Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Honzo, tak to taky smekam. Tomu rikam pocin pro dalsi generaci. Hmm, kdyz o tom tak premyslim, tak abych zacal shanet damske, kdyz vedle lezi moje trimesicni dcera.

Odesláno
  V 6. 12. 2014 v 9:32, bohus76 napsal:

Hlavně hledám to chrono na těch primkách,no nějak jsi netrefil vlákno.Dcery si víc hledíš,vidím :-)

Ad 1) - je tam dole omluva za OT, ale nedalo mi to.

Ad 2) - zatím to bude takhle - je to o průměru hodinek - velké/malé.

Odesláno

Pěkně, Jeronimo, pěkně! Doufám, že během příštího týdne "dorovnám". Očekávám pošťáka...

Odesláno (upraveno)

Diky za slova chvaly, potesily :-)

Myslim, ze v budgetu 50t za kus jsem moc lepsich napadu dostat nemohl :-)

Jeste tak nejaky vintage chrona od Omegy. Novy hodinky v tomhle budgetu nema smysl brat, ty tem starejm nemaj sanci konkurovat :-)

Nejtezsi ted bude odolavat pokuseni a nenosit je :-):-):-)

Asi si budu muset sehnat jeste jedny;-)

P.S. Adoptovat se odsud nikoho nechystam. To jen aby si nekdo nedelal zbytecny nadeje :-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Už jsem se na ně díval. Kdybych o nich uvažoval, nechal bych si poslat fotku dýnka. Vypadají ale, že jsou OK: 

Odesláno

dýnko vypadá takhle, nabízela mi je už před dvěma lety. A používá stejný fotky jako tenkrát.

Teď se prodaly Carrery  stejný model na ebay, s horším ciferníkem a přemalovanýma ručkama za 1400E, tyhle na aukru mají horší pouzdro. Na ebay byly přesvícený fotky, prasklý sklíčko, ošoupaná korunka, zlacení taky asi nebylo OK.

post-13546-0-33668900-1417898367_thumb.jpg

post-13546-0-57502000-1417898383_thumb.jpg

post-13546-0-85070400-1417898489_thumb.jpg

Odesláno

poslední dobou je skoro každý druhý příspěk v tomto vlákně "Hujer"...a to mi nedělá dobře na srdíčko... :)  jednak si ty fotky musím pořád dokola prohlížet a nadávat si, proč je ještě nemám... :) ...jak zaplesalo mé srdíčko, když jsem mohl zde na fóru mimo prodejní sekci získat svůj poslední dosud vysněný přírůstek /Carrera/ ...a doplnit svoji sbírku na celkem tři kusy /omlouvám se za nekvalitní foto/...je mi líto svých dětí, které se těšily na letošní vánoce, že jim Ježíšek přínese  tablety, iphony a jiné blbosti...a kvůli prázdné peněžence tatínka se budou moci s ním a jeho hodinkama alespoň vyfotit u vánočnímu stromečku.... :)  snad se mi jim podaří vysvětlit, že vánoce jsem hlavně o pohodě a klidu a třeba si na ně vzpomene Ježíšek příští rok...... :)

post-17647-0-66099900-1418000752_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...