safi Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Vážené dámy a pánové.... SBGE009 je po 5 měsících opět na mé ruce. Zítra budou lepší fotky. Jsou ve stavu komplet nových, hrany ostré jak břitva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Super, takze dockal si sa a zrejme sa cakanie oplatilo. Tie hodinky su perfektne Dosiel aj nejaky papier s popisom, co vsetko robili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 (upraveno) Ano, dorazil v japonštině i v angličtině večer ho sem dám. Upraveno 26. října 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Dobry , to jsem zvedav, co tam bude, az mi prijdou to moje s vymenenou lunetou. Resp. zda teda udelaji striktne jen tu vymenu. No, a treba je pak i konecne prodam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 (upraveno) Já uvažuju, že bych je možná vyměnil za nějaké jiné GS.. Jak dlouho byly v servisu, tak jsem k nim ztratil citovou vazbu. Což je u mě základní předpoklad prodeje. Jenže nevím za jaké. Určitě bych chtěl nějakou strukturu číselníků a lumi na indexech a ručkách. Jo a aby ručky byl broušené a atd... Nějaký nápad? Upraveno 26. října 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Neskorsi obed sa nam natiahol az do popracovnych hodin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 V 26. 10. 2022 v 15:40, safi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za ukázku protokolu. Pročpak šly hodinky vlastně na kompletku? Pouze prevence, nebo si evidoval nějaký problém? Podle protokolu to totiž vypadá, že to přetěsnili, přeleštili, promazali a dali nový bezel. Takže hodinkam vlastně nic nebylo... A pokud to není tajné, na kolik to u GMT GS se Spring drive vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 před 8 hodinami, Locky napsal: Díky za ukázku protokolu. Pročpak šly hodinky vlastně na kompletku? Pouze prevence, nebo si evidoval nějaký problém? Podle protokolu to totiž vypadá, že to přetěsnili, přeleštili, promazali a dali nový bezel. Takže hodinkam vlastně nic nebylo... A pokud to není tajné, na kolik to u GMT GS se Spring drive vyšlo? Důvodem byl nepravidelný chod. Jeden den šly na vteřinu přesně a další dny dělaly +20 vteřin. Úplně dole máš popsané "rozebrání strojku", čištění, lubrikaci, seřízení... atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Safi a sledujes chod? Vsetko ok? Teda chod v zmysle aktivneho nosenia hodiniek na ruke, nie vrtic alebo len take akoze minimalne udrziavanie v chode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Jen letmo... zatím tak 1-2 vteřiny denně. Tedy spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 V 27. 10. 2022 v 17:12, EpsteinBarr napsal: Neskorsi obed sa nam natiahol az do popracovnych hodin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Známý měl na obchodě cedulku : Jsem na obědě,když se nevrátím do 15.00 zůstal jsem i na večeři. No pravda, dlouho si nezapodnikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Škoda jen, že GS nedělají nějaký potápky max 42mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Baterky jsou, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 I ty 44 jsou cajk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Před hodinou, nickolas napsal: Baterky jsou, nebo ne? ty mají 43,6mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 V 28. 10. 2022 v 16:15, safi napsal: Důvodem byl nepravidelný chod. Jeden den šly na vteřinu přesně a další dny dělaly +20 vteřin. Úplně dole máš popsané "rozebrání strojku", čištění, lubrikaci, seřízení... atd. Díky za info! Zajímala by mě přesnost - GS si většinou drží dost přesnou odchylku, která moc nelítá. Například SBGA415 mi dělají 0,2-0,3s/denně (nehledě na polohu odložení, způsob nošení, atd.), což je spíše mojí nepřesností měření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 A když jsem už zmínil SBGA415, tak jsem na nedávném SEWu poprosil @prischera o vyfocení, protože moje mobilovky jim na kráse spíše ubírají. Tady je (za mě skvělý) výsledek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Nadherne hodinky a super foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Díky! Mobilem je, bohužel, nikdy tak skvěle nezvládnu vyfotit (ono to bude i rukama, nejen technikou ), tak jsem rád, že mi je prischera blejsknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se