pebe Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 taky mám DannyP, stejnou jako Dlubix, jen celočernou. A je super. Ve statusech máš ještě možnost dostat 15% slevu od Waranna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ve statusech máš ještě možnost dostat 15% slevu od Waranna To jako kde ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 TADY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 TADY? Díky moc za tip :-) S Warannem už jsem se domluvil a peněženka už je doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Tak jsem byl ke slim šrajtoflím skeptický, až jsem zkusil říct Zrnovi, a bylo to - pár měsíců jsem zatraceně spokojeým majitelem tohohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 (upraveno) Před rokem a něco jsem kupoval tuhle portmonku, jen jí mám v černé barvě a nemohu si ji vynachválit. Kdyby někdo chtěl odkaz pro koupi http://www.woox.cz/penezenky/moneta-aura Upraveno 2. dubna 2017 uživatelem Cleric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Já jsem si ke své radosti ušil na koleně něco na způsob dolarovky, jen jsem to rozšířil o kapsy na karty co běžně potřebuji. Drobné neřeším, ty sypu do kapes a následně do prasátka. Je to sice samo domo, ušité pomocí transfůzní jehly a barvené dratve co jsem doma našel, ale o to mě to víc těší, že jsem si vyrobil model podle svých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Mam to samé co sibiř...https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-original-soft-shell Nejdřív sem chtěl koženou Bellroy nebo něco podobného ruční výroby, protože to přece jenom vypadá reprezentativněji. Tahle soft shellova není žádná krása to uznávám, ale fakt je praktická jaksviňa. Mám ji přes 2 roky. Když je nacpaná kartama a penězma, pořád je tenčí než kterákoliv prázdná kožená. Karty tam pořád drží než problémů. Kapsa na bankovky je obrovská. Je ohebná, odolná, kromě lehce ožužlaných rohů vypadá pořád stejně a kdyby teď chcípla , tak si ji pořídím zas za pár $.Zvykl sem si že mince uskladňuju v autě, případně volně v kapse, když vím, že hrozí nějaká platba a tento systém se mi maximalně osvědčil. Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Koupil jsem originál Wrap Wallet https://threadandleather.com/ a od zítra ji zkouším co vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dave provedl upgrade klasicke Tyvek SlimFold, ma ted byt odolnejsi proti opotrebeni. Zavadeci cena je 20$ a s kodem "SHIP-CL" je postovne zadara. A to se vyplati! https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-micro-composite-laminate?_ke=Zmlsb0B2b3JzaWNodC1iaXNzaWcuZGU%3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Objednano, vyzkousim. Diky za tip. Neco podobneho jsem uz dlouho hledal. Par slimek jsem ted poridil, ale uplne spokojenej nejsem. Tahle vypada schopne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Tyvek vydrží tak rok, ta odolnost a trvanlivost tam prostě není. Jinak je to samozřejmě tenké a lehké.Já můžu dát ruku do ohně za Soft shell verzi od stejného výrobce Upraveno 16. června 2017 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Je to tak, Tyvek mi vydrzel vzdycky (2x) neco pres rok a pak uz se na tu penezenku nedalo divat. Ale drzela furt pohromade. Ted mam tu soft shellku a ta je porad jako nova. Ten laminatovy Tyvek jsem si objednal ze zvedavosti, za 20$ i s postovnym mi to prijde ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Tak jsem díky slevové akci objevil kouzlo slimfoldu . Má to jen jedinou nevýhodu a to drobný. Jak to řešíte? Nechce se mně to nosit jen tak na volno v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Mince u sebe nikdy nenosím, když někde nakupuji a zbydou mi tak do kapsy a pak je buď hodím do auta (na parkování) a nebo do kanclu (do prasatka). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Machry, machry hoši... ať jsem klidně za lakomce, ale neznám u nás moc míst kde by si při placení hotovostí zasloužili spropitné kilo - a hrkání kovošrotu v autě taky není zrovna hitparáda: drahé polovičce takhle vloni v servisu z dětivozu vyseparovali asi 2 stovky v různých mincích, potom co jí začaly náhodně aktivovat varování zatažené ruční brzdy Až nám věrchuška vrátí papírové 10/20/50-kačky (nebo zavede aspoň ekvivalent papírové jednoueurovky, ala 1USD bankovky) a zruší "solidární daň", rád budu zbývající mince sypat v obchodech do kasiček na charitu a větší soukat do slimfoldky - ale do té doby budu rád za Zrnovu klasiku s mincovkou ...Akorát z toho možná vypreparuju ten bachratý druk, který i po naplnění kartama dělá zbytečně skoro půlku z celkové tloušťky (po zmáčknutí cca 15mm) (sorry za částečný "ne-úplně-slim" offtopic) Upraveno 6. července 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mince nenosim ani v jedne penezence, klasickou mam na 8 katet, bankovky a drobnosti a slimku kdyz jdu na golf nebo na prochazku a pivko a nepotrebuju sebou tahat vsechno. Jeden cas jsem cca 3 mesice v kuse chodil se slimkou a da se to bez problemu. Vleze se do ni pohodlne 5 karet a prachy, pokud zrovna clovek nejede kupovat hodinky, ale to neda ani ta vetsi Mince odkladam behem dne do kapsy, pote presouvam do auta neni-li tam dost a kdyz je tak jdou domu do kasicek, kde se setri Honzikovi na neco hezkeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Prachy na hodinky patří "do pořádný ruličky" s gumou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Prachy na hodinky patří "do pořádný ruličky" s gumou Sakra ty máš recht. Peněženky jsou hezký, ale já kupuju furt jen gumičky a od drobnejch mám rozervaný kapsy od všech džín. Velebim lidi který maj ho..no a peněženky nepotřebujou. A teď pravdu, peněženek mám několik, ale nenosím. K zlosti mé paní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Máte někdo zkušenost s tímto typem minimalist wallet? Skoro 10 let mam jedinou koženou peněženku, dar od ženy. Neni špatná, pořád drží a vypadá k světu, ale už je zbytečně velká. Rád bych zkusil něco jiného a tohle mě docela zaujalo. https://www.etsy.com/listing/487476584/minimalist-wallet-carbon-fiber-rfid?ref=listing-shop-header-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se