Já ml. Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Tyhle "vábničky" mám už na autě, motorce (tam to fakt bolelo), na dveřích u baráku ... a na hodinkách jsem ho už nepotřeboval.Zvlášť, když jsem hezkej, jak stodvacetikilovej anděl...
Filip.J Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Na to by sis mel poridit reverzni lunetu... ;-)Zkoušel jsem ji tam narvat obráceně, ale to pak nebylo na ty čísla vidět vůbec...
pepyczek Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 21.11. jsem si objednal ze Soviet Marketu Vostoky 120512, hned jsem to přes paypal uhradil, ze strany obchodu mi ale zatím nepřišlo žádné potvrzení objednávky. Má někdo podobou zkušenost?
pepyczek Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Napsal jsem jim, během 2 minut mi přišla odpověď, že balíček je už v ČR. Podle trackingu se nachází na vyměňovací poště, takže počítám, že během pár dnů je budu mít doma.
Mari Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 (upraveno) Little_w tu nedávno psal, že soviet market už nefunguje.EDIT: tak zřejmě funguje Upraveno 27. listopadu 2019 uživatelem Mari
fett Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 u což, jdu objednat sklíčko a najít kladivo, majzlík a další cajky na jemnou mechaniku. Nemá někdo kovadlinu navíc? Že jsem kdy na tyhle stránky lez. To byl teda nápad.Správnej amfibista ví, že škrábance se časem odleští samy, jen je potřeba hodinky nosit každej den do rachoty.
odjinud Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Nemyslis vymerovaci postu, kde ti pak napalej dph a clo? :-) Napsal jsem jim, během 2 minut mi přišla odpověď, že balíček je už v ČR. Podle trackingu se nachází na vyměňovací poště, takže počítám, že během pár dnů je budu mít doma.
pepyczek Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Nemyslis vymerovaci postu, kde ti pak napalej dph a clo? :-) Žádné poplatky mi nevyměřili, spíš si asi celníci vyměnili nechápavé pohledy, že si někdo objedná hodinky z Ruska :-). Viz screen: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 Soudruzi, dnes jsem shlédl toho Žirinovského a Novotného a oba jsou voli. Už jsem dlouho neměl ban, ale sem stejně nikdo nechodí
5etter Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Teď jsem se díval do odborné literatury a není to pravda, co ten vůl říká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Boa jeho! Nepoznáš baranicu!? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kudrnac Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Dcera mi pred tydnem upustila amfibijee na zem, cimz je adjustovala na +4 minuty za den :-( Skoda, ze jsem nevidel, na jakou stranu upadly, abych je adjustoval o stul na druhou stranu pouzdra... asi budu tedy muset pouzit kombinaci suplera-paratko :-) + dodat trpelivost :-) Zajimava je na tom jeste jedna vec a sice predtim se nekdy vterinova rucicka pri chodu jakoze zastavila a pak dohnala ztratu, ale jinak sly presne, nyni chodi normalne, ale zase dopredu :-) zkratka amphibie :-)
mkshort Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Taky vam to prijde blbe zaostreny? ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
travex Odesláno 5. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 To bude pevná padesátka, jako má morbo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se