Chosef76 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Děkuji Sibiřovi za myšlenku a tahounovi financovi za management. Dopadlo to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Samozřejmě se také připojuji k děkovačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Taky už jsou doma...Díky za tu parádu všem, co se na limitce podíleli !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak jsou doma. Akorát mi netrefil barvu. Asi reklamacka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Ručky luxusní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak jsou doma. Akorát mi netrefil barvu. Asi reklamacka Ta "standardní" barva lumi se mi líbí víc. Oživí to. Moje se teď právě někde toulají v autě PPL po Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Já myslím, že pokud zlatý ručky, tak nenápadný indexy, aby to nebyl moc velkej mišmaš, takhle ty ručky budou nádherně vynikat. Já mám objednaný bílé ploché k svému červenému cifru, sem zvědavej, večer uvidím výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak jsou doma. Akorát mi netrefil barvu. Asi reklamackaTrošku výraznější indexy by to chtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Ja myslim, ze je to akorat. Takhle jsem si to predstavoval :-). Zlata na ciferniku mohla byt trochu vyraznejsi, trochu to tlumi plastovy sklicko. Pod safirem s AR by to asi vypadlo jinak. Zajimavy pokus, nemusi se to libit kazdymu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak jsou doma. Akorát mi netrefil barvu. Asi reklamackaZajímavé. Decentní a přitom výrazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Pěkné to máte kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak jsou doma. Akorát mi netrefil barvu. Asi reklamacka Jak by řekl jirka luděra:"Pravý pohřebácký chrona" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Děkuji Sibiřovi za myšlenku a tahounovi financovi za management. Dopadlo to skvěle. Anoooo, ja se taky pripojuji.Vazim si hlavne jejich investovaneho casu do zorganizovani projektu a realizace, ja bych se po tydnu asi s nekterejma hujerama pomatl. Vzhuru k dalsim nemene jedinecnym napadum!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak uz je mam taky i se signovanou sponou, diky kluci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Hezký to máte kluci, já až v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Hurá!!!!! Už je mám taky.Mnohokrát děkuji všem, kteří se podíleli na inicializaci a poté realizaci této akce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Založte někdo někde chlubírnu a začněte to tam tlačit ať všichni Ti, co do PRIM sekce nelezou, záviděj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak uz je mam taky i se signovanou sponou, diky kluci! image.jpgimage.jpgimage.jpgJsou hezké.Jen se mi zdá (snad to foto klame) ,že indexy na lunetě a na armováku nesedí.Na 12 je šipka přesně,u 25 je mimo a na 35 je zase dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Už mi taky dorazily, zatím se seznamujem. Díky financovi a otci myšlenky sibiřovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Tak já si jdu v neděli pro obojí - NoDate i Orlíky. To asi budu muset začít nosit obouruč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se