Dushakx Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Překrásný retro kousek, klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 V 17. 10. 2022 v 18:29, Povidláček napsal: 35 mm (obvod ruky 18,5 cm) a zvykl jsem si hned. Níž už bych však asi ale nešel krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 1. 11. 2022 v 13:05, ichi napsal: oris BC 36mm Zajímavý je, že působí mnohem větším dojmem. Jaký je rozměr přes nožky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Vlastne nejsou spatny, ale nejak se nemuzu premoct dostat je na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 38-čky Khaki auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 V 4. 1. 2023 v 8:55, Dushakx napsal: Ty se opravdu podařily. Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 @colommbo @safi Díky, jsou to fakt pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 35mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 V 9. 1. 2023 v 20:51, warann napsal: Vlastne nejsou spatny, ale nejak se nemuzu premoct dostat je na ruku. Já mám tedy opačný problém... nic jiného se na ruku moc nedostává . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 5 hodinami, Roland Sands napsal: Já mám tedy opačný problém... nic jiného se na ruku moc nedostává . Ja vlastne nevim, kde je problem. Hrozne jsem je chtel, vybiral peknej stav a full set. Pak je dal na velkej servis do Onyxu, aby i strojek slapal top, ale proste me nejak nebavi. Kdybych nebyl linej, tak uz jsou v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 12. 1. 2023 v 22:12, warann napsal: Ja vlastne nevim, kde je problem. Hrozne jsem je chtel, vybiral peknej stav a full set. Pak je dal na velkej servis do Onyxu, aby i strojek slapal top, ale proste me nejak nebavi. Kdybych nebyl linej, tak uz jsou v inzerci. Tak to je škoda... ale s prodejem nespěchej, raději je šoupni na rok pod postel . V tomto stavu už je budeš špatně shánět. Říká se do třetice všeho dobrého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 V 23. 11. 2022 v 20:06, maama napsal: 36 ČS milimetrů po výměně plastového sklíčka za safír s AR Mám podobné, mrzí mě, že dost brzy jsem šráblnul plastové sklíčko. Safír by byl ideální. Kde se dá, prosím, sehnat? Nebo kde rovnou namontují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Budou moje Nomosky dost malé na tohle vlákno? Vyfocením vypadají spíš jako by mi byly velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 13:37, ondra_v napsal: Mám podobné, mrzí mě, že dost brzy jsem šráblnul plastové sklíčko. Safír by byl ideální. Kde se dá, prosím, sehnat? Nebo kde rovnou namontují? Nazdar, vymenu provedl zdejsi kolega XJR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 V 14. 1. 2023 v 19:45, Roland Sands napsal: Tak to je škoda... ale s prodejem nespěchej, raději je šoupni na rok pod postel . V tomto stavu už je budeš špatně shánět. Říká se do třetice všeho dobrého No pere se to ve mne. A navic pod posteli neni misto. Je tam Lego, jako ostatne vsude. Ale pravda je, ze nejakou zasadni hodinkovou tuzbu ted nemam, snad vyjma AP RO, ale na ty jsem zas moc lakomej. Tak to asi necham byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Třicetpětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Malé ... a ještě jim je jedno, jestli je fotím na černobílý nebo barevný film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se