Effe Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Spící agenti pa ruski ..... https://www.csfd.cz/film/578045-spjascije/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Je to i s cz titulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Nevím, jestli to tu prolítlo, ale doporučuju seriál Happy! Je to děsná haluz, takže to budete buď milovat nebo nenávidět.Happyho jsem už doporučoval :-) Dost dobrý psychedelický nářez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Je to i s cz titulky.jestli myslíš ten ruský seriál tak jo , akorát se to hůře hledalo , něco na uložtu a něco na webshare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Škoda, že v tom bude Gosling, kterýho nějak obecně nemám rád, ale vypadá to zajímavě. Pro majitele Moonů a Lega Satrun V skoro povinnost jinak v traileru Moony v čase 1:31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Na ten film se těším. Dobře to naváže na Hidden Figures. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Vratil sem se z cruisa, jako dobry, ale minulej dil byl lepci, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Mr. Robot. Jsem v půlce druhé serie a zatím to zraje jako víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 tak sem právě dokoukal svět podle daliborka a musím vám přátelé říct ...... vy na tý moravě umíte žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Seriál Peaky Blinders - dal jsem 4 řady za dva dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Já střídavě koukám na seriál The 100 a Colony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Ještě doporučím Bron (Most) , krásně syrové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Super. Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Super. Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Seriál Peaky Blinders - dal jsem 4 řady za dva dny. Včera jsem viděl poslední díl, peaky funkin blinders mají nehorázné tempo a občas tam je Hardy. A bez panáka v ruce se na to snad ani nedá koukat Mohu jen doporučit, už se těším na pokračování v 2019. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Ja tedy byl na Peaky Blinders natesenej a horko tezko jsem dokoukal prvni serii. Druhou sem zacal a uz nedokoncil. Nuda k uzoufani, zadna poradna akce a nekonecny kecy v kleci. Pribeh taky nic moc. Takze já se netesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Za posledni dobu me zaujalo Dirty Money. Castle Rock vypada zajimave. A dalsi serie Sick Note, Trial & Error, Snowfall, Orange is the new Black taky dobry. http://www.youtube.com/watch?v=gXsKCQenpt0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Na Netflixu mám rozkoukany seriál Fauda, je to maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 TWL dočučim třetí řadu seriálu Colony - a vono to neskončilo? Se zabiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Já střídavě koukám na seriál The 100 a Colony.Ja teda The 100 taky muzu, akorat ted konec pate serie a zase cekat. No a taky cekam, jak to dopadne s Luciferem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se