Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Já jsem včera dokoukal Stranger Things - první sérii a po posledním dílu mám víc otázek než odpovědí :D 

Čekání se dá zkrátit hrou pro Android nebo iOS. Jsem něco za třetinou, zábava na volnou chvilku dobrá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blade runner. Velmi vyvážené pokračovanie. Rovnako dobre ako jednotka. Predvčerom som kukol jednotku a dnes v kine som mal pocit ako keby som si na jej konci odbehol na 20 rokov a teraz som sa zase vrátil k sledovaniu.

Odkaz ke komentáři

Kedze povodny scottov blade runner viem naspamat a mam napozerany vo vsetkych moznych verziach, dnes som dal v imaxe pokracovanie.

Nuz, cakal som slusny holyvudsky brak, ale zostal som prekvapeny. Jedine slabe miesto filmu bola mrcha oberreplikantka, ktora v zavere predvadzala trapne kung fu namiesto nemilosrdneho zabijania. Tomu uz mohol reziser odolat, film to nepotreboval a posobilo to tam az smiesne. Kde su tie casy ked roy schytal vodarenskou trubkou cez cumak a len mrkol.. Inac necakane vyborne stravene dveapol hodiny.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem koukal na "Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti" od režiséra Tima Burtona. Celkem hezká pohádka, doporučuji na dlouhý podzimní podvečer ;)

přečti si knížky... Ty jsou super. Třetí díl obzvlášť.

A na blade runnera jdu zítra, tak už se těším. Dneska jsem si dal jedničku pro oživení.

Odkaz ke komentáři

Tak pro mne je Blade Runner určitě v Top3 scifi a i když to bude jiné, tak to, že je pod tím jako režisér podepsaný D. Villeneuve mne docela uklidňuje, zejména když natáčení podrobně konzultoval s R. Scottem. A výběr R. Goslinga do hlavní role je taky dobrá volba. 

Blade Runner 2049 - jsem rád, že se mi odhad potvrdil.

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem dal toto:

https://www.csfd.cz/film/430060-zivot/komentare/

Chtel bych podekovat tomu, kdo to sem nahodil. Ac by se mohlo zdat, ze to je souhrn dejovych momentu ze spousty scifi filmu, je to zabavne, napinave a ma to stavu.

Dale bych si dovolil porovnani dvou filmu z rozdilne produkce.

https://www.csfd.cz/film/266833-tri-dny-ke-svobode/prehled/

vs

https://www.csfd.cz/film/244446-nevinna/prehled/

Prvni snimek jsem videl jako druhy v poradi, coz je zrejme jeho nevyhoda. Presto si dovolim konstatovat, ze vykon hl. role se ujal Russell Crowe na jednicku. V teto verzi probehly nejake akcni sceny, coz az tak nemusim, ale nebylo to nejak prepalene. Vyjimkou byla scena, jak Russell Crowe udrzi manzelku za ruku ve vozidle, ktere bylo uvedene do smyku. Pritom jsem se fakt smal.

Film mel spad, nenudil a byl asi filmovejsi, nez snimek od konkurence.

Druha evropska verze me nadchla prostredim ( evropske mam radeji) a zaroven urcitym tajemnem. Oproti tomu herecke vykony byly asi zrejme slabsi. Jako plus ale vidim, ze se tam objevuji i tzv. normalni lide a nejsou vsichni tip top, jako u zamorskeho snimku ( tim myslim zejmena zenske osazenstvo filmu)

Kazdopadne oba filmy jsou paradni ;)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...