emef Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Jedna fotka ze slunečného víkendu. Fotil jsem bledule, tak jsem přibral i SMP . IMG_8415.jpg Nedělej mi to. Gumu né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Fakt povedené hodinky a super fotky. Po tom co jsem je viděl naživo se mi líbí ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Ty noční fotky WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Pár fotek z víkendu, podařilo se mi chytit hezké večerní sluníčko na terase. A přidávám jedny bonusové kočičky, sice je to úplně offtopic, ale mě ta fotka dělá radost ja taková hezky jarní, tak se třeba bude někomu líbit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Kubo seš prostě machr na to focení. Paráda. A ty SMP jsou tak fotogenický ... parádička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 parada. smp jsou uzasny hodinky....bych se snad naucil zit i bez tech vlnek na cifru:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Pár fotek z víkendu, podařilo se mi chytit hezké večerní sluníčko na terase. A přidávám jedny bonusové kočičky, sice je to úplně offtopic, ale mě ta fotka dělá radost ja taková hezky jarní, tak se třeba bude někomu líbit . IMG_8467.jpg IMG_8469.jpg IMG_8462.jpg IMG_8445.jpg Stejně jsou na tahu nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Tak jsem si zase jednou hrál, nejdřív chvíli v hospodě, pak dýl u počítače s LR. Fotka nazvaná "Mé hříchy a radosti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Krásná dvojice a perfektní fotky.To se to čučí.Z tahu je už nesundavej :-) ,Sporty vopravdodá paráda. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jedna předsrazová fotka cvaknutá v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ten čistej cifr bez vlnek je magickej,na něj by mě bavilo se dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tenhle pohled se neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Jedna předsrazová fotka cvaknutá v práci. IMG_8638.jpgKam zmizelo sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Kam zmizelo sklo? Na focení ho vyndavám, fotky pak vypadaj líp. Jinak díky všem za pozitivní ohlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Ještě jednou mlok, ve vlákně "co máte na ruce" byl mobilem, tak ho sem musím šoupnout i zrcadlem, zas tak často se mi ho vyfotit nepodaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 krasna fotkaJedna předsrazová fotka cvaknutá v práci. IMG_8638.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Při focení nové dýmky, jsem udělal i jeden Prima páreček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Fotky naprosto úžasné, ty kulaté indexy na megalesklém cifru působí až hypnoticky. Tohle vlákno hodně láká ke koupi těchto SMP, kdybych teď neměl zánovní PO (cal. 2500) tak určitě neodolám, a i tak za sebe plně neručím.Mně tahle strojovna u PO dělá odchylku ve výši necelé vteřiny do plusu za den. Viděl jsem, že jsou ve vlákně dotazy na odchylku viz níže, ale nenašel jsem odpověď, tak se k žádosti o její odtajnění přidávám. Díky. Moc gratuluju, jsou peckovni. Uvnitr dobra strojovna, zvenku skvele pouzdro, legandarni bondovsky skeleton hands a v te cerne jsou nakonec mozna i hezci nez v modre. Dej prosim casem kdyztak vedet jakou delaji odchylku, jsem na 2500D docela zvedavej. edit: a koukam ze na lumi se taky nesetrilo, vypada to ze sviti fakt hodne, tak jako vsechny Omega potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Vidíš, úplně jsem zapomněl. Odchylka je v řádu jednotek sec/den do plusu. Nicméně začnu jí poctivě měřit a dám sem za pár dní přesnější hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) krása, moc povedený fotky, fakt radost pohledět. Upraveno 15. května 2014 uživatelem pb69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se