Koza_c Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Včera jsem si chtěl koupit na vyzkoušení prvni IRON HEART a nic mi nepadlo. Bud jsou moc úzký, široký nebo materiál mi nevyhovoval (bude to těžší výběr a pomerovani než klasiky).Asi budu muset znovu MOMOTARO nebo INDIGOFERA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Dneska jsem si vyzvedl džísku od Alexe a udělal to parádně, cena taky dobrá. Takovýho šikulu člověk rád zaplatí! Ten díl co nahradil je trošku tmavší, což chápu, trefit se do barvy jinýho výrobce skoro asi nejde, ale mělo by se to při vyprání trochu sladit, ale i tak je mi to fuk, páč je to na spodním dílu rukávu, takže to nebije do vočí, bych to moch vydávat za limitovanou edici . Zvažoval bych si u něj udělat džíny, ale nosim od 20 let Levis 501 v různých barvách a ty mi padnou jak prdel na hrnec, tak to asi nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tak to udělej jako ja.Vzal jsem mu MOMOTARO který mi sedí a podle nich jsem si přesně nechal usit, takže úplně totožný akorát je mi je usil Alex.Dneska jsem si vyzvedl džísku od Alexe a udělal to parádně, cena taky dobrá. Takovýho šikulu člověk rád zaplatí! Ten díl co nahradil je trošku tmavší, což chápu, trefit se do barvy jinýho výrobce skoro asi nejde, ale mělo by se to při vyprání trochu sladit, ale i tak je mi to fuk, páč je to na spodním dílu rukávu, takže to nebije do vočí, bych to moch vydávat za limitovanou edici . Zvažoval bych si u něj udělat džíny, ale nosim od 20 let Levis 501 v různých barvách a ty mi padnou jak prdel na hrnec, tak to asi nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 jj takhle bych to taky udělal. Třeba na to jednou dojde, tady na tom foru člověk nikdy neví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Tak to udělej jako ja.Vzal jsem mu MOMOTARO který mi sedí a podle nich jsem si přesně nechal usit, takže úplně totožný akorát je mi je usil Alex. A nakonec skončily u mě:-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Mám v "košíku" na eshopu Selvage džíny a samozřejmě si už nepamatuji ty kejkle s velikostmi, mám vzít tu velikost, která odpovídá co jsem naměřil na těch co mám doma a co mi perfektně pasuje, nebo o číslo (v pase to ale dělá 2 inch, to je 5cm) větší? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 to co jsi naměřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 21 uncove Unbranded - 4 mesice kazdej den a jedno prani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ten mobil je božský :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 21 uncove Unbranded - 4 mesice kazdej den a jedno prani :-)Ono se to vystínuje až po praní? Nosím už od minulého léta dvoje SoSo a ještě je nepral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tady u toho denimu se to zacina rysovat uz tak po ctrnacti dnech. Nejdriv modre a pak se to vydírá vic a vic a po vyprani to vyleze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já se to bojím vyprat, abych neměl na stehně vyšisovanou okurku až ke kolenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Si nefandi vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 jo vole, podle mě nebudeš tak dobrej zahrádkář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 SOSO dává slevu 30%, code je: "custom30" a free shipping. To už je dost slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) SOSO dává slevu 30%, code je: "custom30" a free shipping. To už je dost slušný.Slušný to bylo minulý rok v létě za 50% a to mi při druhé objednávce dali dražší látku za cenu levnější, protože tu co jsem chtěl už neměli. PS: Jsem z Hanéé Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 čo bolo, to bolo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) čo bolo, to bolo :-)však léto ještě bude ale chápu, že denim chceš nosit teď, ale počítej minimálně měsíc....no vlastně v dnešní nouzové době počítej možná to léto, protože, jak jsem psal výše, jsou to švédi, kteří to šijou v Thajsku z japonského denimu (pozor, ne všechny látky jsou japan, studuj) a posílají to přes Číňany. Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Navíc voni tam maj slevy porad. O výši te slevy vždycky navýší i normální cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ale Soso malo pred mesiacom 50% využil som na tri kusy ale Pozor už to ide direct z Thajska čiže daň a clo plus 100? ale celkovo boli aj tak ceny za kus ako za Levi's 501 bez zľavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se