Kapo Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Mariina vyhlídka, loupežnický hrad Šauštejn, Jiřetíln pod Jedlovou, v Němcích Bastei a švédské jámy, vyhlídka s výtahem v Bad Schandau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 kluci diky za tipy Iggi radil Strongovi, ten planuje jih Moravy - v pripade velkeho horka doporucuju jeskyni Na Turoldu v Mikulove, jinac to Hradiste je taky fajn, ta Modra stoji za to, v Hradisti je dobry bazen s toboganem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 kluci diky za tipy Iggi radil Strongovi, ten planuje jih Moravy - v pripade velkeho horka doporucuju jeskyni Na Turoldu v Mikulove, jinac to Hradiste je taky fajn, ta Modra stoji za to, v Hradisti je dobry bazen s toboganemTo jsem ostuda, Modrou jsem zapomněl..Potom trochu duševní kultury- hned vedle Velehrad- krásný kostel, nebo spíš chrám.A u Bystrřice pod Hostýnem- Hostýn, taky pěkný výlet, klidně pěšo od nádraží až nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Pánové, už jedenkrát se mě rada odsud vyplatila ( Trpanj, Chorvatsko ), proto to zkusím znovu - nemůžu do hor, tak potřebuju něco u moře, dojezdová vzdálenost autem, takže chci Chorvatsko ( určitě pod Splitem, čím níž, tím líp ), pro jednu osobu a pejska, termín cca 11.9. - 8.10. ( prostě skoro na měsíc ). Nemáte někdo typ? Ubytko nemusí být žádnej luxus, preferuju klid a málo lidí ( pejsek ani já nepotřebujeme davy :-) ), ideál je ostrov ( Hvar, Brač, i ten Pelješac ), wifi, jídlo vlastní, prostě jen ubytování.Předem díky za cokoli ( do SZ by mě to potěšilo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Sněžník je zavřenej. http://www.mujilove.cz/turisticke-informace/sneznik/Ale i stolová hora stojí za to a nabízí vyhlídky.Míněn Děčínský, ne Kralický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Tak letos nakonec dáme Korfu. Konkrétně budeme v Sidari, což je SZ cíp ostrova. Měl by někdo tipy na výlet v rámci Korfu? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Na Korfu jsem byl 2x a stačilo. Sidari je dost rušné turistické městečko plné Anglánů, já byl v Agios Stefanos kousek od Kassiopi a před tím Agios Georgios (krásná pláž). Měl jsem tam týden půjčené auto a navštívil jsem třeba vrchol Pantokrator. Je tam kostel a krásný výhledy. Z Agios Stefanos jsme se jezdili koupat na Acharavi beach, která je krásná a není to od Sidari daleko. No a pak obligátně hlavní město Kerkyra, pevnost a staré uličky. Jih ostrova jsem moc nezkoumal. Já tady chci poděkovat Bellsovi za tip na Porto Angeli na Rhodosu. Vrátil jsem se v pátek a naprosto ideální místo pro dovču s dětmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Na Korfu letime za necely mesic a konzultoval jsem to s kamaradkou ktera ma cestovku a rozhodne nedoporucovala Sidari.Nakonec jsme vybrali oblast Acharavi v rodinnem hotelu kde je max.obsazenost 12 hostu SUN ROSE Apartmens. Chceme pujcit auto aspon na dva dny a projet ho. Nejake tipy kam se urcite podivat? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Tak jsou asi lepsi mista nez Sidari a urcite i lepsi hotely, ale s nasim rozpoctem a tyden pred odletem uz toho moc na vyber nebylo... v Sidari budeme na kraji, na zapade, pobliz kanalu lasky. Podle mapy se to na koupani zda romaticky clenite a vhodne i pro snorchlovani. Pantokrator, to je nad Agios Matheos? --- Jo, jaká se Vám osvědčila mapa? Koukal jsem, že už Mapy.cz mají Řecko k stažení, já mám třeba nějakou Map of Greece (ale na Krétě se mi lépe hodila MyCrete Guide, takže asi nebude nic moc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Někdo nějáký tip na madeiru? Chci si tam v září zaletět a vzít přítelkyni a svoji mamku jak dárek k narozkám na dva týdny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Madeira:- hlavne mesto funchal, prejst sa ulickami, vyviezt sa lanovkou, navstivit botanicke zahrady, pozriet muzem vina madeira Blandys a nieco popit, dat si zmrzlinu a posediet pri nej v Ritz, pripadne sa spustit na saniach- okupat sa v atlantiku (plaze nie su, zliezt z hotelovho mola po rebriku na to urcenom)- vybrat si nejaku prechadzku/turu po levadach, urcite aj tu kde sa prechadza cez jaskynny tunel kde kazdom konci tunela byva ine pocasie- ak je vola na stredne tazku turu vyjst na Pico Ruivo/Areiro- dat si v restike espadu aj espetadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Díky za radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 kluci diky za tipy Iggi radil Strongovi, ten planuje jih Moravy - v pripade velkeho horka doporucuju jeskyni Na Turoldu v Mikulove, jinac to Hradiste je taky fajn, ta Modra stoji za to, v Hradisti je dobry bazen s toboganem Loni jsem byl na dovolené v tomto regionu a kromě již vzpomínaného jsme ještě s dětmi navštívili Kovozoo ve Starém Městě a větrný mlýn Kuželov. Hlavně to Kovozoo se všem moc líbilo. Jinak bazén v Uherském Hradišti byl taky fajn. Hlavně ty tobogány. Modrou mohu taky doporučit. Jo, a ještě jsme byli v malém leteckému muzeu v Kunovicích. Muzeum je fakt miniaturní, ale zase si můžete vlézt to každého éra co tam mají - a to děti ocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Máte někdo zkušenosti s turama po Rumunsku? Mám v planu deset dní tam strávit, tak ocením tipy, kam jo a kam radši ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Jsem nucen si vzít na celou druhou polovinu prosince dovolenou..tudíž od cca 13.12. mám volno..neměli byste tip na nějakou dovču pro dva s prckem 1,5r do nějaké rozumné vzdálenosti třeba dojezdu autem ..hory v Rakousku?Německu? Itálii nedám...to se mi nechce jet 800km. Navíc lyže plánuju na únor.Spíš mi jde o to, aby malá se mohla vyblbnout, my se dobře najedli, prošli se a bylo tam co vidět. Napadlo mě do Tater..ale po letních zkušenostech je ochota Slováků (bez urážky) naprosto minimální. Pak jsem si říkal, někde kolem Salcburku by mohly být i trhy a vánočně ozdobené...matně pamatuju, že někdo říkal o Santově vesnici někde Německo,Rakousko..už nevím. Termály s malou nechci. Věděli byste o něčem? SAE budou asi drahý takhle před Vánocema a zase na Svátky chci být doma..takže je prostor tak od 14.12. do 21. max 22.12. - dík za nápad, případně tip na ubytko - ČR nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tenge - jestli to chceš přizpůsobit tomu malému prckovi, zkusil bych si vybrat něco ze sítě kinderhotels.com, a myslím, že nespokojenej nebudeš. Třeba ty kolem Salzburku jsou snad všechny docela na levelu :-) Jediné co, tak ti nemůžu dát přímou zkušenost s pobytem v zimě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Hledám tip na nějaký fajn hotýlek na (prodloužený) víkendový pobyt v rámci ČR, nejlépe asi jih/západ Čech, ale je to vlastně jedno. Ideálně s možností objednat wellness/relax víkend s nějakým tím požitkem/zážitkem Hotel je jedno jestli moderna nebo zámecký styl, důležitá je kvalita služeb, pohodlí a něco na koukání v okolí. Koukal jsem po slevomatech a ikdyž nabídka vypadá zajímavě a má někdy skoro plné hodnoceni (4,7/5*), přesto ze zkušeností ex-návštěvníků je tam dycky nějaký zádrhel - čistota pokulhává (ne tu sem magor), jídlo na houno (kulinárium ), nic tam kolem neni (tak co tam), personál škatulkující slevomat-návštěvníky, apod. Proto bych se rád dotázal, zda jste tu někdo ku své spokojenosti absolvoval pobyt v tomto duchu nebo máte na něco takového doporučení? Pojedem poprvé od narození miniMaxe asi jen sami se ženou, proto bychom si to rádi užili bez starostí. Jsme zaměřením uni, takže se rádi projdem po okolí, vylezem na nejbližší kopec, skouknem muzeum nebo se postřílíme na paintballu ; prostě nás neurazí skoro nic, co je něčím zajímavé. Když do toho bude možné zakomponovat něco s autama (oba jsme autaři), hodinkama (...meh), jídlem (repete) nebo třeba koňma (žena občas jezdí), tím líp. Upraveno 1. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Mi bylo na podobný téma porazeno todle a moc se mi to teda líbí. Ještě jsme tam nebyli, ale chystáme se.. http://www.chateauheralec.com/specialni-nabidky Maj různý balíčky, pučej ti éčko kabrio a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 ja tam byl a je to supr, teda aspon cimry a zradlo, procedury nebyly, bo sme tam meli oslavu a zmastili se jak carsky dustojnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 tenge, ked budes pri salcburgu, tak ho nevynechaj, pekne vianocne trhy a je tam co vidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se