Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně žena koupila od Paul Frank takovou kapsu s opicí. Od tý doby pro mě prakticky mince neexistujou, protože je tam dycky naházim a už je nikdy nevyndám. Jednou budu bohatej :D.

Odesláno

Ja mince bytostne nesnasim, strcim do kapsy, v aute pak dam do popelniku a platim tim vetsinou na drivu. Pod 5 korun vubec neberu, nechavam pokladni, pokud me teda extremne nenaserou.

Odesláno

Tak tejden používám slimfold a normální peněženka je v šuplíku:-)Je to dobrá pohoda mít v kapse jen tohle,nechápu jak jsem bez toho mohl existovat.

Odesláno (upraveno)

Qwuiddo: Tuto malinkatou koženou peněženku jsem koupil v City Park Jihlava za 100,-. Je tam jeden krám, kde vyprodávají peněženky, opasky, kabelky, etc... Byly různé barvy. Kdo to má po ruce, určitě neprohloupí. Oddíl na drobné přístupný zvnějšku, dolarovka na bankovky se záložkou na případné lístky a samostatný otvírací oddíl na karty. Tloušťka prázné cca 8 mm.

post-33556-0-26530000-1394176589_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

JaRooN - diky za avizo, ale to je na me malo karet :)

Slimfold mi naprosto vzhovuje, jen mi mince rvou kapsy u kalhot, potrebuju nejaky coin pouch.

Tusim, ze mam doma docela pekny pouzdro na magnet od sluchatek Sennheiser, mohlo by poslouzit :)

Odesláno

Teda jsem to všechno vytahal, přendal do slimfold a jsem na čtvrtině až třetině původní tloušťky. To o ní ani nebudu vědět...

• po měsících...
Odesláno

Moje zkušenost není moc dobrá. Ošoupání by mi ani tak nevadilo, ale vytahaly se přihrádky na platební karty a ty začaly samovolně vypadávat ven. Po tom, co jedna kreditka takhle navěky zmizela, jsem "slimku" odložil. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 17. 6. 2014 v 11:06, Viktor napsal:

Moje zkušenost není moc dobrá. Ošoupání by mi ani tak nevadilo, ale vytahaly se přihrádky na platební karty a ty začaly samovolně vypadávat ven. Po tom, co jedna kreditka takhle navěky zmizela, jsem "slimku" odložil. 

Jj, mně taky začly vypadávat karty a ta blbost vypadá, jak kdyby ji Roman I. nosil 24/7 ve žlábku.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 17. 6. 2014 v 11:51, ondra.palas napsal:

No nádhera. Tohle bych se styděl v krámě vytáhnout z kapsy.

My to taháme před krámem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...