Tomas_2002 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 "Kdyby Spáčilová viděla můj život, dala by mu tak 25%...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Nahodou podle Spacilove se da slusne orientovat. Jak dá málo, vetsinou jde o velmi dobry film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Já jsem včera dokoukal Stranger Things - první sérii a po posledním dílu mám víc otázek než odpovědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 No proto se těš na tu druhou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 3 týdny do výkopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Zítra chci vzít ženu do kina a nevím na co ji vzít. Raději Blade runner nebo Wind River? Je nutné u Blade runnera předem shlédnout i ten původní (první) film (díl)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Wind river za mě pěkný film blade jsem jete neviděl tak nemohu soudit . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Runner v kině, a Indiány z Větrova si sosneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Shewcza - dle mého názoru, pokud to neznáš, sosni si puvodní film. Spousta věcí navazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Já jsem včera dokoukal Stranger Things - první sérii a po posledním dílu mám víc otázek než odpovědí Čekání se dá zkrátit hrou pro Android nebo iOS. Jsem něco za třetinou, zábava na volnou chvilku dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Blade runner. Velmi vyvážené pokračovanie. Rovnako dobre ako jednotka. Predvčerom som kukol jednotku a dnes v kine som mal pocit ako keby som si na jej konci odbehol na 20 rokov a teraz som sa zase vrátil k sledovaniu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Wind Riverhttps://www.csfd.cz/film/434887-wind-river/videa/ Jeden z nej filmů co jsem viděl. Šel bych na to hned znova. Trochu atmosféra Tajemné řeky ale o třídu lepší. Několik wow momentů a každou minutu jsem si užil. Skvěká hudba i kamera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Wind River - souhlas, viděno dnes, připomínalo to i severské krimi přenesené do indiánské rezervace v USA. Jen ty pumy mohly dostat v závěru víc prostoru... Upraveno 7. října 2017 uživatelem Goran02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Kedze povodny scottov blade runner viem naspamat a mam napozerany vo vsetkych moznych verziach, dnes som dal v imaxe pokracovanie. Nuz, cakal som slusny holyvudsky brak, ale zostal som prekvapeny. Jedine slabe miesto filmu bola mrcha oberreplikantka, ktora v zavere predvadzala trapne kung fu namiesto nemilosrdneho zabijania. Tomu uz mohol reziser odolat, film to nepotreboval a posobilo to tam az smiesne. Kde su tie casy ked roy schytal vodarenskou trubkou cez cumak a len mrkol.. Inac necakane vyborne stravene dveapol hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Dnes jsem koukal na "Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti" od režiséra Tima Burtona. Celkem hezká pohádka, doporučuji na dlouhý podzimní podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Dnes jsem koukal na "Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti" od režiséra Tima Burtona. Celkem hezká pohádka, doporučuji na dlouhý podzimní podvečer přečti si knížky... Ty jsou super. Třetí díl obzvlášť. A na blade runnera jdu zítra, tak už se těším. Dneska jsem si dal jedničku pro oživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Blade runner 2049 + IMAX pro mě TOP. Ale věřím že ne každému bude vyhovovat délka a celkově tip filmu. Musel jsem jít sám, protože nemám nikoho v okolí kdo by to dal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Tak pro mne je Blade Runner určitě v Top3 scifi a i když to bude jiné, tak to, že je pod tím jako režisér podepsaný D. Villeneuve mne docela uklidňuje, zejména když natáčení podrobně konzultoval s R. Scottem. A výběr R. Goslinga do hlavní role je taky dobrá volba. Blade Runner 2049 - jsem rád, že se mi odhad potvrdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 (upraveno) Vcera jsem dal toto:https://www.csfd.cz/film/430060-zivot/komentare/ Chtel bych podekovat tomu, kdo to sem nahodil. Ac by se mohlo zdat, ze to je souhrn dejovych momentu ze spousty scifi filmu, je to zabavne, napinave a ma to stavu. Dale bych si dovolil porovnani dvou filmu z rozdilne produkce. https://www.csfd.cz/film/266833-tri-dny-ke-svobode/prehled/ vshttps://www.csfd.cz/film/244446-nevinna/prehled/ Prvni snimek jsem videl jako druhy v poradi, coz je zrejme jeho nevyhoda. Presto si dovolim konstatovat, ze vykon hl. role se ujal Russell Crowe na jednicku. V teto verzi probehly nejake akcni sceny, coz az tak nemusim, ale nebylo to nejak prepalene. Vyjimkou byla scena, jak Russell Crowe udrzi manzelku za ruku ve vozidle, ktere bylo uvedene do smyku. Pritom jsem se fakt smal.Film mel spad, nenudil a byl asi filmovejsi, nez snimek od konkurence. Druha evropska verze me nadchla prostredim ( evropske mam radeji) a zaroven urcitym tajemnem. Oproti tomu herecke vykony byly asi zrejme slabsi. Jako plus ale vidim, ze se tam objevuji i tzv. normalni lide a nejsou vsichni tip top, jako u zamorskeho snimku ( tim myslim zejmena zenske osazenstvo filmu) Kazdopadne oba filmy jsou paradni Upraveno 8. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ted na prime 22 kulek, parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se