swenak Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tak to jde řešit virtualní kartou, jednorázovou kartou, nebo třeba dobíjecím Revolutem a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 @lolohh - koukám na to, jedině to asi objednat po jedný, na hromadný objednávky ta sleva není (zvláštní)@Americkej, swenak - Revolut by bylo řešení, ale tam stejně musíš dát Revolutu číslo svý karty, takže asi holt fakt smůla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Koupil jsem dvě a pak jednu a pošta zdarma, takže díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tak to jde řešit virtualní kartou, jednorázovou kartou, nebo třeba dobíjecím Revolutem a podobně.Asi jo, ale jsem člověk prostý, s roustoucím odporem ke zbytečným složitostem. Pokud nedokážou objednávce přiřadit unikátní VS a pověsit tam číslo účtu, tak se mnou kšeft neudělají. Ale šrajtofle supr. Minule jsem se tu připojil ke společný objednávce a díky tomu už jí nosím dlouho, pořád drží neskutečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 jo, tenkrát to byla velká objednávka, taky jí mám furt z tý doby a vypadá stále stejně Mimochodem, zkoušel ste ji někdo vyprat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 tak po dlouhe dobe neco malo prispeju i sem, konecne mi dorazil novy model od SlimFold - coin travelakce bezela vloni na Kickstarteru a asi nejen kvuli Covid-19 se dodavka protahla o 2 mesice.Prvni setkani bylo, uprimne, zklamani. Nikdy jsem zadnou predchozi SlimFold nemel a tak jsem mel urcita licha ocekavani, nejak nedrzela tvar a vsechno mi prislo takove krive, nicmoc sesite. Pak jsem ale penzenku naplnil a trochu dorovnal a povytahl svy a ejhle - nazor zacinam menit - je kompaktni, opravdu tenka, pevna, vse sedi tak akorat, vypada to, ze se asi dlouhodobe zkamaradime. :-)Sel jsem do noveho typu hlavne kvuli vetsi vysce (bankovky nijak nevycuhuji, ani 2tisicovky) a take magneticke kapsicce na mince.Jedine, co by mohlo byt jinak je barevna kombinace - cerna s antracitove sedou je dost unyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Když pivo tak Plzeň, tabák tak Peterson ,když peněženku tak od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 no tak to je bezesporu, ze peknou kozenou prkenici nicim nenahradis, zase na drruhou stranu, vyzkouset se ma vsechno... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Tímto děkuji Robertovi za pomoc s objednávkou a musím říct, že je super. Už klasická slimfoldka je dostatečně malá a spokojeně ji nosím poslední rok pořád. Toto je ještě menší a navíc tam vleze pár mincí takže bude na léto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Klasicka slimfold je dokonalá...tim ze jsou karty napric tak je hodně tenka a rozměrově akorat do zadní kapsy kazdych kalhot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janotero Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Mě se krásně do stylu trefili touhle Bugatti. Už je na cestě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupmar Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tak jako každý rok je v rámci akce Black Friday sleva 20% u SlimFold Wallet. Kód je BF20. Objednal jsem si výše recenzovanou SlimFold Coin, která po slevě vychází na 39 USD a economy doprava je zdarma. Pokud někdo uvažujete tak si pospěšte sleva končí zítra ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dárek od manzelky potěšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 @semi001 Mam tu samou uz nekolik let, takze se slusnou patinou. Akorat fotim bez obsahu, zrejme uz zacinam bejt taky paranoidni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Právě teď, warann napsal: @semi001 Mam tu samou uz nekolik let, takze se slusnou patinou. Akorat fotim bez obsahu, zrejme uz zacinam bejt taky paranoidni. Hezká patina vypadá že vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Někdo zkušenost? Nevypadá to zle. https://www.vepell.cz/p/slimka-cognac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Koukám, že sem se na to už ptal, ale tak ještě jednou prali ste někdo Slimfoldku a jak? Normálně do pračky nebo ručně Jelenem? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Já jsem si nadělil k Vánocům toto a je to zatím nejlepší řešení, které jsem kdy nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) Já dostal k Ježíšku obyč Jack Daniels, hezky voní po kožce, vleze se tam všechno co do staré, nedělá bouli, ale radost ano! Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Nemáte prosím někdo tip na dolarovku? Jen bankovky a kapsa na drobáky, žádné karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se