Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, oplzle :) ale jinak nic.

Odesláno

Rozjeli jsme doma Banshee,první série za nama a je to neskutečná jízda,kulervouci materiál.

Sypu si popel na hlavu že jsem jej tak dlouho opomíjel....o to víc si to teď užívám

Přesně ! Jen Carrie by mohla mít hezčí kozy :-) Ale to zas nadmíru vynahrazuje Rebecca :-) Seriál opravdu super až do posledního dílu ! 

Odesláno

Banshee...nechci se nikoho dotknout, videl sem prvni radu...pripadalo mi to jako serial pro pubertaky. Vsechny dily podle stejneho mustru....1)sex 2) pomerovani ega kladase a zaporaka 3) bitka ...nekdy se poradi prohodi. Pripomelo mi to kdyz sem ve 13-ti hltal Odpalika s Lamasem...jen tam tehdy nebyl ten sex.

Jedina trochu zajimava postava je Kai Proctor, ale dostava zufale malo prostoru.

Banshee teda vzdavam...ted sleduji hlavne Orange is new black , videl sem zatim 2 rady a super. Dalsi na rade bude Okupace, Taboo, Justified, The young pope

Odesláno

Přesně ! Jen Carrie by mohla mít hezčí kozy :-) Ale to zas nadmíru vynahrazuje Rebecca :-) Seriál opravdu super až do posledního dílu ! 

tak já mám rád pořádný nalejváky,takže tady v serálu trošku utírám :lol2:  :lol2:  někdy musím zaostřit kde v tý píchačce je ženská a kde Lucas....jsem zvědavej koho ještě ojede,moc mu toho nezbývá kde ještě nebyl  a to jsem teprve u S02E05 :lol2:

ale je pravda že Rebecca je hodně klátitelnej model :notworthy:

Odesláno

Jelikož začala šestá řada Houmlendu tak sem na naléhání místních dal pátou. Nebylo to špatný, ale

Kerí je furt stejná psychotická kráva; Soul mě začal srát taky; superman Kvín měl zůstat v tý kukani. pro tu zrádkyni v řadách CIA sem čekal jinej konec

začal sem koukat na Taboo, trochu ucouraný, asi to bude později trochu psycho. Lidi sou super špinavý a cool oblečený, doba je zobrazená přesně tak že by tam nikdo nechtěl žít... jojo baví mě to

Odesláno

Banshee...nechci se nikoho dotknout, videl sem prvni radu...pripadalo mi to jako serial pro pubertaky. Vsechny dily podle stejneho mustru....1)sex 2) pomerovani ega kladase a zaporaka 3) bitka ...nekdy se poradi prohodi. Pripomelo mi to kdyz sem ve 13-ti hltal Odpalika s Lamasem...jen tam tehdy nebyl ten sex.

souhlasím s každým slovem. Vydržel jsem do půlky druhé série a víc nedám.

Ale koukal jsem teď od Neflixu na The OA a je to pecka. Mysteriózní je správný popis. Holka co se objeví po 7 letech únosu a ...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Má cenu pokračovat v Justified? Jsem S02, první tři díly a vůbec mě to nebaví. Přitom se všude píše, že S02 je nejlepší. Co mám dělat?

Odesláno

Ta Pustina je fakt dobra! Dost dobra. Včera jsme to doma dotáhli a atmosféra perfektni, nakonec i zapletka a herci taky vyborný - hlavne Dusek a Stivinova. Takze urcite nadstandard, na CR obzvláště :lol2:

Odesláno

jj, jediné co mě u Pustiny nas...., že jsem netrefil rozuzlení :)

A musím říct, že se mi pod kůži dostává i "Svět pod hlavou", díl od dílu mi to přijde lepší a lepší.

Vlastně i "Trpaslík". Martin E. Kyšperský v roli koncipienta je prostě boží. Mimochodem si střihnul roli i v tom Světě pod hlavou, kde vystupoval jako zpěvák nějaké fiktivní kapely (v reálu zřejmě zahrané kapelou Květy, kde zpívá).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...