Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

S Davidem jsem uskutečnil svůj historicky první obchod tady na Chronomagu. Já v roli kupujícího, on v roli prodejce. Super jednání, vše podle popisu, rychlá vstřícná odezva a příjemný setkání při předání hodinek. Rozhodně mohu doporučit. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

veru skoda, ze jsme vic nepokecali, ale neni vsem dnum konec a ja se budu tesit na dalsi obchudek, diky a doporucuju vsemi dvaceti  :notworthy:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak opět další špičková zkušenost s Davidem a hlavně super pokec a setkání. Asi nemá smysl vypisovat, jak je rychlá a perfektní domluva a jak vše sedí dle popisu v nabídce (spíš naopak - David mušky pro běžného smrtelníka nepostřehnutelné naopak zveličuje a ještě na ně upozorní). Navíc fajn "nabíjející pokec" po perném pracovním dni. Díky za obchod a těším se na další (že bude další, o tom nepochybuji) :)

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

I já se připojuji s díky a jednoznačným doporučením. Perfektní domluva, rychlá odezva, ochota, příjemné setkání jako bonus. Co víc si přát... snad další obchod :) Děkuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Davide děkuji za obchod, je to vysoce nositelné :-) Těším se na příště. Pánové je to jako nosit dříví do lesa, ale vřele doporučuji, jak jinak!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Další setkání a transakce s Davidem, vše v mezích nejvyšších myslitelných standardů, Díky

Odesláno

Musím uznat že korektních lidí jako je David není mnoho a jsem rád že jsem sním mohl obchodovat a popovídat si.

Ještě jednou děkuji a doporučuji!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlé reakce a krásná domluva. Navíc mi vyšel dost vstříc, i když vůbec nemusel. Moc děkuji a vřele doporučuji dále :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...