IWClover Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Tyhle bílý bez chrona nevypadaj vůbec zle! A dají se na gumě sehnat už za nějakých 90..
brnakp Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 pro případné zájemce o nové aquatimery - volali mi včera z Carolina, že už tam mají k vyzkoušení nové aquatimery chrona...
bandicoot Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Tak jsem dnes zkusel tuhle eticku, bez chrona a v cerne to mozna bude ok, ale tyhle chrona na blbe gume jsou za 183 000 kc, na tahu plus cca 35t ...Mně by asi jebla ta nevycentrovaná vnější luneta, cvakal bych tím vždycky tak dlouho, než by byla souměrně.
Johny94 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Cifr luxus,nelíbí se mi ta černá korunka a kaučuk.Tak tak, tu korunku raději bez PVD
jacob Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Tak jsem si řekl, že bych si rád koupil nové hodinky a napadly mě IWC Aquatimer, které jsem měl v černo-žluté kombinaci na gumě cca před dvěma lety a rád na ně vzpomínám. Došlo mi ale, že Aquatimer má již novou řadu, tudíž jsem minulý týden při pracovní návštěvě v kancelářích Carollina zkoušel tyto ocelové 42mm (ref. 3290) a tyto titanové 45mm (ref. 3580). Ty menší jsou na gumě velice pěkné a mít o něco menší ruku nebo být zvyklý na subtilnější hodinky, umím si je v pohodě představit. Ty 45mm jsou hrozně vysoké. Odhadem o 2 až 3mm vyšší, než Deepsea a o dobrých půl centrimetrů vyšší, než předchozí Aquatimer ref. 3568. Veliké zklamání, vůbec mě nezaujaly. No a dopadlo to tedy tak, že mám po dvou letech objednané funglovky černo-žluté 3568 na oceli.
Daemonultimate Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Takže říkáš klasika je klasika,mně by se ty 42 teda moc líbily,ty 45 i když z titanu jsou už pro mně moc velkej koláč.
jacob Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Ty 42 jsou vážně hezký. S tmavým ciferníkem jsou v kombinaci s gumou super a ani člověk nepostrádá tah, jak tomu často bývá.Světlé 42 jsem bohužel neměl možnost vidět. Ty 45 jsou.. no prostě se mi subjektivně naživo vůbec nelíbily. Moje PAM Submersible jsou nižší, nosí se lépe a to jsou to hodně nepraktické hodinky.
brnakp Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Tak jsem nakonec podlehl... jsou dokonalé
blackhead Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Perfektni, gratulace.Tak jsem nakonec podlehl... jsou dokonalé
brnakp Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Díky za gratulace. Hodně dlouho jsem se těmto IWC bránil, přece jen za "přeleštěný ETY" nechtějí zrovna málo... ale na ruce jsou neskutečný, takže rozum to prohrál... a rozhodně toho nelituju
brnakp Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Co říkáte na nové modely v řadě IWC Aquatimer pro rok 2016? Podle mě moc povedené :-)
bandicoot Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 IWC v diverech nějak ztratili ksicht...
sashator Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Souhlas, líbily se mi divery s vnitřní lunetou (aquatimery z Vintage kolekce jsou nejlepší) a od té doby to jde tak nějak z kopce
Hasňa Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 2000 meters super. Navíc inhauz. Bohužel moc velké. Byt ale marine zoologist na Fiji, nic jineho bych nenosil. Zbytek nic.
Karussell Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 obecně nový designový období IWC je hrůza , ingy špatný, akváče špatný...měli zůstat u konzervativnějších, to jim šlo
African Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Taky tak, stále o nich uvažuji ale oproti starému modelu se safírovou lunetou neslaný, nemastný a inhouse to u mě nezachrání :-( Možná ještě day date, ale nikdy neříkám nikdy, IWC je pro mě stále fascinující značka a mám ji rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se