Ohm-Aztec Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 S Jirkou proběhl obchod v naprostém pořádku a byl jsem velmi mile překvapen vstřícným a spolehlivým přístupem. Rozhodně doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Rovněž spokojenost, rychlé jednání a hodinky přišly precizně zabaleny. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Super jednanie a pristup, doporucujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Výborná domluva, rychlá platba. Za mne super obchod a určitě Jirku doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Super pristup, vsetko bez problemov, mozem len odporucat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Dobra komunikace a domluva a nazaver fajn pokec o hodinkach. Takze doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Vstřícný přístup, bezproblémová komunikace. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Děkuji Jirkovi za rychlý a férový obchod, takže určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Díky Jirkovi za fajn obchod, super hodinky a příjemné popovídaní nad prvkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Proběhl nehodinkový obchod, nad pečlivostí při balení zásilky jsem jenom nevěřícně kroutil hlavou. Nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 rychla domluva, rychla platba, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Vše super a na jedničku. Mohu jen doporučit. Díky moc a budu se těšit příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Obchod mezi námi dopadl na jedničku.Jirkovi moc děkuji a Všem ho doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Super rychlé jednání, perfektně zabaleno, děkuji a Všem doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Díky za obchod, vše v naprostém pořádku. Prodejce, kterého rozhodně doporučuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Super obchod pokec a ochota za mě doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Vse dle domluvy. Rychle a spolehlive. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Děkuji, děkuji, děkuji ! Naprosto pohodový člen, perfektní domluva, hodinky zcela odpovídaly popisu. Wizard doporučuje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Taky se řadím do fronty spokojených členů.Děkuji za obchod, vše probíhalo jak mělo, rychlá domluva, okamžité odeslání, bezvadné zabalení a hodinky v perfektním stavu.Bylo mi ctí a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Naprosto skvělý obchod. Vše proběhlo dle domluvy a já se můžu doma kochat! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se