Juraj11 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Mně se celkem líbilo jak to shrnul Červ, že je to jako když se vypravíš do cukrárny na zákusek a dostaneš stejk. Je to dobrý, ale tys chtěl kurva větrník.Dalo by se říci,že ano. Jako akční film dobrý-klasická zápletka,romantika,akce.Ale Ku..a proč jako Bondovka???S Danem přišla jedna změna oproti původní klasice,tedy až na:V tajné službě Jejího Veličenstva,kdy Blond vždy skončil s ženskou. Tady už se s tím scénárista nebabral vůbec a podelal co se dalo. Nechci to tu rozebírat,hodně lidí to ještě nevidělo a nerad bych něco prozradil. Tvl 6let čekání,Spectre to krásně rozjelo a oni to tak......Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Je tady někdo, komu se líbí Léa Seydoux? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Ahoj, přemýšlím že zítra zajdu na Bonda do Theatre Deluxe (TDL) v CineStaru na Černém Mostě - má někdo zkušenost s tímto sálem? Jestli to má smysl ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 (upraveno) V 7. 10. 2021 v 21:16, Radius napsal: Je tady někdo, komu se líbí Léa Seydoux? Mě a moc... připomíná mi jednu holku, do které jsem byl v telecích letech zamilovaný. Upraveno 8. října 2021 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Z Apple TV + doporučuji: Na mašině kolem světa: Napříč Amerikami. Ewan McGregor (aka Obi-Wan) s kapmošem jede z jižní Ameriky do Los Angeles na elektrických motorkách. Dost dobré https://www.csfd.cz/film/905175-na-masine-kolem-sveta-napric-amerikami/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Oliheň jsem dal za den, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Zkuste Kaštánek není to špatný https://www.csfd.cz/film/1087780-kastanek/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 da sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Dávám Nadaci ještě jeden díl, protože tohle je otřesné, skandální !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Le Bureau des Legendes top seriál o tajných službách (hlavně S01-S03), Frantíci se vytáhli1. seria fajn titulky prisposobene, druha nepozeratelna ... ... neviem ako v KODI posunut titulky o viac ako moznych 60s ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 V 9. 10. 2021 v 23:07, safi napsal: Dávám Nadaci ještě jeden díl, protože tohle je otřesné, skandální !!! Já jsem nečetl předlohu, takže soudím pouze samotný seriál a zatím mě to baví. Není to nějaká super perla, ale dobrých nových scifi seriálů je tak málo, že i toto je nadprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 12 minutami, dtx napsal: Já jsem nečetl předlohu, takže soudím pouze samotný seriál a zatím mě to baví. Není to nějaká super perla, ale dobrých nových scifi seriálů je tak málo, že i toto je nadprůměr. Odchylky od knižní předlohy jsem schopen skousnout... co mi ale vadí na posledních dvou dílech - nic moc se tam neděje. Přičemž první díl - bomba. Druhý díl - super mrazivá poprava a závěrečná scéna. A teď dva díly se nic neděje. Přijde mi, že seriál nyní zachraňuje hlavně koncept tří císařů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 12 hodinami, jovani napsal: 1. seria fajn titulky prisposobene, druha nepozeratelna ... ... neviem ako v KODI posunut titulky o viac ako moznych 60s ... Taky jsem měl problém s titulky a vyřešilo to až stáhnutí jiného ripu, doporučuju torlock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Tak jsem včera sjel toho Kaštánka, a že bych si z toho cvrnknul, to teda zase ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Squid Game ... za me teda nic moc, nektery dily vylozene nuda, spousta veci tam uplne nedava smysl .. prijde mi to naky prehajpovany cely ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 7 hodinami, Tondaa73 napsal: Tak jsem včera sjel toho Kaštánka, a že bych si z toho cvrnknul, to teda zase ne... Taky jsem zvládl bez nějakého velkého nadšení dodívat. Nemám rád, když je v podobném jinak poměrně realistickém dění nějaká chyba, která poněkud neodpovídá přírodním zákonům, kdy se ve scéně s ohněm tento šířil nepříliš důvěryhodně, ale kvůli možným spoilerům si nedovolím konkretizovat. před 6 hodinami, Sarka Farka napsal: Squid Game ... za me teda nic moc, nektery dily vylozene nuda, spousta veci tam uplne nedava smysl .. prijde mi to naky prehajpovany cely ... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Na Netflixu se mi líbily dokumenty v sérii "Skrytá tvář sportu"https://www.csfd.cz/film/1090765-skryta-tvar-sportu/galerie/plakaty/ Hlavně nedokážu pochopit doživotně zajištěné miliardáře, co si v rámci pojistných podvodů, někdy i jen pro pár desítek tisíc dolarů zisku, zabíjí vlastní koně v nejlepších letech, nehledě na to, že ta zvířata třeba milujou jejich děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Nějakej novej akční serial? Nebo detektivní. Prázdná tupá pecka zábava? Tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se