsa-Alam.php Upraveno pondělí v 16:22 uživatelem Traveller
TomTomTom Odesláno pondělí v 17:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:22 Z Marsy jsme jeli do přírodní rezervace Sataya Reef zaplavat si s delfíny a byla to pecka. Cesta lodí tam je pro většinu lidí na Kinedryl, ale stojí to zato
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se