Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, jestli to tu prolítlo, ale doporučuju seriál Happy! Je to děsná haluz, takže to budete buď milovat nebo nenávidět.

Happyho jsem už doporučoval :-) Dost dobrý psychedelický nářez :-)

Odesláno

Je to i s cz titulky.

jestli myslíš ten ruský seriál tak jo , akorát se to hůře hledalo , něco na uložtu a něco na webshare...

Odesláno

Škoda, že v tom bude Gosling, kterýho nějak obecně nemám rád, ale vypadá to zajímavě. Pro majitele Moonů a Lega Satrun V skoro povinnost :D jinak v traileru Moony v čase 1:31

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem právě dokoukal svět podle daliborka a musím vám přátelé říct ...... vy na tý moravě umíte žít :D

Odesláno

Seriál Peaky Blinders - dal jsem 4 řady za dva dny.

Včera jsem viděl poslední díl, peaky funkin blinders mají nehorázné tempo a občas tam je Hardy. A  bez panáka v ruce se na to snad ani nedá koukat :) Mohu jen doporučit, už se těším na pokračování v 2019.

Odesláno

Ja tedy byl na Peaky Blinders natesenej a horko tezko jsem dokoukal prvni serii. Druhou sem zacal a uz nedokoncil. Nuda k uzoufani, zadna poradna akce a nekonecny kecy v kleci. Pribeh taky nic moc. Takze já se netesim.

Odesláno

Já střídavě koukám na seriál The 100 a Colony.

Ja teda The 100 taky muzu, akorat ted konec pate serie a zase cekat. No a taky cekam, jak to dopadne s Luciferem..

Odesláno

Ja teda The 100 taky muzu, akorat ted konec pate serie a zase cekat. No a taky cekam, jak to dopadne s Luciferem..

Já úplně to samý.   :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...