AndyAaron Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Hosi, kua, jeste vic mi tu sypejte sul do ran... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Pak ti todle asi nepomůže. Promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Pěkný jsou, možná jsem si je přeci jen měl půjčit. V pondělí se možná přemůžu a půjdu po 2 měsících do práce a tak ty géčka asi přeci jen budu muset odložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Také dnes přispěju, celý den prší, takže potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 (upraveno) před 2 hodinami, blackhead napsal: Také dnes přispěju, celý den prší, takže potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle mě vždy doslova zvednou ze židle , možná už jsem se ptal, ale kolik mají lug to lug ? Na mou ruku 17,5 lovečák jsou velké .....hádám. Upraveno 15. května 2020 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tyhle mě vždy doslova zvednou ze židle , možná už jsem se ptal, ale kolik mají lug to lug ? Na mou ruku 17,5 lovečák jsou velké .....hádám.Asi 50mm, ja mam taky cca 17,5cm zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Jarní zelená vyjíždka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Ty bych si dovedl představit......:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Po dlhšom čase zase v pracovnom, tak prevetrávam GS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Zpět na origo řemenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Konstrasty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 predpotopny model...ale da sa.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Po delsim case jsem je zase vytahl a super. Uz jsem malem zapomnel, jak jsou dokonaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Víkend skoro za námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 SBGH277 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Krasa to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Plánuju pořídit ke svým SBGR061 brášku a volba padla na Spring drive sbga285. Zvažoval jsem na zkoušku dát inzerát, ale pochybuju, že je tady někdo vůbec má. Nebo....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se