Duke650 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Právě teď, phailo napsal: Nevymysleli. Ale při současných datových tocích už se musíš dost soustředit, abys poznal lossless. 320 kbps ještě od flacu poznám. Je mi prostě proti srsti a proti technickému raciu vybudovat aparaturu se skvělými parametry za nemálo peněz a pak to vědomě krmit ztrátovým signálem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Možná u Sony je výhoda LDAC. Ale kabel je grunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Souhlas, když má někdo hudbu jako kulisu tak mu stačí lowend za tašku hrušek. Ja jsem stará škola odchovaná na poslechu celých alb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Taky to mám tak, že dokud bude verze s drátem, není o čem. Pokud by se jednalo o sluchátka do MHD a nebo na běhání, asi bych upřednostnil BT, ale ani jedno výrazně často neprovozuji a stejně by mě mrzelo, že je pak neposlouchám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 2 hodinami, phailo napsal: To už dnes nikdo nedělá To ale naštěstí není můj problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 9 hodinami, phailo napsal: To už dnes nikdo nedělá Ale dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 ale na to courání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Hra to skutočne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 jestli jseš takové hudební poleno jako já tak tomu budu věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 To som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Ja mam relativne stary bezdrat Sennheisery RS170 a pouzivam je de facto jen na vysavani (pac mi u vysavani vadi, ze jakoze ztracim cas takovou blbosti, tak se snazim aspon neco poslouchat, at ten cas nejak vyuziju ). Plus je mam u TV pro pripad, ze bych v noci hodne rusil zenu. Na vsechno ostatni mi to prijde zbytecny a pouzivam dratovy. Ale ja se sluchatkama nesportuju, nepovazuju to moc za bezpecny.Docela by me zajimalo, jak je to u tech novejsich BT sluchatek s rusenim signalu, sumem apod. zpusobenym napr. ostatnima zarizenima, nebo treba vzdalenosti od zdroje zvuku (toho pripojnyho bodu). Ty moje bezi jeste na klasicke bezdrat technologii, takze frekvencne 2.4-2,5 GHz a ruseny je to fest. O ztrate signalu pres dve zdi nemluve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 mam problem s usb zvukovkou audioquest dragonfly. zapojil jsem ji do ntb, pustil zvuk (spotify/youtube) a ono to zni jakoby tam neco softwarove potlacovalo hlas zpevaka, jakoby se to snazilo upravit pro karaoke nebo jak to popsat. zatim jsem nenasel zadne souvisejici nastaveni kde by se dalo neco/cokoliv zapnout nebo vypnout. kua clovek ma hodinku vecer klid, tesi se pul roku ze si poslechne nejake album a ... asi nic nemate nekdo podobnou zkusenost, resp. tip jak to fixnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Instaloval si tam neco? Ja mam na pc + ntb kam sem to strkal nainstalovany nejaky dragonfly tool, podle me si to skrz to stahne nejaky ovladace plus jsem urcite provadel nejakou jakoze kalibraci. Aspon mam ten pocit. V návodu v krabicce to bylo myslim popsany...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw1302 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 přesně, nainstalovat a případně stáhnout update firmware na audioquest stránkách.. případně je-li kabel, zkusit připojit k mobilu a ověřit si, že je vážka ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Nemáš v nastavení přehrávače něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Pomůže někdo s propojením BT Sennheiser s tv LG SM9800PL? Snad nejsem úplná lama,ale nějak mi to nejde. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 BT reproduktor se k TV připojí bez problémů,sluchadla nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Nemáte někdo ověřený BT udělátor vysílač signálu, který píchnu do HiRES přehrávače bez BT do sluchátkového vstupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Hodím to i sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Bavím se hodně Duku, díky za odkaz. Ale bude me to stat casem asi dalsi penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se