walter10 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Čoveče, moco, já jsem nikdy nežehlil ani ten obyčejný (nakonec i v případě košile; přišlo mně to zbytečné)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Zdar, nejaky tip na afordable Raw / Selvedge bundu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 (upraveno) Čoveče, moco, já jsem nikdy nežehlil ani ten obyčejný (nakonec i v případě košile; přišlo mně to zbytečné)...Já udělal záhyby na nohavicích a teď jsem to předělal a mám tam překlad, tak to chci zažehlit.Jinak taky moc nežehlím, ale když rok nepereš ?rifle?, tak je asi dobrý je sem tam projet žehličkou jako že dezinfekce, že Upraveno 23. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rifle se nežehlej, jestli máš potřebu žehlit, tak si pořiď tesilky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Já udělal záhyby na nohavicích a teď jsem to předělal a mám tam překlad, tak to chci zažehlit.Jinak taky moc nežehlím, ale když rok nepereš ?rifle?, tak je asi dobrý je sem tam projet žehličkou jako že dezinfekce, žeJedna věta a hned mě napadají dva kolegové, co tě sežerou. Kamil za rifle a organic za to žehlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rifle se nežehlej, jestli máš potřebu žehlit, tak si pořiď tesilky ;-)Já když mám potřebu žehlit, řeknu ženě. Ale lepší denim/rifle/jeansy/wolepicokalhotyprochude :)vyžehlit než to cpát do mrazáku abych je ?odvšivil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak nám konečně začala sezona těžkého denimu. Sešli se mi tři W v modrý barvě, tak si to užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 A máš na nich nažehlený puky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Puky jako ostří nože, jen se o ně říznout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ty 22OZ jsou tak tvrdý, ze to nevydržel knoflík, ale není problém dat nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ty 22OZ jsou tak tvrdý, ze to nevydržel knoflík, ale není problém dat nový.To máš SOHO nebo od Alexe? Nemyslím si, že je problém v látce, ale problém v kvalitě knoflíku.Já si u Alexe nechal ušít takové pracovní sako (nějaká 16 nebo 18oz nevím) letos na jaře, takže jsem ho moc nenosil, na rukávech mi to dvakrát opravoval a teď jsem zavadil o jeden knoflík vpředu na zapínání a taky ulítnul. Už se mi tam nechce chodit, je tam problém se parkováním. Tak zajdu do nějaké galanterie a mrknu, jestli něco nenabízejí co by mohlo držet. Podle mě je problém v tom, že ty trny jsou krátké a ten lis co to s ním roznýtovává, neudělá dostatečný hříbek a ten plech na knoflíku, který to má držet je z bláta. Takže takový fejk. Když to porovnám s knoflíkami od IH. Holt Čína je Čína a Japan je Japan.Pokud najdeš nějakou alternativu tak to sem hoď. To samí udělám i já pokud se zadaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 To máš SOHO nebo od Alexe? Nemyslím si, že je problém v látce, ale problém v kvalitě knoflíku.Já si u Alexe nechal ušít takové pracovní sako (nějaká 16 nebo 18oz nevím) letos na jaře, takže jsem ho moc nenosil, na rukávech mi to dvakrát opravoval a teď jsem zavadil o jeden knoflík vpředu na zapínání a taky ulítnul. Už se mi tam nechce chodit, je tam problém se parkováním. Tak zajdu do nějaké galanterie a mrknu, jestli něco nenabízejí co by mohlo držet. Podle mě je problém v tom, že ty trny jsou krátké a ten lis co to s ním roznýtovává, neudělá dostatečný hříbek a ten plech na knoflíku, který to má držet je z bláta. Takže takový fejk. Když to porovnám s knoflíkami od IH. Holt Čína je Čína a Japan je Japan.Pokud najdeš nějakou alternativu tak to sem hoď. To samí udělám i já pokud se zadaří.podle kvality šití to bude od Alexe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Přesně jak píšeš jore1 jsou od Alexe.Zajdu tam pro nový a při výměně mu řeknu ať se zaměří na kvalitnější knoflíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Na základě (nejen) posledních dvou příspěvků se teda zeptám. Jak je to obecně s kvalitou u Alexe? Docela jsem jsem byla nakloněnej tam zajít, ale teď už si moc jistej nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ja sem s nima teda spokojenej. Zadny problemy s knoflikama nemam, s materialem ani sitim taky ne. Neni to asi TOP produkce, ale taky cena je jinde a jsou šitý namíru. Takze za me doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Není to úplně TOP kvalita jakoze přesnost ušití na milimetr, ale ty peníze určitě za to stojí a kvalita materiálu je perfektní.Líbí se mi, ze na nich někdo nechal svou práci i čas a ušil mi je na míru proto jsem je chtěl.Co se tyče tech knoflíků, tak to bude asi horší kvalita, ale na 16OZ které mají další RAW kolegove které znám nemají absolutně žádný problém (ja mam 22OZ a tam se to o dost víc těžce zapíná).Na základě (nejen) posledních dvou příspěvků se teda zeptám. Jak je to obecně s kvalitou u Alexe? Docela jsem jsem byla nakloněnej tam zajít, ale teď už si moc jistej nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Koza, já to měl na rukávu, tam jsem to ani nezapínal, jen jsem někde zavadil, faktem je, že tam byla látka dvojitě možná trojitě nevím a k tomu tam dal ještě proti vytržení takovou koženou podložku. Tak asi hodně materiálu a ten trn je krátký. Knoflík vepředu je látka dvojitá a též kůže a zadrhlo se mi to při nakládání věcí do auta, ale rozhodně jsem to nerval silou. Nedělám z toho tragedii, nám to vyloženě jako pracovní blůzu.Srovnávat Tailor_s_lab s IH bych nechtěl, už jenom, že cenově je to někde jinde a materiály, nemám na mysli látky, ale např. knoflíky, zipy, patenty, tak jsou použity v té nej kvalitě. Mám od nich cca 10-12 kousků a jediné co jsem našel vadného, bylo, že se mi na kožené nášivce začal párat šev. Jinak vše 100%.Já se na to dívám z pohledu, že je to kvalitní věc a tomu odpovídá i cena, vezměte si třeba takové LV, kabelka za 1000? a ještě to není ani kůže, ale vydží xx roků, barva se nesloupne a kožené lemování dostane tak najvýše patinu, švy se nikde nepářou. To by jsme mohli hledat i další značky i třeba mezi hodinkama. To je můj pohled na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Njn, tak chce to asi vyzkoušet, u mě je paradoxně problém v tom, že nejsem schopen jakýkoli džíny "odrovnat" ani v úplně obyč kvalitě ala Levi´s nebo Nudie, takže většinou je po X letech vyhazuju bez jediný díry, poněvadž mě už nebaví nebo si chci prostě koupit nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Co říkáte na tyhle jeansy: https://www.alfatactical.cz/detail/39569/kalhoty-511-tactical-defender-flex-slim-jean-dark-wash-indigo.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Co říkáte na tyhle jeansy:https://www.alfatactical.cz/detail/39569/kalhoty-511-tactical-defender-flex-slim-jean-dark-wash-indigo.html....civilně vypadající jeansy, které si ale zachovávají vysokou funkčnost. Zúžený střih nohavic "Slim" propůjčuje kalhotám nenápadnost a materiálová směs Cavalry Twill s příměsí elastanu zase vysokou pružnost, odolnost a přizpůsobivost. Defender-Flex Slim jsou komfortní a stylový kus výstroje pro maximální nenápadnost v moderním městském prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se