Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 212
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

pro případné zájemce o nové aquatimery - volali mi včera z Carolina, že už tam mají k vyzkoušení nové aquatimery chrona...

Odesláno

Tak jsem dnes zkusel tuhle eticku, bez chrona a v cerne to mozna bude ok, ale tyhle chrona na blbe gume jsou za 183 000 kc, na tahu plus cca 35t ...

Mně by asi jebla ta nevycentrovaná vnější luneta, cvakal bych tím vždycky tak dlouho, než by byla souměrně.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si řekl, že bych si rád koupil nové hodinky a napadly mě IWC Aquatimer, které jsem měl v černo-žluté kombinaci na gumě cca před dvěma lety a rád na ně vzpomínám.

Došlo mi ale, že Aquatimer má již novou řadu, tudíž jsem minulý týden při pracovní návštěvě v kancelářích Carollina zkoušel tyto ocelové 42mm (ref. 3290) a tyto titanové 45mm (ref. 3580). Ty menší jsou na gumě velice pěkné a mít o něco menší ruku nebo být zvyklý na subtilnější hodinky, umím si je v pohodě představit. Ty 45mm jsou hrozně vysoké. Odhadem o 2 až 3mm vyšší, než Deepsea a o dobrých půl centrimetrů vyšší, než předchozí Aquatimer ref. 3568. Veliké zklamání, vůbec mě nezaujaly. No a dopadlo to tedy tak, že mám po dvou letech objednané funglovky černo-žluté 3568 na oceli.

Odesláno

Ty 42 jsou vážně hezký. S tmavým ciferníkem jsou v kombinaci s gumou super a ani člověk nepostrádá tah, jak tomu často bývá.Světlé 42 jsem bohužel neměl možnost vidět. Ty 45 jsou.. no prostě se mi subjektivně naživo vůbec nelíbily. Moje PAM Submersible jsou nižší, nosí se lépe a to jsou to hodně nepraktické hodinky.

• po měsících...
Odesláno

Díky za gratulace. Hodně dlouho jsem se těmto IWC bránil, přece jen za "přeleštěný ETY" nechtějí zrovna málo... ale na ruce jsou neskutečný, takže rozum to prohrál... a rozhodně toho nelituju :clap:

• Po roku...
Odesláno

Taky tak, stále o nich uvažuji ale oproti starému modelu se safírovou lunetou neslaný, nemastný a inhouse to u mě nezachrání :-( Možná ještě day date, ale nikdy neříkám nikdy, IWC je pro mě stále fascinující značka a mám ji rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...