Radik Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Bílý cifry u mě moc nefrčí a třeba u Nomosů jiskra vyloženě nepřeskočila. Ale v případě snowflaků to jiskří permanentně
Žigi Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Odesláno 14. června 2022 Moje objevení úžasnosti GS zatím trvá:)
matthias Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Odesláno 15. června 2022 Ziju, ziju, i ty hodinky mi stale tikaji Jen jsem tady uz celkem dlouho pouze v lurker modu
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Odesláno 15. června 2022 Tak nejvyšší čas tě odlurkovat Ale jak jsi stealth pustil ty GS Q divery ti nikdo nikdy neodpustíme Jinak stará láska nerezavi - týká se jak svine, tak sedmiček
xbraj19 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Odesláno 15. června 2022 P před 21 minutami, dr.sphinx napsal: Ale jak jsi stealth pustil ty GS Q divery ti nikdo nikdy neodpustíme Přesně, to se tady s tebou už povleče navěky @matthias ...ale ještě že si umíme poradit
matthias Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Ja jsem tusil, ze za ty divery od vas dostanu vycinkano... Jsem holt slabej, no, a kolega se ozval ve spravny okamzik. A mne dela radost, ze mu porad delaji radost.
dr.sphinx Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Tak kolega využil slabý chvilky, to se stane Jinak je to vtipný: když 1gen Q divery vyjely, psalo se o nich, že by si o ně člověk kolo neopřel - no a dneska jsme z nich všichni hotový
EpsteinBarr Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 mna dnes tiez prekvapil kurier, ktory prisiel o den skor
Dantechno Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 před 2 hodinami, bhuzcrecelu napsal: Just arrived: SBGR287 "Washi" Moc pěkný ... Ať ti dělají radost.
bhuzcrecelu Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 před 17 hodinami, Dantechno napsal: Moc pěkný ... Ať ti dělají radost. Díky moc jsou fakt elegantní, drobné, a ta velejemná textura na cifru je neuvěřitelná - většinu času se to tváří jako čistá bílá, ale ve správným světle to hodí takový lehounký odlesk... a těch 37 mm je taky jiná káva, než 40-42 plánoval jsem je jako "hoch" model k obleku, do opery a tak, ale dokážu si je představit i jako každodenního společníka (a něco mi říká, že to tak dopadne )
EpsteinBarr Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Chlapik z WUS k nim zohnal tah, hodinky maju 100m WR, cize z tohoto pohladu mozu skutocne plnit funkciu daily watch aj v pripade, ze potrebujes skocit do vody GS proste s hodinky so svetlymi cifernikmi vie...
nickolas Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Já jsem na svoje GS taky tah dokupoval. Stačí ref. pouzdra, krátký dotaz do Koscomu a bylo.
bhuzcrecelu Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 To zní skvěle. A mimochodem, díky @nickolasi, Tvůj příběh SBGX295 začal moje vlastní hledání, které dopadlo, no, viz výše
Žigi Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 Malý a na baterku, ale stejně jsou skvělý!
safi Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Odesláno 27. června 2022 Právě jsem dostal info ze servisu, že moje GS SD budou za měsíc hotové. Tedy 4 měsíce celkem. To ještě jde...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se