Koza_c Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Moc pekna.Mohl bych pozadat o tu stejnou pokud by jsi mel cas?Diky. . V 5. 3. 2014 v 8:33, zrno napsal: jedna na obědnávku a druhá jako pokus :-D
blackhead Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Tak bellroy note sleeve dosla z US bez celniku, vypada dobre.
Qwuiddo Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Nevíte kde koupit nějaký pekny "coin pouch" - malou a skladnou penezenku ciste na mince?
KFL Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Mně žena koupila od Paul Frank takovou kapsu s opicí. Od tý doby pro mě prakticky mince neexistujou, protože je tam dycky naházim a už je nikdy nevyndám. Jednou budu bohatej .
sibirnaya Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Ja mince bytostne nesnasim, strcim do kapsy, v aute pak dam do popelniku a platim tim vetsinou na drivu. Pod 5 korun vubec neberu, nechavam pokladni, pokud me teda extremne nenaserou.
panedge Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Tak tejden používám slimfold a normální peněženka je v šuplíku:-)Je to dobrá pohoda mít v kapse jen tohle,nechápu jak jsem bez toho mohl existovat.
JaRooN Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Qwuiddo: Tuto malinkatou koženou peněženku jsem koupil v City Park Jihlava za 100,-. Je tam jeden krám, kde vyprodávají peněženky, opasky, kabelky, etc... Byly různé barvy. Kdo to má po ruce, určitě neprohloupí. Oddíl na drobné přístupný zvnějšku, dolarovka na bankovky se záložkou na případné lístky a samostatný otvírací oddíl na karty. Tloušťka prázné cca 8 mm. Upraveno 7. března 2014 uživatelem JaRooN
Qwuiddo Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 JaRooN - diky za avizo, ale to je na me malo karet Slimfold mi naprosto vzhovuje, jen mi mince rvou kapsy u kalhot, potrebuju nejaky coin pouch.Tusim, ze mam doma docela pekny pouzdro na magnet od sluchatek Sennheiser, mohlo by poslouzit
filo-boxer Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Ja si na slimfold zvykl a perfektne mi vyhovuje, drobne eliminuju co to jde a to co mam, mam v male kapse. Vcera jsem ji zapomnel v kalhotach, dneska mi je manzelka vyprala (40°C) a pohoda nic se nestalo.
Wanderer Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Teda jsem to všechno vytahal, přendal do slimfold a jsem na čtvrtině až třetině původní tloušťky. To o ní ani nebudu vědět...
sibirnaya Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ja nosim slimfold furt a supr. dost se vosoupava. ted me dosel spam z bontonlandu nebo vodkad, uz me nabizeli slim wallet po 150kc ruzny nonamy..
sibirnaya Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 http://newsletter.bontonland.cz/bontonland_newsletter_2014-mighty_wallet.html
tmoris Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Tak co chlapi, jak vypadaj vase penezenky po x mesicich noseni? Ta moje slimfold ma uz nejaka hodne osoupana mista / rohy, jsem zvedav jak to bude drzet
Viktor Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Moje zkušenost není moc dobrá. Ošoupání by mi ani tak nevadilo, ale vytahaly se přihrádky na platební karty a ty začaly samovolně vypadávat ven. Po tom, co jedna kreditka takhle navěky zmizela, jsem "slimku" odložil.
KFL Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 U mě ošoupání slabý (nenosím ji v kapse u kalhot), vytahanost taky zatím dobrá.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 V 17. 6. 2014 v 11:06, Viktor napsal: Moje zkušenost není moc dobrá. Ošoupání by mi ani tak nevadilo, ale vytahaly se přihrádky na platební karty a ty začaly samovolně vypadávat ven. Po tom, co jedna kreditka takhle navěky zmizela, jsem "slimku" odložil. Jj, mně taky začly vypadávat karty a ta blbost vypadá, jak kdyby ji Roman I. nosil 24/7 ve žlábku.
Thomas Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 používám někdy od února intenzivně:-) Ošoupaná, ale drží
Tondaa73 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Díky pánové za další nápad, kde utratit peníze. Objednána zelená. Asi se zabiju....
ondra.palas Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 No nádhera. Tohle bych se styděl v krámě vytáhnout z kapsy.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 V 17. 6. 2014 v 11:51, ondra.palas napsal: No nádhera. Tohle bych se styděl v krámě vytáhnout z kapsy.My to taháme před krámem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se