Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Já jsem si ke své radosti ušil na koleně něco na způsob dolarovky, jen jsem to rozšířil o kapsy na karty co běžně potřebuji. Drobné neřeším, ty sypu do kapes a následně do prasátka. Je to sice samo domo, ušité pomocí transfůzní jehly a barvené dratve co jsem doma našel, ale o to mě to víc těší, že jsem si vyrobil model podle svých představ.

post-15236-0-06830900-1492501656_thumb.jpg

post-15236-0-00993900-1492501685_thumb.jpg

post-15236-0-03754200-1492501697_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam to samé co sibiř...

https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-original-soft-shell

Nejdřív sem chtěl koženou Bellroy nebo něco podobného ruční výroby, protože to přece jenom vypadá reprezentativněji. Tahle soft shellova není žádná krása to uznávám, ale fakt je praktická jaksviňa. Mám ji přes 2 roky. Když je nacpaná kartama a penězma, pořád je tenčí než kterákoliv prázdná kožená. Karty tam pořád drží než problémů. Kapsa na bankovky je obrovská. Je ohebná, odolná, kromě lehce ožužlaných rohů vypadá pořád stejně a kdyby teď chcípla , tak si ji pořídím zas za pár $.

Zvykl sem si že mince uskladňuju v autě, případně volně v kapse, když vím, že hrozí nějaká platba a tento systém se mi maximalně osvědčil.

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Machry, machry hoši... ať jsem klidně za lakomce, ale neznám u nás moc míst kde by si při placení hotovostí zasloužili spropitné kilo - a hrkání kovošrotu v autě taky není zrovna hitparáda: drahé polovičce takhle vloni v servisu z dětivozu vyseparovali asi 2 stovky v různých mincích, potom co jí začaly náhodně aktivovat varování zatažené ruční brzdy  :whistling:

Až nám věrchuška vrátí papírové 10/20/50-kačky (nebo zavede aspoň ekvivalent papírové jednoueurovky, ala 1USD bankovky) a zruší "solidární daň", rád budu zbývající mince sypat v obchodech do kasiček na charitu a větší soukat do slimfoldky - ale do té doby budu rád za Zrnovu klasiku s mincovkou  :cool02:

post-18308-0-65371300-1499377178_thumb.jpg

...Akorát z toho možná vypreparuju ten bachratý druk, který i po naplnění kartama dělá zbytečně skoro půlku z celkové tloušťky (po zmáčknutí cca 15mm)  <_<

post-18308-0-44342200-1499377147_thumb.jpg

(sorry za částečný "ne-úplně-slim" offtopic)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Mince nenosim ani v jedne penezence, klasickou mam na 8 katet, bankovky a drobnosti a slimku kdyz jdu na golf nebo na prochazku a pivko a nepotrebuju sebou tahat vsechno. Jeden cas jsem cca 3 mesice v kuse chodil se slimkou a da se to bez problemu. Vleze se do ni pohodlne 5 karet a prachy, pokud zrovna clovek nejede kupovat hodinky, ale to neda ani ta vetsi :) Mince odkladam behem dne do kapsy, pote presouvam do auta neni-li tam dost a kdyz je tak jdou domu do kasicek, kde se setri Honzikovi na neco hezkeho.

post-1304-0-83617200-1499399711_thumb.jpg

post-1304-0-70326800-1499399721_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Prachy na hodinky patří "do pořádný ruličky" s gumou  :speak_cool:

Sakra ty máš recht. Peněženky jsou hezký, ale já kupuju furt jen gumičky a od drobnejch mám rozervaný kapsy od všech džín. Velebim lidi který maj ho..no a peněženky nepotřebujou. A teď pravdu, peněženek mám několik, ale nenosím. K zlosti mé paní.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Máte někdo zkušenost s tímto typem minimalist wallet?

Skoro 10 let mam jedinou koženou peněženku, dar od ženy. Neni špatná, pořád drží a vypadá k světu, ale už je zbytečně velká. Rád bych zkusil něco jiného a tohle mě docela zaujalo.

https://www.etsy.com/listing/487476584/minimalist-wallet-carbon-fiber-rfid?ref=listing-shop-header-3

post-37766-0-41946100-1507237930_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...