Frantik Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Zato ted jsem dal toho Bosche II. a .......vlastne nuda. Je to pomaly jako ta první serie a tak se to pomalu resi a resi, az se to vyresi. Atmosfera a všechno okolo není spatny, herci taky ne, ale celkove proste nic moc. Ani ten chlap uz nemá takovy koule a vůbec premejslim, jestli je v te první serii mel. Další kazdopadne uz nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Porovnavacka Bosch 1 vs Bosch 2 nastejno Frantiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Nevim. Ta jednicka byla zajimava, byla nová, nejak se mi to tenkrat libilo. I hlavni hrdina a jeho Rolády :-) S vodstupem casu a po shlednuti dvojky davam celku tak 60% :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Je to jako Quarry https://www.csfd.cz/film/397092-quarry/prehled/ - velky ocekavani, super atmosféra, dobrej začátek, vybornej herec a pak vlastne už jen nuda. Upraveno 21. června 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Dá se dívat ma Twin peaks až od té nové třetí série? Dal jsem první dva díly, a příjde mi to takové zmatené... Takže asi budu muset načumět i tu starší záležitost? DíkyJá si myslím, že bez toho, aniž bys znal souvislosti ze starých Twin peaks nové vůbec nepochopíš. Tím nechci říct, že je zcela chápu. Ale je tam hromada odkazů na to, co se stalo před 25 lety.Třeba v sedmém díle, co jsem včera zkoukl, vystupovala Diane, která v první sérii byla jen ve formě jména, kterému Cooper diktoval věci do diktafonu. Bez starých to dle mého názoru nefunguje. A i tak je v nových těžké se orientovat. Ale strašně mě to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Frantik: dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Včera jsem byl na nové Mumii. Docela se na to dalo koukat. Líbilo se mi malinko temnější pojetí, než první dva (?) díly. Jen ten Cruise mi tam prostě ne a ne zapadnout, ale to je spíš detail.https://www.csfd.cz/film/267980-mumie/komentare/ Dneska dem na půlnoční premiéru nových Transformers.https://www.csfd.cz/film/357825-transformers-posledni-rytir/zajimavosti/?type=film Upraveno 21. června 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Zato ted jsem dal toho Bosche II. a .......vlastne nuda. Je to pomaly jako ta první serie a tak se to pomalu resi a resi, az se to vyresi. Atmosfera a všechno okolo není spatny, herci taky ne, ale celkove proste nic moc. Ani ten chlap uz nemá takovy koule a vůbec premejslim, jestli je v te první serii mel. Další kazdopadne uz nedam. tak mě se líbíly obě série hodně a jsem zvědavej na třetí až shlídnu,věřím že budu spokojenej herecké obsazení,atmosféra to mě tady moc bavíJe to jako Quarry https://www.csfd.cz/film/397092-quarry/prehled/ - velky ocekavani, super atmosféra, dobrej začátek, vybornej herec a pak vlastne už jen nuda.tady souhlas,potenciál v tom byl velkej,výsledek byl trošku průměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Quarry, za mě, bylo fajn, bavilo mě to až do konce. Slušný nadprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Mě se teda první dvě řady Bosche líbily, ta druhá se pak docela rozjela. Ale ta třetí je nějaká nedomrlá. Nedokoukal jsem zatím ani první díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Taky hon v jednom z posledních dílů na záporňáka mi přišel takový...no jako by se nic nestalo. Celkově ta 3. série byla slabota, hlavně ta zkratka v posledních jestli 2 dílech o dalším vývoji případu s jeho matkou, kdy celou sérii se nic neděje a pak bum a těšte se na příště...Asi žádné další příště z mé strany nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 No a mám tomu teda dat ještě šanci, nebo to bude tak drkotat od ničeho k ničemu celou serii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 https://www.netflix.com/cz/title/70264888 Black Mirror na Netflixu, včera jsem viděl úvodní dva díly a rád si pustím další Ja sosam toto, vypada to zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 já tomu šanci dám,co jsem koukal tak je na 2018 už slíbená 4.série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) my teď dokoukali minisérii HBO Sedmilhářky a super. Je to něco jako zoufalý manželky ale kriminálka trochu naopak. na začátku je vražda a vy nevíte kdo ani koho. první díl je takový klasický ukecaný jak seriál pro ženy ale hezky se to rozjede. jinak mě se podařilo v půlce pátýho dílu přijít na to kdo byl zavražděn i proč ale ne kdo byl vrah. hodně mě to bavilo. Upraveno 21. června 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 První díl byl strašný, zatím jsem se k druhýmu neodhodlal. Takže to vypadá že by se to mohlo zvednout, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 my teď dokoukali minisérii HBO Sedmilhářky a super. Je to něco jako zoufalý manželky ale kriminálka trochu naopak. na začátku je vražda a vy nevíte kdo ani koho. první díl je takový klasický ukecaný jak seriál pro ženy ale hezky se to rozjede. jinak mě se podařilo v půlce pátýho dílu přijít na to kdo byl zavražděn i proč ale ne kdo byl vrah. hodně mě to bavilo. Souhlas, bylo to výborný, do poslední chvíle jsme netušili, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Kde je to volně k sosnutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Ulozto je celá série v jednom balíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Ja to teda taky prubnu, i když SCIFI ma takovej zženštilej vkus, jak je teď na lovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se