petr_cha Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Takze nyni pustis Sagarmathy ? ... A to ja jen tak, kdyby nahodou..... :-) Tano: tohle jsou SpringDrive.. Je to na nich i napsane, nesmis brat Chumpuse uplne doslova.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Takze nyni pustis Sagarmathy ? ... A to ja jen tak, kdyby nahodou..... :-) Tano: tohle jsou SpringDrive.. Je to na nich i napsane, nesmis brat Chumpuse uplne doslova.. :-)Pockej to ja vim:), ptal jsem se z toho duvodu na cistou baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 No jasne ze pozitivni, vse co ma logo GS je v tomto vlakne obdivovano Pockej to ja vim:), ptal jsem se z toho duvodu na cistou baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 No jasne ze pozitivni, vse co ma logo GS je v tomto vlakne obdivovano Dekuji pane, jinak mam dnesni info z Altra ohledne servisu na quartz GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 pokial teda nie si kocur, ktoremu niekto ufikol nadobicko - potom tie gule zavidis uz aj sprostym sejkam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak povídej, mě se GS quartz nějak předbíhaj a snesly by maličko přeleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 instant gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak povídej, mě se GS quartz nějak předbíhaj a snesly by maličko přeleštit.Tak:): zajimalo mne, jestli musi tyto krasky treba na vymenu baterky az do japonska. Po 1 dnu se pani ze servisu ozvala a sdelila mi, ze nemusi. Vymenu baterie a tesneni a tlakove zkousky udelaji se svolenim Seiko oni. Cenu odhadla cca na 1500 kc. V pripade vetsiho problemu musi do tovarny domu. Dale mi jako tajne prozradila, ze v nizozemi se skoli a zaucuje tym pod vedenim japoncu, ktery bude servisovat GS automat. To jsem Ti moc nepomohl, ze? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Mě baterku a pretěsnění udělal p. Frýdl za 350,- do druhého dne. Ale pravda jen na 50m i když by snesly až 200m. Každopádně vidím ze do altra je asi nosit nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Mě baterku a pretěsnění udělal p. Frýdl za 350,- do druhého dne. Ale pravda jen na 50m i když by snesly až 200m. Každopádně vidím ze do altra je asi nosit nebudu :-)Jasne, ja jen tak pro info, aspon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak:): zajimalo mne, jestli musi tyto krasky treba na vymenu baterky az do japonska. Po 1 dnu se pani ze servisu ozvala a sdelila mi, ze nemusi. Vymenu baterie a tesneni a tlakove zkousky udelaji se svolenim Seiko oni. Cenu odhadla cca na 1500 kc. V pripade vetsiho problemu musi do tovarny domu. Dale mi jako tajne prozradila, ze v nizozemi se skoli a zaucuje tym pod vedenim japoncu, ktery bude servisovat GS automat. To jsem Ti moc nepomohl, ze? .Ty vle,Altro jede,vymena baterky a zhruba tri tesneni za 15stovaku,to je lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Me se zda 1500 kc jednou za 3-5 let v pohode. Neni pretesneni, jako pretesneni. Ale pokud vymenil p. Frydl tesneni dynka, tesneni korunky, vcetne vymeny tubusu (pokud se vymenit da), samozrejme vytazeni skla + nove tesneni, to vse z original dilu Seiko, pak je 350 super cena. Ale o tom pochybuji... edit: malem bych zapomel, Instante gratulace, jsou perfektni... Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Dakujem vsetkym za gratulacie. Hodinky som mal tu cest par dni nosit uz davnejsie, takze uplne vyjaveny nie som, ale rozhodne mam pocit, ze to je zaciatok krasneho priatelstva.. Petr: Sagatmathy zostanu pekne doma. Skor by som k nim este nieco zaujimave casom dolozil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 to je zaciatok krasneho priatelstva.. .pan mysli na casablancu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 V Altru ti klidně baterku u Spring Drive vymění. Alespoň jeden místní člen takovou zkušenost má, když tam donesl své hodinky s SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 pan mysli na casablancu ? Ano. Pripadne na Kusturicu, to sa tiez pocita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 instant: Dneska jsem se dostal až teď k PC, dodatečně gratulace, naživo musí být fantastický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 instant: výborné !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Tak:): zajimalo mne, jestli musi tyto krasky treba na vymenu baterky az do japonska. Po 1 dnu se pani ze servisu ozvala a sdelila mi, ze nemusi. Vymenu baterie a tesneni a tlakove zkousky udelaji se svolenim Seiko oni. Cenu odhadla cca na 1500 kc. V pripade vetsiho problemu musi do tovarny domu. Dale mi jako tajne prozradila, ze v nizozemi se skoli a zaucuje tym pod vedenim japoncu, ktery bude servisovat GS automat. To jsem Ti moc nepomohl, ze? . Já nevím jaké všechny tajné informace ti paní prozradila ale servis quartz GS co postnul grand byl za 535 EUR Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Ano. Pripadne na Kusturicu, to sa tiez pocita. tak to kazdopadne velmi sa ospravedlnujem za OT, ale neviem tomu odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se