Kid_A Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 6 minutami, shewcza napsal: @Kid_A To mi nevadí. Navíc tyhle hodinky jsou extrémně přesný a nemají datum = nebudeš ji nikdy potřebovat, protože ze servisu přijdou zase nastavený. Klidně ji tam nemuseli dávat To je dobrej point! Ale bacha na zmenu letniho a zimniho casu:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Tak tak, velká škoda že u té 9F61 není nezávislá hodinová ručička aspoň. Jestli se nepletu tak nějaké nové 9F už to mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 vraj su fantasticke...potvrdil mi majitel pred chvilou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Vidíš, tměna času, na to jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Před hodinou, EpsteinBarr napsal: vraj su fantasticke...potvrdil mi majitel pred chvilou Zaznamenal jsem tady jedny SBGX341, ostatně jejich foto v jiným vlákně mě na ně upozornilo - do tý doby jsem je ani neregistroval. Každopádně kdybych měl možnost, dost bych váhal, kterou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Čekaly v krabici na nového majitele, dnes jsem je provetral a asi si je nechám. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Japonské “superstroje” Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 V 10. 12. 2021 v 12:46, Piplík napsal: Japonské “superstroje” Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. jo,jo jsou opravdu super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Foto starší, na ruce i dnes. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jak to sviti? Jednu dobu jsem o nich dost premyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 6 minutami, nickolas napsal: Jak to sviti? Jednu dobu jsem o nich dost premyslel. Plochy lumi nejsou moc velký, ale svítí celkem výrazně. Jen jsou to prostě takový lumi bodíky, jinak klasický Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jeden rychlej pokus. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 A nebo ještě takhle: archivní Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Supr, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Děkujeme, lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Tak ještě trochu zblízka. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 @MíraMíra jsou skvěle, za mě jedny z nejlepších GS quartzu (což platí i pro 8j strojek). Dlouho jsem litoval, že jsem je prodal. Tak jsem si koupil aspoň černé . Tam ta struktura cifru nejde skoro vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Právě teď, xbraj19 napsal: @MíraMíra jsou skvěle, za mě jedny z nejlepších GS quartzu (což platí i pro 8j strojek). Dlouho jsem litoval, že jsem je prodal. Tak jsem si koupil aspoň černé . Tam ta struktura cifru nejde skoro vidět. Díky, máš recht, jsou moc fajn a to i v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Pokus o mobilní makro. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se