morbo Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Třeba se to někomu bude hodit ... jako téma na večer do hospody nebo tak něco. Je to z knihy Opravdový gentleman. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Jezisi Kriste nad Labem. Ted ste vsichni za pitomce. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Jezisi Kriste nad Labem. Ted ste vsichni za pitomce. Vole, sak ty si jak ja vo vlakne o redwingoch Edit: bundy barbour netlacia a nerobia puchyre jak boty rw a su vstupenkou do lepsej spolocnosti ci jak to tam pisu. Boty rw su vstupenkou leda tak na sichtu postaka alebo stavebneho personalu. Tak. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Vole, sak ty si jak ja vo vlakne o redwingoch Edit: bundy barbour netlacia a nerobia puchyre jak boty rw a su vstupenkou do lepsej spolocnosti ci jak to tam pisu. Boty rw su vstupenkou leda tak na sichtu postaka alebo stavebneho personalu. Tak.A dyt ja ti to neberu a preju hodne stesti pri Tvem vstupovani do lepsi spolecnosti pomoci bundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 No, uvažoval jsem o ni, bo Tombed vypadá v tom zeleném vaťáku sexy, ale ten článek to dobře shodil. Ještě chybí ty gentlemanské špacírhůlky a dřevěné motýlky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 A dyt ja ti to neberu a preju hodne stesti pri Tvem vstupovani do lepsi spolecnosti pomoci bundy.Neser. Ja si nejake redwingy raz kupim. Tie 8113 HERITAGE WORK IRON RANGER LACE BOOTS - HAWTHORNE MULESKINNER sa mi uz dlhsie pozdavaju. Len potom vlezem do rw vlakna, precitam nejaku najtmer story jak niekto v niecom takom skusal chodit a z nakupu nic neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 No, uvažoval jsem o ni, bo Tombed vypadá v tom zeleném vaťáku sexy, ale ten článek to dobře shodil. Ještě chybí ty gentlemanské špacírhůlky a dřevěné motýlky...Králíček mele howna, v životě to nepřineslo žádnou přidanou hodnotu a z kapes taky Masaryky netahám a pro mladého sociálního demokrata jako ty to už vůbec nejni, do Liďáku v tom neprojdeš skrzevá bránu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Králíček mele howna, v životě to nepřineslo žádnou přidanou hodnotu a z kapes taky Masaryky netahám a pro mladého sociálního demokrata jako ty to už vůbec nejni, do Liďáku v tom neprojdeš skrzevá bránu! Je To čistě o charakteru a to v poslední době wizovi chybí.Vzhledem k výsledku voleb se ani nedivím.Život mu evidentně zhořkl a to všichni vidíme i v hodinkovém výběru v poslední době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Hoši vy mi dáváte a to jsem tady Tombeda chválil... tak já jdu ty moony zase spláchnout do hayzlu...Tak ještě jedna pro Tombeda, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Janko Melkovič vám to vysvetlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Hoši vy mi dáváte a to jsem tady Tombeda chválil... tak já jdu ty moony zase spláchnout do hayzlu...Tak ještě jedna pro Tombeda, no.... Kura teď když má tu prošívanu dečku aji Moťák a Farky tož pouvažuj ešče raz, byli by jsme fajna rychla rota TSMoPborok Palyza aji v nedělu tahal mikinu od Under Armour do Globusa a ty nejsi jako oni!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Děcka tak co včil s tyma mastnyma hacfrakama? Možem to dal nosit, nebo je to teďkom nějak zapovězene? Se nevim rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ked ti ta bunda konecne dorazi, kludne ju nos. Hlavne to ale nespominaj pred Zmizikom. On to bude brat tak ze sa chces silou-mocou napchat do lepsej spolocnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Ked ti ta bunda konecne dorazi, kludne ju nos. Hlavne to ale nespominaj pred Zmizikom. On to bude brat tak ze sa chces silou-mocou napchat do lepsej spolocnosti.Presne tak. Viz moje dva vpravde hystericky prispevky v tomdle vlakne. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) ja sem jednoduchy clovek...kdyz je to dobre pro teho kinga brita je to dobre aji pro farkyho..noni? Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 ja sem jednoduchy clovek...kdyz je to dobre pro teho kinga brita je to dobre aji pro farkyho..noni?Jak si dopadl vůbec s těma RW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak podle trackingu GLS mam bundu doma. Asi u nejakeho souseda, ja jsem v praci. Od GLS taky doted nemam zadne info o tom ze vubec nejakou zasilku pro me maji/meli...mail, sms...nic. Ted uz asi nic posilat nebudou Tak jsem zvedav jestli doma neco najdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak ako, mas ? Bunda pre moju zenu je uz tyzden being prepared for sending overseas. Chapem ze to je problem royalmail a nie CA, ale na toto neni som zvyknuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak hlasim happy end!Bunda je doma, cela, neposkozena, mastna, velikost sedi, vsecko cajk.Je tezka jak tank, vycpana jak medved v muzeu, limec vysoky do pulky hlavy, kapes jak pro chobotnicu a do te naprdelni se vleze mensi aktovka s prislusenstvim. Az pujdu v lednu, v -15?C, z hospody, muzu si klidne zdrimnout na lavce v parku a nezmrznu ani za tri dny. Celkove hodnoceni: parada jak cyp.Akorat si jeste chvilku povisi ve skrini, bo bych se v ni ted upek. Uz se tesim na zimu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Parada daj nejake foto pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se