Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Zato ted jsem dal toho Bosche II. a .......vlastne nuda. Je to pomaly jako ta první serie a tak se to pomalu resi a resi, az se to vyresi. Atmosfera a všechno okolo není spatny, herci taky ne, ale celkove proste nic moc. Ani ten chlap uz nemá takovy koule a vůbec premejslim, jestli je v te první serii mel. Další kazdopadne uz nedam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Porovnavacka Bosch 1 vs Bosch 2 nastejno Frantiku?

Odkaz ke komentáři

Dá se dívat ma Twin peaks až od té nové třetí série? Dal jsem první dva díly, a příjde mi to takové zmatené... Takže asi budu muset načumět i tu starší záležitost? Díky

Já si myslím, že bez toho, aniž bys znal souvislosti ze starých Twin peaks nové vůbec nepochopíš. Tím nechci říct, že je zcela chápu. Ale je tam hromada odkazů na to, co se stalo před 25 lety.

Třeba v sedmém díle, co jsem včera zkoukl, vystupovala Diane, která v první sérii byla jen ve formě jména, kterému Cooper diktoval věci do diktafonu. Bez starých to dle mého názoru nefunguje. A i tak je v nových těžké se orientovat. Ale strašně mě to baví.

Odkaz ke komentáři

Frantik: dekuji

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl na nové Mumii. Docela se na to dalo koukat. Líbilo se mi malinko temnější pojetí, než první dva (?) díly. Jen ten Cruise mi tam prostě ne a ne zapadnout, ale to je spíš detail.

https://www.csfd.cz/film/267980-mumie/komentare/

Dneska dem na půlnoční premiéru nových Transformers.

https://www.csfd.cz/film/357825-transformers-posledni-rytir/zajimavosti/?type=film

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Zato ted jsem dal toho Bosche II. a .......vlastne nuda. Je to pomaly jako ta první serie a tak se to pomalu resi a resi, az se to vyresi. Atmosfera a všechno okolo není spatny, herci taky ne, ale celkove proste nic moc. Ani ten chlap uz nemá takovy koule a vůbec premejslim, jestli je v te první serii mel. Další kazdopadne uz nedam.

tak mě se líbíly obě série hodně a jsem zvědavej na třetí až shlídnu,věřím že budu spokojenej :clap:

herecké obsazení,atmosféra to mě tady moc baví

Je to jako Quarry https://www.csfd.cz/film/397092-quarry/prehled/  - velky ocekavani, super atmosféra, dobrej začátek, vybornej herec a pak vlastne už jen nuda.

tady souhlas,potenciál v tom byl velkej,výsledek byl trošku průměr

Odkaz ke komentáři

Taky hon v jednom z posledních dílů na záporňáka mi přišel takový...no jako by se nic nestalo. Celkově ta 3. série byla slabota, hlavně ta zkratka v posledních jestli 2 dílech o dalším vývoji případu s jeho matkou, kdy celou sérii se nic neděje a pak bum a těšte se na příště...Asi žádné další příště z mé strany nebude.

Odkaz ke komentáři

https://www.netflix.com/cz/title/70264888

Black Mirror na Netflixu, včera jsem viděl úvodní dva díly a rád si pustím další

Ja sosam toto, vypada to zajimave.

Odkaz ke komentáři

my teď dokoukali minisérii HBO Sedmilhářky  a super. Je to něco jako zoufalý manželky ale kriminálka trochu naopak. na začátku je vražda a vy nevíte kdo ani koho. první díl je takový klasický ukecaný jak seriál pro ženy ale hezky se to rozjede. jinak mě se podařilo v půlce pátýho dílu přijít na to kdo byl zavražděn i proč ale ne kdo byl vrah. hodně mě to bavilo.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

my teď dokoukali minisérii HBO Sedmilhářky  a super. Je to něco jako zoufalý manželky ale kriminálka trochu naopak. na začátku je vražda a vy nevíte kdo ani koho. první díl je takový klasický ukecaný jak seriál pro ženy ale hezky se to rozjede. jinak mě se podařilo v půlce pátýho dílu přijít na to kdo byl zavražděn i proč ale ne kdo byl vrah. hodně mě to bavilo.

Souhlas, bylo to výborný, do poslední chvíle jsme netušili, jak to dopadne. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...